Köket är öppet

Noutopizzeria

Betyg 2.7 / 5

Recensioner (17)

Olen ollut vakioasiakas kyseisessä paikassa yli 10 vuotta. Nyt loppui yhteistyö ja ilosanoma tulee leviämään. "Kenan" aikaan hommat ja palvelu toimivat. Minusta on väärin, jos kotiin päästyäsi huomaat, että pizzasta puuttuu täytteitä ja soitat asiasta henkilökunnalle, niin aletaan syyttämään asiakasta. Syytetään asiakasta ja vaihdetaan välillä suomen kielen taitoisempaa henkilökuntaa puhelimeen. Ei tarjota hyvitystä tai tarjota mahdollisuutta tulla hakemaan uutta pizzaa tai, että tuotaisiin uusi pizza tilalle. Kumminkin minullakin ollut kertaostot aina 50-60.00€. Mutta sanonta, sitä saa mitä tilaa, ei toimi enää tässä paikassa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 29.11.2015
Betyg: 0

Tilattiin aika paljon koko perheelle, odotettiin toimitusta yli 2 tuntia ja mitä saatiin vastineeksi? ! Hieman lämmintä, läpirasvaista, kuivaa ja kärähtänyttä. Suuren pettymyksen ja vitutuksen takia ei tilata tuosta mestasta enää ikinä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.11.2015
Betyg: 0

Mutiaiset kun tuli töihin nii pizzat eivät ole lähellekkään enää niin hyviä mitä ne ennnen oli ja asiakaspalevu syvältä soitat puhelimella sinne niin he eivät saa mitään selvää joko sinusta tai sinä et sa heidän mumisemisesta mitään tolkkua jos on mutiainen puhelimen toisesssa päässä.....

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.10.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Viking kebab mixit otettiin mukaan ja hyvä fiilis jäi. Normi- ja kanakebut oli kiva saada samaan pakettiin ja pitsamaisesti kasattu paketti oli ok. Kebabkastike olis ehkä kaivannu vähän potkua makuun ja palvelu äijämäisen töksähtävää, mutta annos yllätti positiivisesti kokonaisuudessaan ja mennään kyllä uudestaankin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 15.07.2015
Betyg: 0

Hinnat nousseet aika lailla. Tilattiin uutuutena tulleet taskut, siis toisinsanoen ne oli pitsat, joihin paiston jälkeen lisätty salaatti ja majoneesi. Oli kyllä iso ja hyvän makuinen, mutta tosi kostea, että lähti pahvitkin mukaan laatikosta kun söi. Toisessa annoksessa oli kivasti pari karvaakin kylkiäisenä.
Kyllä äänestän nyt jaloillani ja vaihdan paikkaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 04.07.2015
Betyg: 0

Ehdottomasti Kuopion paras pizzeria. Itse käynyt paikassa vuosia ja ei ole pahaa sanottavaa löytynyt. Yleensä soittamalla tilaan ja haen paikan päältä jolloin pizzan tekemiseen menee n. 15min. Ruuhka-aikaan toki menee pidempään. Täytteet olleet aina oikeat ainakin itsellä.
Palveluntaso riippuu huomattavasti kuka mahtaa olla sinua palvelemassa milloinkin. Kuitenkin aina hoituu asiat sujuvasti ja nopeasti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.06.2015
Betyg: 0

Puhelimella pizzatilaus 2 kpl ja haku. Kassalla ilmoitettiin, että ei vielä valmiit ja katsotaan maksu siitten myöhemmin. 45 min odottelua ja vieläkään ei pizzoja näy. Tässä välissä ehdittiin kyllä valmistamaan monta pizzaa, jotka tilattiin odotteluni aikana. Sai pizzat jäädä ja matka jatkui naapuriin, josta pizzat käteen 5 min. Noutopizza sopii varmasti laihduttajille ja kuntoilijoille. Tilaa pizza, jota et ikinä saa. Laihdut varmasti! Hinta-laatu suhde myös kohdallaan. 0 euroa 45 min odottelusta ja 0 kpl pizzoista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.06.2015
Betyg: 0

Ennen oli paljon parempi. Ulkomaalaisten palkkauksien jälkeen huonontunut paljon. Asiakaspalvelussa hieman parannattavaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 7€ Tillagt: 22.03.2015
Betyg: 0

Rullakebab tuli haettua, tulisella kastikkeella. Kastiketta oli runsain määrin, mutta se lähes kuin salaattikastiketta, ei tulisuutta ollenkaan, ainakaan minun makuuni. Rulla kuitenkin muuten hyvä, tiiviiksi rullattu ja painoakin 1034g. Hinta/laatu suhde lähes lyömätön. Erityismaininta siitä että kun ottaa rulla mukaan, saa sen paperipussiin, jolloin se ei pääse vääntymään. Pieni miinus siitä että paikanpäällä kun otti rullan, sanottiin että menee vain 10min, käytännössä sai odotella 30min.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 04.01.2015
Betyg: 0

Kebabbi jotain aivan uskomatonta. Asiakas palvelu hieman kylmää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 13.02.2014
Betyg: 0

Läge

Pyörönkaari 7, 70820 Kuopio - Route
017-363 3405
http://www.noutopizzeria.com/