Bipolar

32 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (29)

Restaurant: Ravintola Borneo

Siisti ravintola. Ystävällinen palvelu ja erinomainen ruoka. Myös ruokaan sopiva viini löytyi helposti. Hinta-laatusuhde kohdallaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 15.03.2020
Betyg: 0

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Ravintola Santa Fe

Santa Fen terassilla lounaalla voi valita ruuan kolmen ravintolan vaihtoehdoista. Päädyimme vaimoni kanssa Grande Grillin listaan. Otin BBQ bacon burgerin salaattilisukkeella ja vaimoni otti Teriyaki-härkä caesarin. Molemmat annokset olivat hyvänmakuisia, salaatit rapeita, caesar jopa annoksena turhankin iso. Caesarissa oli myös liikaa kastiketta.
Palvelu oli ripeää ja ystävällistä, lopuksi jopa toivotettiin hyvää viikonloppua.
Oikeastaan ainoa häiritsevä asia oli "tausta"musiikki, joka valitettavasti soi niin kovaa, että täysi terassillinen ihmisiä joutui korottamaan puheääntään , jotta seurustelu pöydässä olisi onnistunut. Tästä taas seurasi äänten sekamelska ja levoton tunnelma.
Kaikesta huolimatta suosittelen, koska ruoka oli hinta-laatusuhteeltaan oikein hyvää.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 31.07.2015
Betyg: -3

Restaurant: Ravintola Thalassa

Hyvää kreikkalaista hienoissa maisemissa. Viininlehtikääryleet alkupalana olivat niin hyviä, että olisin voinut syödä pelkästään niitä. Ei tippaakaan etikkaa!
Gyros oli enemmänkin perussetti, mutta sain juuri sitä, mitä tilasin.
Baklava jälkiruokana oli herkullinen.
Terassi merinäköalalla pelkkää plussaa ja mukavan rento tarjoilija teki illallishetkestä miellyttävän.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 25.08.2015
Betyg: 0

Restaurant: Lähiruokala

Siisti paikka, ystävällinen henkilökunta. Ruoka maukasta kotiruokaa ja salaattiaineksiakin monipuolisesti tarjolla. Buffetista sai ruokaa juuri tarvitsemansa määrän. Ja 1 ja 2,5 -vuotiaat lapset saivat syödä ilmaiseksi. Ja tämä pikkumiesten makuraati todisti, että ruoka on maukasta, koska se todella upposi!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 23.12.2014
Betyg: 0

Restaurant: Ristorante Como

Ankkaconfit ankanrasvassa paistettujen perunoiden kanssa. Jälkiruuaksi Comon tiramisu. Etenkin pääruoka oli todella herkullinen eikä jälkiruuassakaan valittamista. Mukavan viihtyisä pöytä ikkunan vieressä. Henkilökunta oli ystävällistä, mutta palvelu oli hiukan viipyilevää. Positiivisen kokemuksen puolelle kallistuu selkeästi kuitenkin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 34€ Tillagt: 13.12.2014
Betyg: 0

Restaurant: Ristorante Como

Erinomainen kokemus. Siisti paikka, ystävällinen henkilökunta ja mikä tärkeintä: erinomainen ruoka. Pizza salmone loistavan mehevä ja maukas ja jälkkäri torttu punaviinimarinoidulla päärynällä herkullinen kokonaisuus.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 24€ Tillagt: 03.04.2013
Betyg: 0

Positiivinen yllätys.
Tilasin pääruuaksi vasikanmaksaa, joka oli paistettu tarkasti mediumiksi tilaukseni mukaisesti. Muutenkin annos oli hyvin rakennettu. Perunamuusi, puolukat ja paistettu sipuli kuuluivat kuvioon. Annos oli sopivan kokoinen, rakenne miellytti ja maku oli herkullinen. Jälkiruokana leipäjuusto kruunasi illallisen. Lakkahillo ja tuoreet metsämarjat sävyttivät tätä herkkua.
Palvelu oli myös ystävällistä ja ripeää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 09.12.2014
Betyg: 0

Restaurant: Konstan Möljä finskt

Superb experience. It was very nice to get my English guest there. This was her first time in Finland and also the first experience of traditional Finnish or Karelian food.
Interesting interior, personnel had very relaxed and friendly style. The buffet included many different kind of traditional foods. Delicious, value for money is excellent.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 25.11.2014
Betyg: 0

Restaurant: Sandro Kallio

Varsin vaatimattoman, jopa epäilyttävän näköinen paikka ulospäin. Ilman etukäteissuositusta tuskin olisimme poikenneet. Sisustus toki sopi afrikkalaiseen tyyliin. Paikka oli jo klo 16.30 buukattu melko täyteen. Henkilökunta oli ystävällistä ja erittäin ammattitaitoista ja kertoi mielellään talon ruoka- ja juomavalikoimasta. Listalta valitsin annoksen nimeltä Harissa Bang Bang, joka oli varsinainen makujen ilotulitus. Todella herkullinen. Poikani valitsi ankkahampurilaisen ja oli siihen hyvin tyytyväinen. Tänne palaamme toistekin.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 18€ Tillagt: 27.02.2014
Betyg: 0

Restaurant: Pepper

Kesäloman avauslounas. Tilasin Pulled Pork burgerin ja vaimo Halloumibroilerin. Omassa annoksessani hampurilaisen osalta pelkkää plussaa, se oli todella herkullinen. Lisukkeena tulleet maalaisranskalaiset sen sijaan herättivät ristiriitaisia ajatuksia. Ne olivat uineet rasvakeittimessä todella kauan ja imaisseet paljon rasvaa, mutta toisaalta ne olivat myös poikkeuksellisen rapeita.
Vaimon Halloumibroileri oli myös sinällään hyvää, mutta mukana olleiden artisokansydämien kohdalla oli oikaistu: ne olivat suoraan säilykepurkista ja todella etikkaisia.
Palvelu oli miellyttävän rentoa ja ystävällistä sekä mukavan ripeää. Kokonaisuutena tämä oli kuitenkin riittävän hyvä kokemus, että palaamme toistekin. Täytyy myös muistaa, että kyseessä on Nokian ainoa keskusta-alueen ravintola, josta saa a'la carte -ruokaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 10.11.2013
Betyg: 0


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites