Okänd

Ylläksen Pihvikeisari

Betyg 3.3 / 5

Recensioner (8)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Loistavaa ruokaa ja ystävällistä,lämmintä palvelua. Mitä voisi miettiä on paikassa soiva musiikki - Elastisen Naurava Kulkuri ei välttämättä sovellu parhaiten lappilaiseen tunnelmaan..

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 09.03.2015
Betyg: 0

Plussat:
-Tilaa oli runsaasti
-Ruoka tuotiin pöytään nopeasti

Miinukset:
-Mauttomuus ja mausteettomuus kaikissa ruoissa
-Pääruoat eivät saapuneet samaan aikaan
-Töykeä ja epäasiantunteva henkilökunta

En suosittele paikkaa kenellekään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 31.12.2014
Betyg: 0

Medium miinuksena tilattu naudan sisäpivi tuli harmaana ja hieman verta vuotavana. Pielessä taisi olla sekä paistoaika että raaka-aine, pihvi ei maistunut priimalta. Pihvin lisukkeet (porkkanat, plantut, tms) olivat täysin mauttomia, mahdollisesti itse pakastettuja ja jälkilämmitettyjä. Kastikkeena oli porokastike joka näytti lähinnä maksakastikkeelta, ei maistunut ei sitten miltään. Uuniperuna oli annoksen paras osa. Kasvispääruoka melko mauton; vuohenjuustokiekko kasvispaistoksen kanssa, jossa turhaan panerointi. Samanlainen juuressekamelska myös kasvisannoksessa ja yhteensopimaton soosi. Alkupaloissa kasvissyöjälle on vain perussalaattivaihtoehto, voisi panostaa samalla tavalla kasvisvaihtoehtoihin. Laskua sai odotella turhan pitkään, tuli sellainen olo, että meille ei ollut aikaa enää kun ruokailu oli päättynyt. Summa summarum, niin paljon parannettavaa, ettei tähän mahdu :( En suosittele, pakastepizzastakin olisi jäänyt parempi mieli.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 18.04.2014
Betyg: 0

Alkuruuaksi söimme Lapin lautasen ja Blinejä, pääruuaksi siikaa ja rautua. Ruoka oli valmistettu hyvistä paikallisista raaka-aineista, se oli erittäin maistuvaa ja palvelu pelasi. Erityisbonaripisteet blinien erinomaisuudelle. Ei hintatasoltaan halvin, mutta vastaa hyvin turistipaikkojen hintatasoa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 04.03.2014
Betyg: 0

Excellent fish and game dishes, friendly service.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 55€ Tillagt: 22.03.2013
Betyg: 0

Ei, ei ja EI!

Pihvikeisari ei ole maineensa veroinen. Ei millään tasolla. Medium + pihvit x2 raastettiin kuivaksi lankuksi ja pöytäseurueen muut annokset tarjoiltiin myöhässä. Luulisi palvelutason parantuvan. Ei enää tänne.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 32€ Tillagt: 18.02.2013
Betyg: 0

Erinoimainen riistaravintola! Tulemme ehdottomasti uudestaan. Siika, poronvasan maksa, karhupata ja maariantuoksuheinäjäädyke saivat seurueelta ylistäviä arvioita. Riekkokeitto oli tuhdin kermainen, mutta maukas eikä kuitenkaan överi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.09.2011
Betyg: 0

Erinomaista! Karhupata ja poronvasan maksa loistavia ruokia ja oikein hyvä palvelu. Suosittelen ehdottomasti käymään vaikka Äkäslompolosta asti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.03.2011
Betyg: 0

Gemenskap

Fans (1)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (0)


Läge

Iso-Ylläksentie 1, 95980 Kolari - Route