Opens at 10:30

Flavour Palace

Betyg 2.5 / 5

Recensioner (16)

Täysin raakaa kanaa!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 13.02.2016
Betyg: -1

Hain kaksi annosta friteerattua kanaa hapanimeläkastikkeella. Sain kastikkeeksi vedellä jatkettua KETSUPPIA sekä pelkästään yhden salaatin kahta ruoka-annosta kohden. Enpä taida enää toista kertaa mennä tuonne enkä suosittele kenellekään tuota hapanimeläkastiketta.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 02.12.2015
Betyg: -1
     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 15.11.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Rasvaista, tylsän ja mauttoman makuista.
Liikaiset ravintola ja huono laatu ruokaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 18.06.2015
Betyg: -1

Buffet lounas tosi hyvä hinta-laatusuhde! Vihdoin paikkaa syystä, että omistaja kovasanaisesti keskusteli/riiteli työntekijän kanssa. Käyn siellä uudestaan "boikottiajan" jälkeen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.10.2014
Betyg: 0

Lounasbuffet on ihan ok. Mausteet eivät ole kummoiset ja kasviksia saisi olla enemmän ja monipuolisemmin. Uppopaistettu kana taikinakuoressa oli mielestäni parempaa kuin monessa muussa paikassa Oulussa. Take away annokset ovat jättimäisiä. Palvelun taso riippuu täysin työntekijästä, omalle kohdalle on sattunut sekä huomaavaista että töykeää palvelua.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 20.09.2014
Betyg: 0

Kävin maanantaina noin kello 18. Ketään muuta ei paikassa ollut. Alkukeittona jotain kanakeittoa. Ainoa maku oli chilin maku. Muuten vetisen makuista. Koostumus paksuhko ja hyvä. Pääruokana chili kanaa. Rasvaista, tylsän ja mauttoman makuista. Menin ravintolaan näiden suositusten takia, mutta ihmettelen mistä ne hyvät arvostelut ovat tulleet.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 05.05.2014
Betyg: 0

Perheemme arjen vakipaikka, kotona harvoin käyvät aikuiset lapset haluavat aina tänne, koska pääkaupungista ei ole löytynyt vertaista. Perheyritys, jonka omistajat kotoisin Pekingistä ja olleet jo pitkään Oulussa, mutta kielitaidossa puutteita. Palvelu ystävällistä.

Vuosien kokemuksella voin suositella listalta Hoisin porsasta, kanan ystäville Satay tai voimakas valkosipuli. Tahatonta huumoria annosten nimissä, "turisevana" pannulla tarjotut hyviä, siis tirisevät kuumalla rautapannulla. (Silkki)tofun ja mietojen makujen ystäville suosittelen tofua ja herkkusientä. Parasta kaikista: Gulao-kana, joka sulaa suussa (karamellisoitu), joten ei laihduttajille.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 27.04.2014
Betyg: 0

Odotukset olivat arvosteluiden perusteella korkealla. Ruoka oli kuitenkin rasvaista, lihaista, keskivertoa. Olen syönyt parempaakin kiinalaista. Kastikkeissa ei juurikaan ollut kasviksia, mitkä mielestäni kuuluvat kiinalaiseen ruokaan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 19.09.2013
Betyg: 0

Lounasbuffet on todella hyvä!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 04.07.2012
Betyg: -1

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade


Läge

Saaristonkatu 5, 90100 Oulu - Route
(08) 5573918
http://www.flavourpalace.fi