Stängd

Scandic Grand Marina, ravintola Makasiini

Betyg 3.5 / 5

Recensioner (11)

Aamiainen hyvä, a la carte vaatimaton ja kallis. Aamiaisella oli tuoreet vihannekset ja juustot loppuneet jo yhdeksän aikaan ja kesti ennen kuin täydennystä saapui. Muuten monipuolinen ja hyvä aamupala, lapsetkin huomioitiin letuilla. Illallinen oli pettymys. Henkilökunta uupunutta/kyllästynyttä. Lapset huomioitiin tuomalla oma lista johon voi rastittamalla merkitä annoksen. Mutta toisen lapsen annos sitten puuttui kuitenkin ruokaa tarjoiltaessa pöytään. Ja tämä spagettiannos oli surkea. Toisen kala-annos oli ihan ok. Seuralaisen poropasta oli hyvä mutta todella suolainen. Oma klubileipä perustavaraa. Toisen seuralaisen savulohi oli kuulemma todella maukas. Tasoon kannattaisi panostaa. Itsekin kun matkustan usein lasten kanssa niin toivoisi hotellin omalta ravintolalta tasokkaampaa ruokaa. Siihen on kuitenkin helpompi pistäytyä pienten kanssa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 24.04.2016
Betyg: 0

Ei tavoittele ihmeitä, mutta aika luotettavan hyvää ruokaa olemme saaneet useamman kerran. Houkuttelee erityisesti hotellin asiakkaita viikonloppuisin reilulla alennuksella. Viimeksi kana ja lohi tekivät hyvin kauppansa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 15.11.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Positiivinen yllätys.
Tilasin pääruuaksi vasikanmaksaa, joka oli paistettu tarkasti mediumiksi tilaukseni mukaisesti. Muutenkin annos oli hyvin rakennettu. Perunamuusi, puolukat ja paistettu sipuli kuuluivat kuvioon. Annos oli sopivan kokoinen, rakenne miellytti ja maku oli herkullinen. Jälkiruokana leipäjuusto kruunasi illallisen. Lakkahillo ja tuoreet metsämarjat sävyttivät tätä herkkua.
Palvelu oli myös ystävällistä ja ripeää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 09.12.2014
Betyg: 0

Vähän nolottaa myöntää, mutta pidin Grand Marinassa illallisella ollessani ruuista tosi paljon. Alkuun maa-artisokkakeitto, joka oli täydellinen - kuohkea ja kermainen, kuin samettia suussa. Pääruuaksi kuhaa ja parsaa sekä Mannerheimin (?) kuhaa - vaihdoimme seuralaisen kanssa annokset päittäin puolivälissä. Molemmat erinomaisia. Parsa oli kypsennetty täydellisesti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 02.06.2014
Betyg: 0

Salads were OK. Although had no other toppings but fish, feta or olives. Soup was Ok. Poor quality food with few variety options for the main courses. I ate two minced meat beef stakes and both of them had hard pieces (supposebly small pieces of bones) and herring stakes which were totally uneatable because they were so bony.
For desert they offered "Fanipala" - waffel chocolates from the bowl. No fruits, no cake. Coffee and tea water come from machine. I had some tea and water came from machine underboiled, so I had my tea with a weird foam on top.
My advise to improve the quality of food or otherwise people will stop coming to you at all.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 28€ Tillagt: 30.10.2013
Betyg: -1

Ravintola on suuri ja palvelu hyvää. Hotelliravintola ja tunnelmaltaan myös sellainen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 25.04.2013
Betyg: 0

Scandic. Ei säväreitä, ei yllätyksiä. Plussaa lasten raikkaasta buffasta, leikkipaikasta ja hinnoista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 17.04.2011
Betyg: 0

great

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 13.03.2009
Betyg: -3

great food

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 1€ Tillagt: 09.12.2008
Betyg: -3

Pidin 50-vuotis juhlani ravintola Makasiinissa 2 elokuuta 2008. Ystävällinen henkilökunta piti meistä niin hyvää huolta kuin vain voi ja vieraat kehuivat ruokaa. Söimme alkuruan, pääruuan ja täytekakkua ja kavit. Voin erityisesti suositella katkarapumoussella täytettyä siikaa tilli-voikastikeella. Suuret kiitokset että syntymäpäivästa tuli ikimuistettava!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 42€ Tillagt: 09.08.2008
Betyg: 2

Gemenskap

De som är intresserade


Läge

Katajanokanlaituri 7, 00160 Helsingfors - Route
0916661
https://www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/helsinki/scandic-grand-marina/ravintola-ja-baari/ravintola?cmpid=pa_eat