Okänd

Trattoria Aukio

Betyg 2.9 / 5

Recensioner (24)

Ristiriitainen paikka. Harmittaa näiden ketjuravintoloiden puolesta, kun muutamilla pienillä asioilla kokemus paranisi paljon. Ravintola on nätti, henkilökunta oli keskimäärin innokasta ja palvelu hyvää, mutta sitten ruoka keskinkertaista ja muutamat palvelun pikkujutut heikentävät tunnelmaa.

Äyriäispastan jokiravut olivat mössöä, kastike lientä ja pasta ylikypsää. Vaatisi vähän enemmän panostusta. Nimenomaan pääruualle tilaamani valkoviini tuotiin pöytään jo ennen alkuruokaa. Viini ei ollut edes alussa kovin viileää saati pääruuan tullessa joskus reilun puolen tunnin päästä. Lisäksi pariinkin otteeseen kyseltiin onko juomapuoli kunnossa, vaikka tilaukset oli tehty ja juomat pöydässä. Sekavaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 33€ Tillagt: 20.10.2015
Betyg: 1
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Ylihintainen alkusalaatti sisälsi yhden pienen vesimelonin palan ja pari palaa artisokkaa +salaatinlehtiä. Pizzassa oli erikoinen mureneva pohja, se tarjoiltiin viileähkönä ja täytteet eivät olleet kovinkaan maistuvia. Palvelu toimi sikäli, että sitä sai, mutta harjoittelijat olivat epävarmoja eivätkä tunteneet listaa eivätkä tienneet viinisuosituksia. Siis harjoitella saa, mutta ehkä olisimme halunneet varman ja hyvän palvelun tällä kertaa, ainakin tasapainottamaan keskinkertaista ruokaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 04.06.2015
Betyg: 0

Palvelu oli erinomaista, täällä otettiin mahtavasti huomioon vaimon melko epätavalliset ruoka-aine allergiat, tosin yksinkertaisesta ruuoasta veloitettiin melkoinen hinta. Alkupalat ja jälkiruoka oli omassa menussani hyviä, pääruoka oli melko mauton. Sali on hyvin viihtyisä ja lämmin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 04.03.2015
Betyg: 1

10. 12 Joululounas. Ala-arvoinen. Ensikokemus kyseisen ravintolan lounastarjonnasta, ei houkuttele uusinta käyntiin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 13€ Tillagt: 10.12.2014
Betyg: -2

Toinen kokemus ravintolassa lokakuun alkupuolella.

Toinen kerta Trattoria Aukiossa vuoden sisällä ja kokemus ensimmäistä kerta huonompi. Ruoka sinänsä ok ja ei moiteen sijaa, mutta kyseisenä päivänä tarjoilijan EVVK palvelu ja "väsyneisyys" kyllä vaikutti kokonaisarvioon. Harmi että näin on eikä varmaan suositeltavaa olisi tuoda esiin, mutta kuitenkin palvelu on yksi tärkeä osa esim ravintolakokemuksessa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 08.11.2014 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Muuten hyvä, mutta hiukan pienehköt annokset. Maussa ei sinänsä moittimista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 42€ Tillagt: 04.10.2014
Betyg: 0

Alkupalapöytä toimi mainiosti ja oli lounaan parasta antia.
Pääruoka eli päivän kala oli täysin mauton sei hörhellys. Itse olisin tehnyt vasemmalla kädellä jo paremman pääruuan. Ihmeelistä touhua tämän tason keittiöltä. Saisitte hävetä.
Tarjoilu oli asiantuntevaa ja miellyttävää vaikkakin nykytrendin mukaiset pitkät sohvat ovat todella typerä ja asiaton keksintö.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 45€ Tillagt: 08.08.2014
Betyg: 0

Olimme asioimassa kahden hengen pöytäseurueen voimin iltana, jolloin ravintolassa oli samaan aikaan asiakkaita arviolta 30-40 (ei siis lähelläkään täyttä). Ruoan saaminen pöytään kesti 1,5 tuntia (!), jonka jälkeen paikka oli auki enää puoli tuntia. Missään vaiheessa, ei edes ruokia tilatessa, henkilökunta maininnut sanallakaan minkäänlaisesta viiveestä keittiön suhteen. Vasta tunnin odottamisen jälkeen, kun itse kävin kysymässä missähän ihmeessä ruoat mahtaa olla, pahoitteli tilauksen ottanut tarjoilija tilannetta ja totesi vasta silloin (!), että keittiössämme on tällä hetkellä jonoa. Ruokien lopulta tullessa toisen tarjoilijan toimesta saimme kuulla valtaisat pahoittelut odottamisesta ja siitä, että ruokien saaminen kesti luvattoman pitkään. Sanomattakin selvää, että tuossa vaiheessa vahinko oli jo tapahtunut (joskin tämän tarjoilijan suhtautuminen asiaan oli täysin vilpitön). Korvauksena tapahtuneesta ruoat menivät lopulta ravintolan piikkiin, mutta valitettavasti lautasella hyvältä näyttänyt ruoka jäi varsin tavallisen kotiruoan asteelle.

Kalalle allergisten kannattanee välttää tätä paikkaa, ellei tahdo syödä pihviä ranskalaisilla, salaattia tai vastavuoroisesti pizzaa, johon täytteeksi on valittavissa ainoastaan muutama paistettu kesäkurpitsaviipale, tomaattikastike, salami tai oliivi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 06.08.2014
Betyg: 0

Olemme nyt odottaneet yli tunnin ruokaamme. Meidän jälkeemme tulleet söivät jo jälkiruokansa ja lähtevät. Tarjoilija kyllä pahoittelee ruuhkaa

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 05.08.2014
Betyg: 0

Jyväskylän ehdottomasti parhaimmat pizzat, melkein kuin Italiassa :) Todellakin jotain muuta kuin kuin 5-8€ pizza/kebab-paikkojen ns. pizzat...

Muutoinkin olen saanut täältä aina hyvät ruuat ja viinitkin ok. Täytyy suositella, vaikken todellakaan ole mikään S-ryhmä fani :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 29.07.2014
Betyg: 1

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade


Läge

Lutakonaukio 10, 40100 Jyväskylä - Route
010 785 1110
http://www.trattoriaaukio.fi