Okänd

Sweet Bakery

Betyg 3.1 / 5

Recensioner (7)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Turhan amerikkalaistyylisten leivonnaisten joukossa myös maistamisen arvoisia herkkuja. En itse ollut kovin viehtynyt kahvilaan juuri koska se tarjoilee niin suuria leivonnaisia jotka vaikuttavat panostavan enemmän ulkonäköön kuin makuun, mutta paikan juustokakku osoittautui aivan erinomaiseksi. Kahvilaksi melko normaalit hinnat. Myös kuivalta näyttänyt kermamunkki oli pehmeää ja maukasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.02.2014
Betyg: 1

arki klo 10. 50. olisin ottanut salaattia, jotka kaikki nätisti valmiina esillä vitriineissä. kahvilassa ei ketään muita asiakkaita, joten härdelliä ei ollut.
"salaatin myynti alkaa klo 11!" todettin minulle iloisen napakasti. voiko tämä joustamattomuus olla tottakaan. voi herranjestas sentään, eikö tuotteet ole myytäviksi tehty!? hämmenyin tästä pillokameranomaisesta otoksesta niin, etten vastaan osannut väittää. sääteleekö kellonaika salaatinmyyntiä pilkuntarkasti, vai olinko kenties sen oloinen, että olin liikaa salaattia jo nauttinut:)
eipä mitään, klo 10.59 tuli naapuripöytään herrasmies ihanaa savulohisalaattiansa syömään, jotta sain kuolata. kyllä nyt p+++kan maku jäi. vaikka se pelkkä valkosuklaakaakao hyvää olikin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 06.02.2014
Betyg: 1

Sunnuntai kahvilla. En tiedä johtuiko päivästä vai onko täällä aina näin hiljaista. Rauhallisen hiljainen kahvila Food Stationilla. Valikoimaa oli mukavasti ja hinnat niinkuin nykyään joka kahvilassa ylihinnoiteltu. Otin päivän Wierin jonka hinta oli kohdillaan 1.50e. Maku hyvä ja täytettä runsaasti. Otin myös Rocky Road kakunpalan 3.50e joka myös oli makeaa ja hyvää. Vielä Latte kyyti pojaksi 3.20e.
Kaikki hyvän makuisia ja laatuisia. Palvelu oli ystävällistä. Voisin käydä toistekin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 02.02.2014
Betyg: 0

Ala-arvoisia tuotteita kalliiseen hintaan! Kävin ensimmäistä kertaa heti avajaisten kynnyksellä, ja olin melko tyytyväinen kokemukseen. Kahvin ja kakkupalan (vadelma-juustokakku) yhteishinta oli muistaakseni reilu seitsemän euroa, mikä oli kuitenkin mielestäni aika tyyris. Kuljen ruokakäytävän läpi päivittäin ja järkytyksekseni kiinnitin huomiota siihen, että samat kakut ja leivonnaiset ovat esillä useita päiviä, ja niistä pyydetään edelleen sama kiskurihinta! Kannattaisi ehkä supistaa valikoimaa, sillä näyttää tällä hetkellä siltä, että esillä on selvästi ylitarjontaa asiakkaiden määrään nähden! Palvelusta ei mitään huonoa sanottavaa, mutta elintarvikehygieniapuoli jäi mietityttämään kovasti. En aijo vierailla kyseisessä kahvilassa enää kyseenalaisten toimintatapojen vuoksi. Sääli, sillä sisustukseen ja kahvilan tunnelmaan on kyllä panostettu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.11.2013
Betyg: 0

Kivan näköinen, viihtyisä ja oikeastaan aika täydellinen kuppila pitkään kahvittelu-/rupatteluhetkeen kaverin kanssa. Erittäin maistuva kinuskileivos oli kuitenkin aika hintava, mutta suurimmaksi ongelmaksi koitui suupalojen tajuttoman suuri valikoima. Palvelu oli ystävällistä, eli ei mitään moitittavaa. Perus kahvi oli sen 2 euroa, ja hyvää oli. Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 5€ Tillagt: 07.11.2013
Betyg: -1

Tykkäsin! Mielestäni omaperäinen kahvila keskustan välittömässä läheisyydessä, vaikkakin vielä vähän tuntemattomalla paikalla asemalla. Salaattilounas kaikinpuolin ok, kakkupalat ja leivät ehkä hieman liian kalliita.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 08.10.2013
Betyg: 0

Petyin suuresti. Ensiksi jouduin odottaa kauan palvelua vaikka henkilökunta näki minut. Otin sitruuna kerroskakkua ja vitriinissä palat näyttivät isoilta. Lautaselle kuitenkin sain aika pienen palan siihen hintaan. Pala oli vain heitetty lautaselle ja näytti kuin joku olisi jo popsinut siitä. Otin lisäksi teetä. Teevesi oli kaapin takaosassa ja sitä ei saannut helposti sieltä ilman että siirteli ees takas kahvipannuja. Tampereella paljon parempia paikkoja. Eka ja vika kerta!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 5€ Tillagt: 17.09.2013
Betyg: 0

Läge

Ratapihankatu, 33100 Tampere - Route
http://www.foodstation.fi/