Köket är öppet

Kahvihuone Mestari Brander

Betyg 3.5 / 5

Recensioner (4)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Olimme ystäväni kanssa kahvilla ja huolimatta siitä,että ravintola oli menossa juuri kiinni,saimme erittäin hyvää palvelua.Kun ovi oli auki,vaikka huomasimme,että ko. paikka menee klo:18.00 kiinni,emme tajunneet kellon olevan jo kuusi! Siitä huolimatta vietimme erinomaisen kahvitteluhetken siellä! Ystävällinen ja huomaavainen tarjoilu, eikä työajan loppumisesta tietoakaan!!!Kiitoksia vielä työntekijälle; hän ei näyttänyt mitenkään,että nyt naiset olette vieneet hänen vapaa-ajastaan puolituntia! t. ne kaksi teatteriin menossa olleet 23.3.-12

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 24.03.2012
Betyg: 2

Erittäin hyvää kinuskikakkua,paksu kerros kinuskia kakun pinnalla. .Nam! Palvelu erittäin ystävällistä ja miellyttävää. Olen vuosien varrella käynyt useampiakin kertoja ja aina otetaan hymyssä suin vastaan. Paikka myöskin siisti ja kotoisan oloinen niinkuin kahvilan pitääkin olla. Hintataso ehkä hiukan korkea mutta hyvästä joutuu aina maksamaan. Voin suositella muillekin ja varmasti palaan itsekin yhä uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 19.10.2010
Betyg: 0

Hyviä leivonnaisia ja kaunis, eurooppalaistyylinen kahvilasisustus ruutulattioineen. Brander on mukavasti kahvila-konditoria myös vaihtelevan asiakaskunnan puolesta - asiakkaina tuntuu käyvän myös vähän iäkkäämpiä kanta-asiakkaita. Edellinen arvostelija kiteytti palvelun todella osuvasti sanalla napakka, ja aukioloajat tosiaan ovat jopa muita kahviloita lyhyemmät. Hinnat ovat hiukan korkeat, vaikka leivonnaisissa mukavasti valikoimaa ja laatua onkin. Viihtyisän ympäristön ja hyvien syömisten puolesta Branderilla kävisi useamminkin, mutta epäkäytännölliset aukioloajat ja hintataso ajavat yleensä muihin kahviloihin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.06.2010
Betyg: 0

Ystävällinen, vaikkakin napakka palvelu. Rentoa. Tuotteet hyviä, mm. kinuskikakku. Mukava ja viihtyisä. Kuten melkein kaikki kahvilat: liian lyhyet aukioloajat ja kalliit hinnat. Kahvin ja kakunpalan hinnalla söisi jo hulppeasti esim. etnisissä paikoissa ja jos haluaisi istuskella sunnuntaina tai illalla kahvikupposen ääressä, ei onnistu tässä kaupungissa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.10.2008
Betyg: 0

Läge

Hallituskatu 13, 33200 Tampere - Route
(03) 2125 357
http://www.brander.fi/