Köket är öppet

ABC-Lahdesjärvi

Betyg 1.5 / 5

Recensioner (7)

Kävin taas lounaalla (30. 12.2015) kuten aiemminkin otin ruoan listalta ja annoksen tuleminen kesti yli puolituntia... miten ihmeessä voi kestää noin pitkän ajan?? Tarjoilija totesi vain että on se muillakin kestänyt niin pitkään... mitä v-ttua se minulle kuuluu miten pitkään se muilla on kestänyt.. Törkeetä.. tarvii näköjään hakea jokin toinen ruokapaikka että ehtii syödä lounastauon aikana...

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 31.12.2015
Betyg: -1
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Kiersin kesäkuussa Päijänteen, Pielisen ja Saimaan. Matkalla poikkesin jokusella ABC asemalla noutopöydissä. Tampere Lahdesjärvi oli kaikista surkein ja todella ala-arvoinen. Muuten tähettäkään Sokoksen Koli hotellin keittiöön terveisiä jotta muikut kuuluu paistaa kypsiksi ja tehä kunnon kalasta ei " tuoksahtavasta".

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.07.2015
Betyg: 0

Odotitko ihan oikeasti saavasi "huoltoasemalla" laadukkaasti hyvin tehtyä jouluruokaa hyvistä raaka-aineista. Mielestäni turha pahoittaa mieltä. On aika katsoa peiliin ja miettiä oliko paikan valinta oikea. Ei tulisi ikinä mieleenkään vielä lastenlapsia abc:lle jouluaterialle.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 1€ Tillagt: 09.12.2014
Betyg: -1

ABC Lahdesjärven jouluateria 6. 12.2014
Mainostettiin suuresti S-lehdessä. Lastenlasten 11v, 10v, 6v kanssa jouluaterialle Tampere talon itsenäisyysjuhlasta klo 17 jälkeen. Sanottiin, että jouluateriahan kuten lounaatkin loppuvat aina klo 17. Mistä voi tietää? Miksei tietoa ollut mainoksessa eikä kassan tiskilläkään? Lämminruoka haaleata, jotain loppuja nurkissa, kinkkua piti pyytää keittiövastaavalta takaisin. Samanlaisen ateriakokonaisuuden olisi saanut helposti kootuksi Prisman valmisruokaosastolta: laatikot, rosolli, kylmää kinkunsiivua, tuttua salaatinkastiketta kyytipojaksi. Olisi yhtä lailla voinut syödä kotona kylminä. Luulin kotiruoaksi ja juhlamme kohokohdaksi. Ei tarvitse ensi vuonna suunnitella menoa ABC:n jouluaterialle. Onneksi lapset saivat purkaa energiaansa leikkitelineillä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 09.12.2014
Betyg: -1

Ihan kohtuullinen liikenneravintola. Tilava ravintola, lapsille oma leikkipaikka niin sisällä kuin ulkonakin, siitä iso plussa tälle paikalle kuten monelle muullekin ketjun liikenneravintolalle. Ruoan maku on ihan kohtuullinen, ja seisovassa pöydässä saa mahan täyteen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 10.05.2012
Betyg: 0

Lukuisia kertoja eri ABC huoltoasema komplekseissa syöneenä tämäkin paikka menee siihen normaaliin ABC tasoon. Ihan perus hyvää ruokaa kohtuu hintaan. Kaikkiin annoksiin kuuluu salaattipöytä, leivät, vesi,maito, kotikalja ja jälkkäriksi kahvi, tee, kaakao (vaikkei sitä joka paikassa mainostetakaan). Paikkana pidin ehkä hiukan nuhjuishen sekaisena moniin muihin verrattuna.
Plussaa myös aukiolo ajoista ja tilavista jaa siisteistä WC tiloista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 03.07.2010
Betyg: 1

Ruoka-annokset todella maittavia. Hyvät pizzat. Tunnelmallinen ja siisti ABC. Palvelu hyvää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.04.2010
Betyg: 0

Läge

Automiehenkatu 39, 33840 Tampere - Route
010 76 72640
https://www.s-kanava.fi/toimipaikka/abc-lahdesjarvi-tampere/649107562