Closed now

Grillikahvio Hyrysysy

Betyg 5 / 5

Recensioner (15)

Ruoka oli todella hyvää, varmaan parasta mitä Hervannasta saa. Porsaanleike oli erittäin hyvää sekä ruisleipä oli myös todella hyvää. Keittiöhenkilökunta olivat iloisia sekä sain ruokani nopeasti. Suosittelen tätä kaikille, vaikka aika piilossa onkin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 13.09.2018
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Todella laadukasta lounas paikka Hervannan teollisuus alueella. Käyn melkein joka päivä Hyrysysyssa syömässä. Suosittelen kaikille.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 16.07.2015
Betyg: 0

Paikkaa kehuttu jossain netissä, päätin itsekin kokeilla. -Pienoinen pettymys. Palvelu hitusen ammattitaidotonta, leike oli hitusen palanut eikä muutoinkaan kovin onnistunut kokonaisuus. Kotikalja oli oikein maukasta. Tuskin tulee toiste käytyä..

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 15.07.2015
Betyg: -1

Tässä tulee monta kertaa syötyä lounasta ja alamäkeä on paikka mennyt. Liha tai kala on usein raakaa. Vastapainoksi se on silloin tällöin paistettu kuivaksi. Salaattipöytä on usein selvästi seissyt ja vetinen. Pahvin makuisia sämpylöitä en viitsi syödä, ruisleipä on yleensä hyvää. Voimariini on päivän aikana sulanut juoksevaksi. Odotusajalla ei tunnu olevan mitään tekemistä ruuhkan kanssa 5-40 minuuttia, pari kertaa tilaus on kokonaan unohdettu ja tultu pöytään kysymään että mitä pitikään tulla. Pientä petrausta ja homma toimisi taas kunnolla.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 7€ Tillagt: 05.08.2014
Betyg: 0

Hyvät tuoreet leivät salaattien kanssa. Hinta laatusuhde kunnossa. Hyvät pointsit vaikkei miljöö kovin häävi olekaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 01.05.2014
Betyg: -1

Tosi hyvä lounas-kahvila. Hyvää kahvia ja erityisen hyvä täytetty sämpylä.Sämpylän välissä oli riittävästi täytettä.
Sämpylä oli kuohkea ja paikanpäällä samana päivänä leivottu.
Siisti ja viihtyisä työmaa-ruokala.
Iso kahvi ja sämpylä maksoi alle 4 €.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 3€ Tillagt: 28.09.2013
Betyg: 0

Edullinen ja monipuolinen lounaslista. Jokaiselle löytyy jotakin.Itse tilasin porsaanleikkeen ranskalaisilla.Annos oli iso ja maukas.Salaattipöytä,uunituoreet sämpylät ja ruisleipä kuuluvat hintaan kuten myös ruokajuomat vesi,kotikalja tai mehu.
Ruoka tuli nopeasti ja palvelu oli ystävällistä.
Jälkiruokana on kahvi.Ilmeisesti JuhlaMokkaa.
Kodikas ja viihtyisä lounaspaikka.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 7€ Tillagt: 07.09.2013
Betyg: -1

En nähnyt, kokenut tai maistanut mitään tämän paikan maineen veroista. Hampurilaisateria oli umpisurkea, sämpylä oli veltto ja pahvinen ja ainoa mauste pihvin ympärillä oli sipuli. Sivussa oli kurkkusalaattia suoraan purkista. Ranskalaiset olivat aterian paras osa, ja nekin aika kuivia.

Itse ravintola oli rähjäinen ja likainen. Henkilökunta yritti kyllä kiireestä huolimatta olla ystävällisiä. Onneksi ei maksanut enempää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 23.08.2013
Betyg: -1

Huippu hyvä lounas paikka

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 7€ Tillagt: 18.08.2013
Betyg: -4

Hervannan teollisuusalueen perimmäisessä nurkassa jo ikuisuuden piilotellut lounaspaikka.

Päivän tarjousten (muutama alennushintainen vaihtoehto) lisäksi voi vapaasti tilata myös erilaisia grilliruokia ja possunpihvejä sisältävältä listalta. Annokset kohtuuhintaisia, kokoisia ja maistuvat miltä grilliruuan odottaakin. Ruoka valmistetaan vasta tilauksesta, eikä seiso astioissa koko päivää. Salaattipöytä vaisu, mutta päivittäin itse paistetut sämpylät ja varsinkin ruisleipä erinomaista. Ruisleipää olen ostanut välillä mukaankin.

Ilmapiiri on ruokalamainen, mutta palvelu on nopeaa ja ystävällistä. Annokset valmistuvat ja tuodaan pöytään ripeästi. Odottaessa voi koittaa ehtiä vilkaista lehtihyllyn vanhoja lehtiä, vaikka Aku Ankkaa. Astiat pitää palauttaa itse.

Paikka näyttää olevan erityisesti duunareiden suosiossa, mikä yleensä kertookin annosten riittävyydestä ja perusmaukkaudesta. Gourmeeseen täällä ei varmasti pyritäkään.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 17.07.2013
Betyg: 1

Gemenskap

Fans (0)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (0)


Läge

Hepolamminkatu 36, 33720 Tampere - Route
0440114097

Options