Okänd

Elvan Kebab Pizza

Betyg 2 / 5

Recensioner (7)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Loistavaa palvelua ja vielä erinomaisenpaa pizzaa. Annokset sopivan kokoisia, esteettisiä sekä ehdottoman maimuklaita. Kauaa ei ruokaa ole tarvinnut yöaikaan odotella. Keskustan parhaita!!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 31.01.2015
Betyg: 0

Jälleen nimi muuttunut ja pientä tuunausta ravintolalle sitten edellisen arvosteluni. Täältä on nyt tullut pizza syötyä muutamia kertoja ja ihan ok tavaraa ainakin itse olen saanut. Sellaista perus pizzaa mitä nyt saa melkein joka nurkalta. Ihan perus siistin oloinen paikka ja palvelu ystävällistä.

13.10.2012 (Ravintola Julia)
Paikka muuttanut jälleen kerran nimeää, myös sisustus uusittu. Muuten mielestäni sama paikka kuin ennenkin. Söin perus pitakebabin joka tarjoiltiin oikein lautaselta hienosti aseteltuna, wow! yllätti.
Maku kohdallaan, hinta/laatu myös.
Palvelu rentoa ja ystävällistä.

8.6.2011 (Pizzeria Santors)
Pizzaa ja kebabbia ranskalaisilla. Uusi pizzeria edellisen samalla paikalla olleen tilalla.. hmm, muuttuiko vain nimi? Paikka näytti aivan samalta kuin edellinen, myyjäkin tuntui tutun oloiselta :) No, oli miten oli. Pizza ihan ok makuista, voisin syödä toistekin. Kaverin kebabkin kuulemma oli ihan ok, ei moittimista. Ruoka siis sellaista, ihan ok perus tasoa. Palvelu oli ystävällistä ja sopivan nopeaa. Ja paikkakin oli kaikinpuolin siistin oloinen. Kyllä tänne uskaltaa toistekin mennä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 02.11.2013 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Tarjoilivat pizzan päällä falafeleina kuvottavan makeita porkkanaisia kasvispullia. Tämä on aivan silkkaa huijausta. Suosittelen pysymään kaukana tästä paikasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 28.10.2013
Betyg: -1

Paska mesta. Tyhjä ravintola. Odotin 30min take away pitsaa ravintolassa jossa oli lisäkseni 1 asiakas. EN SUOSITTELEN!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 01.06.2013
Betyg: -2

tilaamme usein santorssista ja hyvää on ollut. rullat ovat isoja ja salaatti on aina tuoretta. perhepitsaa söisi kaksikin perhettä ja normikoon pizzat ovat valtavia! kotiin kuljetuksia saa kyl sit odotella joskus 1h30.min mut hyvää kannattaakin odottaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.05.2012
Betyg: -1

Kebab/pizza tasolla mielestäni Tampereen ykkösmestoja. Pitäjät ovat kiinnostuneita tekemään hyvää pizzaa ja kebabbia ja esim. kokeilevat uusia tuotteita ennen myymistä. Minulle on pahoiteltu rullakebabin palanutta kuorta ja tarjouduttu tekemään uusi, vaikka itse en edes huomannut kuoren olevan "palanut". Ehdottomasti suosittelen pizzan nälkään ja yöaikaan myös nopea palvelu

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 31.07.2011
Betyg: 0

Lounas tarjous 7,5e sisältää 0,5l juoman ja salaatin. Nappasin pikaisesti mukaan Kebabin ranskalaisilla. Ystävällinen ja nopea palvelu. Kebab oli ihan peruslaatua maun ja koonkin puolesta.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 06.07.2011 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Puutarhankatu 12, 33210 Tampere - Route
https://www.facebook.com/ElvanKebabHouse