Opens at 11:30

Martina Lahti

Betyg 2.4 / 5

Recensioner (10)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Kävimme syntymäpäivän kunnialsi "kunnon pizzapaikassa". Alku meni ihan kivasti, ruokalistat ja juotavat tuli heti. Tilasimme kolme pizzaa. Saimme odottaa niitä melko kauan ja lopulta saimme kaksi pizzaa ja pastan. Pasta meni tietysti vaihtoon. Onneksi oikea pizza tuli pöytään melko pian. Tarjoilijatyttö nakkasi sen pöytään: tässä - ja lähti kiireesti pois. Olisimme mielellämme tilanneet lisää juotavaa, mutta emme ehtineet huutaa tytön perään. Syömisen aikana emme saaneet tarjoilijoihin mitään kontaktia. Söimme siis kuivat pizzat. Syömisen jälkeen lautaset sentään haettiin pois ja kysyttiin maistuiko? Kun mainitsin että kuivaa oli kun ei tarjottu mitään juotavaa, tarjoilijan kommentti oli: aha. Ei pahoitteluja, ei mitään muutakaan! Saimme laskun ja lähdimme tosi pettyneinä pois. Tuohon paikkaan emme toista kertaa mene!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 13.09.2014
Betyg: 0

Käytiin vaimon kanssa syömässä, itse tilasin pizzaa ja vaimo tilasi kanaa. Pizza oli 14,90 joten odotin saavani hyvää pizzaa, mutta sain löysän mauttoman lätyn, joka ei ollut pizzaa nähnytkään. Vaimon kana-annos oli myös täysin mauton ja annoksen perunat oli kuin kumia ja kana ylikypsää. Palveluakaan ei voi kehua, mutta ainut mikä oli hyvää oli kivennäisvesi, sitä eivät onnistuneet millään pilaamaan. En suosittele kellekkään ko. paikkaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 27.10.2013
Betyg: 0

Toisella vierailukerralla oli palvelu hieman hidasta. Perusongelma kuten niin monissa ravintoloissa Suomessa on varmaan että keittiö ja sali ei pelaa yhteen ajoituksissa ja auta toisiaan tarpeen tullen jolloin asiakaskunta joutuu turhaan odottamaan milloin mitäkin. Ruoka oli perushyvää mutta yllätyksetöntä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.07.2013 View previous reviews (2)
Betyg: 1

Kokemukset uusitusta Martinasta jäivät vaisuiksi. Ympäristö okei, palvelu melkeinpä kehuttavaa; ystävällistä, ajallaan jne. jne.

Ruoassa sen sijaan ei ollut kehumista, lukuunottamatta salaattipöydän yhteydessä tarjottavaa leipää. Jonkun sorttinen flatbread parmesaanilla oli maukas. Fiksumpi osaisi kertoa mitä se tarkalleen oli.
Pääruoakseni syömäni juustogratinoitu raviolipasta pettymys. Kahden käden sormin laskettavat pastatyynyt olivat upetettu öljyn- ja juustonsekaiseen kastikkeeseen, eikä annos gratiinia ollut tavannutkaan. Ruokailijatoverin syömä pasta ei tehnyt juuri parannusta laadussa.

Uudistettu Martina tiivistettynä palvelu hyvä, ruoka ei laisinkaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 13.07.2013
Betyg: 0

Olipa kauniiksi remontoitu Matina ja Lauantai oli tosi viihtyisän olinen kahvila. Täytyy joskus kokeilla siellä vohvelia

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 25.02.2013
Betyg: -1

Ylihinnoiteltua kotiruokaa. En voisi kutsua edes ravintolaksi. ABC-huoltsikoilla saa samantasoista sapuskaa mutta halvemmalla.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 20€ Tillagt: 10.02.2013
Betyg: 4

Söin lounaan 26. 11 joka oli perunamuussi ja lihapullat, punajuuret ja pieni salatti. Muussi oli enemmän liisteriä, joka oli täynnä kokkareita. En koskaan voisi tarjota asiakkaille niin huonosti valmistettua "kotitekoista perunamuussia" Lihapullat ja soosi oli syötävää, ei mitenkään erityisen herkullista. Missä kokeneiden ammatti-ihmisten laaduntarkkailu? Miljöö oli kodikas, uudistus hyvin onnistunut.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 26.11.2012
Betyg: 0

Tosi upea ulkonäkö uudistus, todella viihtyisä ja nykyaikaistettu. Ruokalista oli myös uusi ja muutamat annokset kokeiltu ja hyväksi havaitut! :) Annoskoko on mielestäni sopiva ja jälkiruat erittäin hyviä. Asiakaspalvelu myös kiitettävä

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 07.11.2012
Betyg: 3

Ihan kelpo perusruoka. Isoruokasina toki olisi kaivannut kanakorille ja lohi-katkarapuleivälle kokoa. Palvelu ok, ravintolan viihtyisyyteen vois pikkasen vielä satsata.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.03.2012
Betyg: -1

Kauhea kokemus! Odotusaika 1h, väärä annos, Oma annokseni pohjaan palanut. Ainoa positiivinen asia oli raju hyvitys ruoan hinnasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 06.05.2010
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade


Läge

Aleksanterinkatu 23, 15110 Lahti - Route
020 799 4030
http://www.martina.fi/ravintolat/martina-lahti