Opens at 11:00

Wan Aroy

Betyg 3.9 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (10)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Tilasin kokeeksi kolme eri annosta. Ravintola antaa ymmärtää olevansa thaimaalainen-ravintola. Ensinnäkin on todettava, että annoskoot olivat hyvin vaatimattomia hintaansa nähden. Tuskin iso mies niillä saa nälkäänsä lähtemään. Toisekseen näissä annoksissa ei kyllä ollut juuri mitään Thaimaalaiseen ruokaan kuuluvia mausteita ja vivahteita. Kokonaisuutena jäi valju kuva ylihinnoitellusta mukamas thai-ruuasta. Plussaa siitä, että palvelu oli mutkatonta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 05.02.2016
Betyg: 0

Thaimaalaiset raaka-aineet loistivat poissaolollaan, joten makumaailma oli jotain sinnepäin joka ruoassa.
Tosin puolustukseksi, maksaahan aidot vihannekset ja yrtit luokkaa 15€/kg. Ruoan hinta nousisi, eikä perus suomalainen välttämättä huomaisi mitään. Harmillista. Mutta, kyllä tätä syö ja on luokkaa ihan jees.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 13.12.2015
Betyg: 0

Erittäin maukasta ja tuoretta take-away ruokaa! Kevätkääryleet olivat todella herkullisia ja annokset myös visuaalisesti houkuttelevia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 27.08.2015
Betyg: -1

Ruoka on erinomaista, erinomainen itämainen ravintola. Palvelussa ei myöskään moittimista. Olen käynyt täällä useamman kerran, ja palaan aina uudelleen. Voin suositella lämpimästi. Ravintolan miljöö on pubimainen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 30.04.2015
Betyg: -1

Nyt tuli paha mieli, kerran aiemmin ravintolassa asioineena menin tilaamaan ruoka-annokset koska mieleni teki hyvää thai-ruokaa. .. mutta kotona avatessani takeaway-rasioita näin heti että nyt on kokki tehnyt huttua... molemmat ruoat pilalla, paistettu riisi palanutta, tunkkaista, puutteellisin ainesosin. Tom yum keitto pahaa, thaimaan makuja ja ainesosia ei löytynyt lainkaan, huhhuh. Ei chiliä, ei sitruunaruohoa, ei galangaa, kaffirlimen lehtiä, keitto ilman limen happamuutta ja chilin tulisuutta, ei siis kertakaikkiaan mitään ainesosia, joita keittoon kuuluu, ruskeaa sameaa lientä herkkusienillä... tuli tosi paha mieli. En saanut thai-ruokaa. En kyllä viitsi rahojani enää moiseen tuhlata.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 24.11.2014
Betyg: 0

Ehdoton lempparini! Rakkautta ensisilmäyksellä tai pikemminkin ensimaistamisella. =D Kaverin kanssa tilattiin Panang curryt, jotka maistuivat oikein herkulliselta ja chiliäkin annettiin reilusti. Hinta-laatusuhde on selvästi yksi parhaista, jota Helsingissa saa! Henkilökunta on ystävällistä ja paikkakin on ihan viihtyisä, kunhan ei tuppaa täyteen. Pöydät ovat siis hyvin lähellä toisiaan, mutta terassillakin voi syödä jos ei halua kuulla naapureiden juttuja. Tunnelma on jotenkin pubimainen, mutta ei haittaa. Wan Aroyssa (Thai Aroy kumpi?) saa parasta thaimaalaista ruokaa koko kaupungissa, suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 18.11.2014
Betyg: 0

Ruoka on todella hyvää ja palvelu ystävällistä. Take away toimii hyvin, mutta myös ravintola on sen verran viihtyisä sisältä, että siellä voisi mielellään ruokailla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 01.11.2014
Betyg: 0

Kokemus oli erittäin miellyttävä. Paikka on viihtyisä. Otin annoksen, jossa oli paistettua tofua ja nuudelia, jota suosittelen lämpimästi muillekin!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 21.09.2014
Betyg: 0

Paikka on siisti ja henkilökunta ystävällistä. Grilattu kana satay- ja maapähkinäkastikkeessa oli erinomaista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 09.06.2014
Betyg: 0

Useaan kertaan on saanut todeta, että tämä pieni paikka on kevyesti Herttoniemen/Roihuvuoren alueen paras itämainen ravintola.

Kevätkääryleet (joita saa 3 kaupan päälle, kun ottaa 2+ annosta mukaan) ovat täydellisiä. Lounasbuffetissa aina riittävästi vaihtoehtoja. Listalta voin suositella vaikka chilikuhaa ja valkosipuli-pippuripossua.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 02.05.2014
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (2)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (1)


Läge

Roihuvuorentie 1, 00820 Helsingfors - Route
040 9670455
http://wanaroy.fi

Options