Küche geöffnet

Harmooni Restaurant

Note 3.5 / 5

Bewertungen (39)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Paikka luonnehtii itseään sesonkien mukaan paikalliseen lähiruokaan panostavaksi ravintolaksi. Ruokalista oli lyhyehkö, mutta ainakin itselleni riittävä. Kalavaihtoehtona tosin oli se iänikuinen kuha, mutta ilmeisesti muun kalan saatavuus vaan on niin huonoa.

Alkuruuaksi otin maistelulautasen paikallisten pientuottajien herkkuja. Lautasella oli juustoa, kylmiä kala- ja lihaleikkeleitä ja paistettua palsternakkaa sekä jonkinlainen hillokkeen tapainen omenalisuke. Kaikki makupalat olivat herkullisia, mutta kylmäsavupossu, haukimousse ja graavisiika kaikki niin suolaisia, että teki mieli juoda monta lasillista vettä. Jonkin noista voisi jättää kyllä lautasesta poiskin ja se olisi silti aivan riittävän runsas. Lautasen olisi halutessaan voinut tilata myös pääruokakokoisena enkä uskalla edes kuvitella sitä janon määrää jos tuon olisi syönyt isompana. Pientä säätöä siis tuossa suhteessa toivoisi.

Pääruokalistan 'lihaa grillistä' -vaihtoehtona oli karitsan karetta ja niskaa vuohenjuustoperunan kanssa. Kare oli grillattu täydellisen roseksi ja eroteltu luullisiksi kyljyksiksi. Niska oli pitkään haudutettua ja taivaallisen mureaa. Täysosuma.

Jälkiruokalistan sitruunakakun kohdalla itselleni tuli ajatusvirhe. Ajattelin sitruunatorttua, sitä missä on torttupohjan päällä sitruunaista kiisseliä. Tämä oli ihan kakkua, joka oli kyllä oikein hyvää muttei kutitellut minussa sitä makuhermoa, jota haaveilin. Oma moka.

Kaksi lasillista kuohuvaa, pääruuan kanssa olut ja jälkkärin kanssa espresso. Yhteensä lasku oli vähän alle 80€. Ruoka oli mielestäni sen arvoinen. Jos tulee liikuttua Jyväskylässä niin mieluusti tulee mentyä kyllä toistekin.

P.S. Beurre Blanc -kastikkeeseen EI tule punaviiniä. Johan sen nimikin kertoo.
_________________

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 09.04.2017 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Lauantai-ilta, ravintola ei täynnä. Palvelu ystävällistä, mutta alkuruoan tulo kesti 50 min. Sekä alku- että pääruoka-annokset todella pieniä, pääruoaksi tilattu medium-sisäfilepihvi oli raaka, sitkeä ja kalvoinen. Emme ehtineet jäädä odottamaan tilattuja jälkiruokia, sillä annokset tulivat niin hitaasti. Ei jäänyt sellainen olo, että tulemme tänne uudelleen. Harmi, kiva olisi tukea paikallisia ravintoloita, mutta tämän ravintolan ruoan taso on laskenut paljon sen alkuajoista.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 13.02.2016
Note 0

Kävimme syömässä perjantai iltana. Valitsimme 3 ruokalajin illallisen. Alkuruokana oli jääkaappikylmää poroa. Mieheni otti pääruoaksi siikaa. Annos oli todella pieni. Jälkiruoankin jälkeen meille jäi vielä nälkä. Emme tunteneet saavamme vastinetta rahalle.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 52€ Hinzugefügt: 27.01.2016
Note -1

Lounas kokomus mutkatonta ja erittäin hyvää. Ruoka ja kokonaisuus kunnossa, ei lisättävää.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 15.01.2016
Note -1

Kävimme joululounaalla. Söimme possun poskea. Alkuruokalautanen oli todella hyvä ja monipuolinen, maut kohdallaan. Pääruoan possun poski murea ja hyvä. Muutkin lisukkeet hyvät. Jälkkäri kohdallaan. Itse kun ei tarvinnut maksaa niin aina hinta on silloin aina kohdillaan. Palvelu ystävällistä ja annoksista käytiin kertomassa

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 35€ Hinzugefügt: 19.12.2015
Note 0

Kävimme isolla (80) hengen porukalla syömässä seisovasta pöydästä. Ruoka ei ollut mitenkään maukasta, ihan perusruokaa. Jälkiruokana ollut vihreätee-valkosuklaakakku oli pahinta kakkua, mitä olen ikinä syönyt. suurin osa porukastamme jätti kakun syömättä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 15.12.2015
Note 0

Todella pienet annokset hintaan nähden. Olin lähtiessä vielä nälkäisempi kuin ravintolaan tullessa. Söin kasvisruuan, jossa oli porkkanaa, lanttua ja sinihomejuustoa. Ruoka-annos oli surullisen pieni ja mitäänsanomaton. Jälkiruuaksi tilattu porkkanakakku oli hyvää. Palvelu ok ja paikkana harmooni oli viihtyisä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 35€ Hinzugefügt: 10.12.2015
Note 0

Ei ollut suuren suurta parannusta edelliseen kertaan. Pienet annokset, hidas palvelu, mitäänsanomattomia makuja, melko hinnakasta..

Söimme maksaa alkuruuaksi, sorsaa pääruuaksi ja jälkiruoka oli jotain keksiä ja tyrniä..

Eiköhän tämä ravintola ollut nyt koettu ja nähty.

Söimme

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 47€ Hinzugefügt: 24.10.2015
Note 2

Otimme Harmooni-menun viinipaketteineen. Ruoka oli maukasta, erityisesti pääruokana ollut naudan sisäfile oli täydellisesti valmistettu. Toinen pääruoka, kuha, olisi kaivannut hieman lisää suolaa, mutta oli muuten erittäin maukas. Jälkiruoka oli pettymys. Viinipaketti oli aivan loistava, sekä absoluuttisesti että hinta-laatu -suhteeltaan.

Palvelu oli ystävällistä mutta hätäisen tuntuista. Ravintolassa oli paljon asiakkaita, ja asiakaspalvelijat pyysivät anteeksi kiirettä. Rauhaton fiilis ei kuitenkaan ole omiaan luomaan rentoa tunnelmaa. Henkilökunnan stressi tarttuu.

Ravintola on viihtyisä, mutta valaistus epäonnistunut. Kylmän siniset led-valot eivät tee oikeutta ruoalle tai ruokailjoiden kasvoille.

Kaiken kaikkiaan ateria oli erittäin hyvä, miinuksena mitäänsanomaton jälkiruoka. Ravintola on viihtyisä, pienine puutteineenkin. Viinit ovat loistavat ja Harmooni-menu viineineen hyvä kokonaisuus. Ilta oli onnistunut, pienin korjauksin se olisi voinut olla täydellinen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 50€ Hinzugefügt: 04.10.2015
Note 1

Lauantai-ilta klo 19, puolillaan oleva ravintola. Miljöö hieno, tarjoilu asiantuntevaa ja ystävällistä, mutta ruokien tulo kesti hieman kauan. Loppua kohden tarjoilu hidastui. 3 henkeä, kullakin 3 ruokalajia. Alkuruoat ankanmaksa, jokiravut ja kuoreet olivat todella hyviä. Pääruoat: heinäsorsa hyvää, mutta annos oli aika pieni ja hieman haalea. 3 kalan annos oli maukas, mutta onnettoman pieni jokirapu (1kpl!) sen mukana oli hieman vaatimatonta. Kolmas pääruoka oli perunavohveli-punajuuripaistos, joka oli hyvää, mutta annos oli pienelle naisellekin liian pieni. Jälkiruoat hyviä. Kokonaisuutena hyvä, mutta ei mikään mieltäkääntävä kokemus, joka on hieman ylihinnoiteltu.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 46€ Hinzugefügt: 27.09.2015
Note 3

Community

Bilder

Fans (2)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (1)


Standort

Väinönkatu 1, 40100 Jyväskylä - Route
020 7353 401
http://www.harmooni.fi

Options