Köket är öppet

Café Linkosuo

Betyg 2.8 / 5

Recensioner (6)

Loistavan makuinen latte, tuplaespressolla. Extra espresso järkevästi hinnoteltu. "Sisiätilat" hieman pienet ja tila aukiolla ei mikään kotoisa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 20.02.2016
Betyg: -1
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Olen useasti käynyt koskikeskuksen linkosuolla, ja hyvin useasti asiakaspalvelijat siellä ovat hieman tympeitä! Lounassalaatti ok, mutta hieman ylihinnoiteltu!
Kahvi hyvää, mutta syömään menen mieluummin muualle.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 17.08.2015
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 13.08.2014
Betyg: 0

Reilusti ylihintainen, erityisesti kahvi kallista. Palvelu melko hidasta eikä mainoksena ollutta roibos+kakunpala-komboa ei ollut saatavilla. Positiivisena toast-annos oli laadultaan kohtuullinen. Silti hieman kehno kokemus. Ei voi juurikaan suositella. Ei oikein selvinnyt kahvilan kohderyhmä, hintojen perusteella odotti jotain erityistä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 27.11.2012
Betyg: 0

Tänne en halua poiketa enää, sillä jokaisella käymiskerralla olen pettynyt karvaasti. Kahvila on ylihintainen ja tyylitön. Kasvissyöjille ei ole kunnollisia vaihtoehtoja ja kaikki leivät ovat muutenkin märkää majoneesimössöä. En valitettavasti suosittele.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 25.01.2012
Betyg: 1

Kermamunkki kahvilla, Nam! ..kahvihammasta alkoi kolottamaan ja päädyin tähän kahvilaan ruuhkan keskelle. Näyttäisi olevan suosittu paikka, asiakkaita jonoksi asti ainakin lauantaina puolenpäivän aikaan. Tarjonta erinomainen, vaihtoehtoja monia erilaisia, suolaisia ja makeita. Myös juoma puolella löytyy kaiken maailman erikoiskahvit ym. ym. Uskoisin täältä löytyvän jokaiselle jotakin kun tekee mieli kahvitella. Henkilökuntaa näytti olevan ihan kiitettävästi ja palvelu toimi. Istumapaikkoja ja pöytiäkin ihan kiitettävästi vaikka ruuhka aikana nekin näytti olevan aika täynnä. Hintojensa puolesta mielestäni hiukan ylihinnoiteltu, niinkuin omasta mielestäni melkein jokainen kahvila.
Kokemuksena positiivinen ja varmasti käyn toistekin!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.02.2011
Betyg: 1

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere - Route
(03) 213 0570
http://www.linkosuo.fi