Okänd

Sticky Wingers Lielahtikeskus

Betyg 1 / 5

Recensioner (4)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Oikein mukava sunnuntai lounas. Söimme kaksin sunnuntaisin tarjoiltavan siipibuffan ja tilasimme lisäksi alkupaloja.

Ravintola oli erittäin siisti, tarjoilu oli nopeaa, selkeää ja hyväntuulista. Sisustus vastaa vanhaa amerikkalaista dineriä.

Ruoka oli hyvää ja kaikki toimi niin kuin pitää. Erikoismaininnan paikka saa terassista, jossa on kauniina syyspäivänä mukava nauttia hyvästä ruoasta.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 20€ Tillagt: 22.08.2014
Betyg: -1

Nyt kyllä jossain mättäää ja pahasti. Menimme syömään uuteen ravintolamaailmaan sunnuntaina. Väkeä oli jonkin verran, mutta kuitenkin ravintola oli melko tyhjä. Tiskillä on suuri kyltti TILAA TÄSTÄ, joten jonotimme siinä kiltisti ja sen katsoimme mitä tilaamme. Kun meidän vuoro tuli, tarjoilija kysyi: "syöttekö sisällä", vastasimme tietysti kyllä, koska emme olleet ottamassa ruokaa minnekään uloskaan. Tähän kohtaan ravintolaa ei asikkaalle näy, että paikassa (2.kerros) on myös ulkoterassi. Tarjoilija käski meidät pöytään. Eikä sanonut muuta.

Etsimme pöydän, odotimme 15 minuuttia, että joku ottaisi tilaukset. Tähän mennessä oli kulunut sisään tulosta 30 minuuttia. Katselimme, että kaveritkin, jotka tulivat paljon meitä myöhemmin saivat hakea jo ruokaa (siipiä niin paljon kun jaksaa syödä)...

Lopulta tarjoilija tuli, mutta sanoimme, että lähdemme muualle, koska palvelu oli niin surkeaa. Pahoittelut tuli, ei muuta. Myöhemmin kuulimme, että siivet olivat olleet niin pahoja, että niitä pystyis syömään vain muutaman. En suosittele paikkaa kenellekään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.08.2014
Betyg: -1

sekava, epäviihtyisä ja ylihinnoiteltua einestä - eipähän tarvitse uudestaan asioida

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 04.06.2014
Betyg: -1

Noh , ei tartte uudestaan mennä, piste!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.05.2014
Betyg: -4

Läge