Okänd

Ravintola Patras

Betyg 3.4 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (24)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Lounasruoat ovat hyviä. Kreikkalaisessa salaatissa tuoreet ainekset ja paljon kaikenlaisia sattumia. Lämpimät ruoat hyviä, vaikka ovatkin kohtuu raskaita ja öljyisiä kaikki. Ihan hyvä lounas.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 31.07.2015
Betyg: 0

Pihveistä kannattaa pysyä erossa. Patraksen pihvi, jonka pitäisi olla naudan sisäfilettä, oli pahin kengänpohja mitä olen ikinä saanut. Lihan laatu ala-arvoista, kalvoja ja jänteitä, tuskin oli siäfilettä nähnytkään. Tilattu mediumina, tarjoiltu kypsänä. Lisäksi asiaa oli yritetty peitellä hukuttamalla pihvi järjettömään määrään kastiketta. Oikeasti ensimmäinen kerta kun naudanpihvi jää syömättä.
Pieni miinus myös siitä, että kreikkalaisen salaatin feta ei ollut fetaa, vaan perus-apetina salaattijuustoa.
Aikaisempi kokemus ravintolasta oli ihan OK, liekö todella huono päivä vai lopun elkeitä. itse välttäisin ainakin naudan tilaamista täältä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 29.07.2015
Betyg: 0

Lihat loistavasti valmistettu, kana ja possu hyvän mehevää mutta kypsää. Salaatti raikasta. Leipä ei taida olla oman keittiön, oli pikkasen nahkeeta. Loistavia makuja, ensi kerralla buffan kimppuun.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 22€ Tillagt: 31.01.2015
Betyg: 0

Isot annokset ja halpahinta, eivät minusta voi mitenkään olla samassa lauseessa? ? Mutta Lahdessa hinta menee aina laadun edelle, valitettavast!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 06.04.2014
Betyg: -1

Lihakastikkeet seisovastapöydästä olivat mauttomia. Oli siinä määrin mautonta jotta jää seisovanpöydän antimet ensikerralla tilaamatta. Palvelu ihan jees, hieman toki sanoisinko varovaista/arkaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 25.03.2014
Betyg: 0

Söimme vaimon kanssa annokset listalta ja molemmat ruoat olivat erinomaisia edulliseen hintaan. Tarjolla olisi myös ollut seisovapöytä 11e/hlö, joka täytyy ehdottomasti käydä kokeilemasssa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 09.02.2014 View previous reviews (2)
Betyg: 1

Tyhjä ravintola, ihan kivoja ihmisiä, mutta odotella sai joka välissä. Ruoka oli kuin itse tehtyä, ei mitenkään mullistavaa. Tunnelma oli hieman outo, siitä vastasi huutava ja pätkivä radio yhdistettynä tyhjään ravintolaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 17.01.2014
Betyg: 0

Siistin näköinen paikka, mukavan oloinen kreikkalainen henkilökunta. Savulammas ja souvlaki tomaattikastikkeessa maistuivat tosi maukkaalta. Lisäkseni lauantai-iltana ei ollut kuin yksi nuori pariskunta. Eivätkö lahtelaiset syö ulkona edes viikonloppuisin?

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 11.12.2013
Betyg: 0

Ruoka on todella maukasta ja isot annokset. Viihtyisä paikka.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 16.08.2013
Betyg: 0

Kehuttuani juuri kilpailijaa on tasapuolisuuden nimissä kehuttava myös Patrasta! Lounasbuffet oli monipuolinen ja maukas. Ravintola pieni ja siisti. Kävin talvella, ravintolassa oli kylmä ja palelin, mutta onneksi sain lounaan päätteeksi kuumaa teetä. Palvelu hieman ujohkoa (?), mutta ihan ystävällistä. Jos pitää buffetlounaista ja kreikkalaisesta ruoasta, tässä ravintolassa on ainakin hinta/laatu-suhde kohdillaan. * * * *

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 11.08.2013
Betyg: 1

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade


Läge

Hämeenkatu 16, 15110 Lahti - Route
0106664400
http://www.ravintolapatras.fi