Jihaka

3 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (3)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Harmooni Restaurant

Otimme Harmooni-menun viinipaketteineen. Ruoka oli maukasta, erityisesti pääruokana ollut naudan sisäfile oli täydellisesti valmistettu. Toinen pääruoka, kuha, olisi kaivannut hieman lisää suolaa, mutta oli muuten erittäin maukas. Jälkiruoka oli pettymys. Viinipaketti oli aivan loistava, sekä absoluuttisesti että hinta-laatu -suhteeltaan.

Palvelu oli ystävällistä mutta hätäisen tuntuista. Ravintolassa oli paljon asiakkaita, ja asiakaspalvelijat pyysivät anteeksi kiirettä. Rauhaton fiilis ei kuitenkaan ole omiaan luomaan rentoa tunnelmaa. Henkilökunnan stressi tarttuu.

Ravintola on viihtyisä, mutta valaistus epäonnistunut. Kylmän siniset led-valot eivät tee oikeutta ruoalle tai ruokailjoiden kasvoille.

Kaiken kaikkiaan ateria oli erittäin hyvä, miinuksena mitäänsanomaton jälkiruoka. Ravintola on viihtyisä, pienine puutteineenkin. Viinit ovat loistavat ja Harmooni-menu viineineen hyvä kokonaisuus. Ilta oli onnistunut, pienin korjauksin se olisi voinut olla täydellinen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 04.10.2015
Betyg: 1

Restaurant: Karl Fazer Café café

Kahdenkympin brunssi sunnuntaina oli hintansa väärti: tuoreet leivät, salaatit ja hedelmät olivat herkullisia voisarvia lukuunottamatta varmaa keskitasoa, itse savustettu lohi oli jo todella hyvää, mutta makealla osastolla Fazer räjäytti pankin: Lättybuffet kermavaahdolla, hillolla ja sulatetulla suklaalla on erinomainen. Bonuksena herkullinen täytekakku ja asiallinen juustotarjotin. Juomana herkullista smoothieta, tuoremehua ja kahta eri teetä sekä kahta eri kahvia. Miinusta tulee brunssin kera tarjotusta kuohuviinistä, joka oli lähinnä välttävää.

Paikkana Fazer on kovin meluisa, erityisesti ison kupoliin alla, eikä rauhaa tai intiimiyttä löydy mistään nurkasta. Jos paikan vilkkaan luonteen sietää, syö tässä tyylikkäästi kahvilassa mielellään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.02.2013
Betyg: 0

Restaurant: Troikka

Ilmapiiri ja erityisesti palvelu olivat huippuluokkaa, kun kävimme testaamassa blinit lauantai-iltana. Ruoka oli erinomaista, erityisesti jälkiruoaksi nautitut jäiset karpalot itse tehdyllä kuumalla kinuskikastikkeella kuorrutettuna veivät kielen mennessään. Paikka on elämyksenä rehti ja aito, kaikessa paistaa puolen vuosisadan kokemus. Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 24.02.2013
Betyg: 0


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites