Hasi

14 reviews

Badges

Blog link

Reviews (14)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Kaarna Baari & Keittiö finnish / nordic

Kaarnan kanasalaatti oli ajatukseltaan herkullinen, mutta itse kana ei ollut kovin hyvää siinä. Suositusviini sopi mainiosti siihen ja palvelu oli melko ripeää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 19.08.2014
Rating: 0

Restaurant: Cafe Regatta seaside cafe

Todella viihtyisä paikka ainakin kauniina kesäpäivänä. VIihtyisyyteen on selvästi panostettu ja syötävät ja juotavat tosi maistuvia. Oma makkaranpaistopaikka tosi hauska lisä! Tänne menen mieluusti uudestaan aina kun mahdollista!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 19.08.2014
Rating: 0

Restaurant: Suvanto

Tosi mukava paikka, vaikka hieman kallis. Suolaiset ja makeat piiraat olivat tosi maistuvia. Sisällä oli ainakin tuolloin helle päivänä liian kuuma, mutta pihalla oli muutama pieni pöytä jossa pystyi hieman paremmin istuskelemaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 19.08.2014
Rating: 0

Restaurant: Sågen

Pizzat olivat oikein maistuvia ja palvelu nopeaa ja ystävällistä. Vihersalaatti jonka otimme seuralaiseni kanssa pizzojen kylkeen puoliksi oli maukas mutta ehkä hieman ylihinnoiteltu ainakin kokoona ja sisältöönsä nähden (~7e)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 10.06.2014
Rating: 0

Restaurant: Stone's beer & burgers gastropub, burgers, beer

Viihtyisä rockhenkinen paikka. Kävimme torstai alkuillasta ystäväni kanssa syömässä alakerrassa, joka oli lähes täynnä. Otimme Stone's Burgerin ja Stone's cheesen ja ruokaa odottelimme noin 45 min. Tämän kyllä mukava tarjoilija meille tiesi jo kertoa ja suositteli erittäin hyvät oluet odotusjuomaksi. Burgerit olivat hintansa veroisia ja luomupihvit erittäin maittavia. Miinusta vähän melko kalliista lisukkeista, perus ranskikset ja vihreä salaatti (joka oli kyllä hyvää) à 5€. Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 29.11.2013
Rating: 1

Restaurant: Grill It! steak-restaurant

Syö! Helsinki viikon kana- kuin kana 10€ houkutti testaamaan kyseistä ravintolaa lauantaisen ostosreissun lomassa. Palvelu oli erittäin hyvää ja ruoat tulivat nopeasti ollen myös maistuvia. Tulee varmasti mentyä uudestaan ihan paremmalla ajallakin kyseiseen ravintolaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 10.10.2013
Rating: -1

Restaurant: Persian Ravintola

Itselle aivan uusia makuelämyksiä! Maistoimme kolmea eri alkupalaa sekä kolmea eri pataruokaa. Palvelu oli ystävällistä ja sujuvaa vaikka jokaisessa pöydässä oli asiakkaita. Seuraavalla kerralla testivuorossa sitten kabab, todellakin uudelleen tänne!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 03.12.2013
Rating: 0

Ravintola on suuri ja palvelu hyvää. Hotelliravintola ja tunnelmaltaan myös sellainen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 25.04.2013
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Albela restaurant

Preusruokaa moneen makuun kohtuuhintaan. Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä, mutta lauantai päivän ollessa kyseessä baarin puolen häly ja meno ei ainakaan viihtyisyyttä parantanut. Seurueestamme kaksi otti intialaista, jotka molemmat olivat ihan maistuvia annoksia, mutta eivät intialaiseksi ruuaksi parhaasta päästä. Kolmas otti leikkeen ja piti siitä kovasti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 08.04.2013
Rating: 0

Restaurant: Kuurna finnish

Kävimme maanantai-iltana viiden hengen seurueella syömässä. Otimme menuista eri vaihtoehtoja melko monipuolisesti ja erityisesti liharuoat saivat kiitosta. Omassa annoksessani pidin erityisesti raikkaan pirtsakasta lime-jälkkäristä! Paikka on pieni ja tunnelmallinen ja valitsemamme kattaus klo 20:30 oli täynnä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 39€ Added: 08.04.2013
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites