Stängd

Jufeng

Betyg 3.1 / 5

Recensioner (5)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Sunnuntaina noutopöytää ei ollut, mutta listalta löytyi pehmeänmakuinen kanavaihtoehto. Annoksesta olisi riittänyt kahdelle. Yhdellä eurolla sai jälkiruuaksi friteeratut banaanit jäätelöpallolla.

Noutopöytälounas on ollut mielestäni hyvä, parempi kuin entisten omistajien aikaan. Kasviksia voisi ehkä pilkkoa vähän pienemmiksi. Ystävällinen palvelu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 12.09.2014
Betyg: 0

Aasialaisen keittiön ystävänä ja satoja ravintoloita rikkaampana, Hyvinkää JuFeng on yksi parhaista ja hintalaatusuhteeltaan kattavammista ravintoloista. Päivittäin vaihtuva, maukas keitto, vaatimaton, mutta tuore ja suomalaisista vihanneksista koostuva salaattipöytä tahtoo jäädä loistavan ja monipuolisen sushi lajitelman varjoon. 4-6 lämminruokavaihtoehtoa edustava laajasti aasialaisen keittiön eri kulmia. Höyrytetyt vihannekset ja kasvisnuudelit tarjoavat riisiä vähemmälle jättävälle hyvän vaihtoehdon. Enemmän kuin suosittelemisen arvoinen paikka. Uudet omistajat ovat nostaaneet paikan aivan uudelle tasolle

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 12.09.2014
Betyg: 0

Ihania ruokia buffetissa. ystävällinen palvelu.siistit isot tilat, sekä siisti vessa. Lapset otetaan hyvin huomioon. Leikkipaikka.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 01.08.2014
Betyg: 0

Kävimme syömässä lounasta täällä. Omistajan vaihdoksen jälkeen ei laatu tai palvelu ole vastannut yhtään edes lounasravintolan vaatimuksia. Ruokaa niukin naukin pöydässä, kokoajan joutuu kyselemään, voisiko tuoda sitä ja sitä lisää. Ruoan maku huono, ei ollut sitä mitä odottaisi kiinalaisessa lounasravintolassa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.05.2014
Betyg: 0

Kävin syömässä lounaan kun tätä oli kehuttu. Ihmettelen vain, miksi kukaan tätä kehuisi. "Häränliha" oli lähes syömäkelvotonta, ainakin se osa, jota uskalsin maistaa. Kana ei maistunut millekään, eikä perinteistä nuudelia edes ollut tarjolla. Salaatit olivat myös aika onnettomia yrityksiä. Toiste en tuonne lounaalle mene.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 12.02.2014
Betyg: 0

Läge

Hämeenkatu 3, 05800 Hyvinkää - Route
0466366668