MKV
9 arvosteluaAnsiomitalit
Blogi
Arvostelut (9)
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Viiden ruokalajin menu viineineen.
Meitä palvellut nuori miestarjoilija oli ihanan rento ja oma itsensä, palvelu oli ystävällistä ja mutkatonta. Juuri niin rentoa ja asiallista, kun toivon ravintolassa olevan. Kuka tahtoo mennä jäykistelemään kolmeksi tunniksi? En minä ainakaan. Lisäbonarit vielä siitä, että keittiö toi myös ruokaa pöytään, henkilökohtaisesti ilahduttaa nähdä ketkä ovat annosten takana (ja tietysti näin naishenkilönä ilahduttaa aina nähdä mies uniformussa.. heheh) Värikkäät juomalasit ilahdutti sekä se, että seinillä olevat taideteokset esiteltiin lyhyesti, sekä tilan historiikki.
Leipälautanen oli aivan mahtava, todella laaja kattaus levitteineen. Suosikkini oli ehdottomasti jopa karamellin omaisen kuoren omaava ihana limppu. Tosin kanssaruokailijani sanoivat, että toisen satsin limpun kuori ei ollut enää yhtä rapea, kuin edellisen.
Jos jotain miinuksia pitää sanoa, niin alkuruokana olleen lohen viini ei sopinut ollenkaan annoksen kanssa. Toisen pääruokamme siika oli pöytäseurueemme mielestä osalla liian suolainen. Pääruoksi tarjoiltu karitsa oli maukasta, mutta sen alla oleva risotto jäi vähän sekavaksi, sitä oli liikaa suhteessa karitsaan. Jälkiruoka oli kaunis, mutta ehkä siinä olisi voinut olla enemmän ytyä, ganache oli "vaisu", jos se olisi ollut täyteläisempi ja paahdettu, olisin pitänyt enemmän.
Kaikin puolin kuitenkin mukava kokemus, viihtyisä tila, viihdyimme ja palvelu oli ihanaa. Vaikka huomautukseni kuulostaa nillitykseltä, ei niillä loppujenlopuksi ole kuitenkaan niin suurta merkitystä, tärkeintä on hyvä seura, mukava ilta, hyvä palvelu. Tulisin kyllä uudestaankin!
Useissa ravintoloissa maksaa tilanneena, uskallan melkein sanoa että Tuulensuun karitsanmaksa dijonperunasoseella, minttujogurtilla ja punajuurilla on parasta maksaa jota olen koskaan saanut.
Koostumus on aivan ihana, lisukkeet erinomaisia. Lempiruokani Tampereella. Olen vienyt pari ystävääni syömään Tuulensuuhun ja suositellut tilaamaan Karitsanmaksaa, toimii aina.
Tunnelma on kiireetön, rento ja kynnyksetön. Mukava paikka viettää aikaa, syödä hyvää ruokaa ja istuskella.
Plussaa myös laajasta olutvalikoimasta ja asiantuntevuudesta työntekijöille. Suosittelen, melkein parasta Tampereella.
Valtavan kokoinen latte, täydellinen maitovaahto ja aivan ihana kahvi.
Ihmettelen yhä, miten näin laadukas ja hyvä kahvi voi olla näin edullista, kun vertaa siihen että saat kolminkertaiseen hintaan jostain ketjukuppilasta liian kuuman ja mauttoman kahvin.
Myös cantuccinit ja suklaat ovat erinomaisia. Palvelu hyvää ja ystävällistä.
Tunnelmallinen pieni ravintola jossa vallitsee kiireetön ja rento tunnelma.
Ruoasta ja viinistä nauttivia ihmisiä, miellyttävä sisustus ja kauniit huonekalut.
Söin punajuuri-vuohenjuustosalatin jossa oli punaista endviiniä ja rusinavinaigretteä. Salaatti oli todella hyvä! Siinä oli paljon makua, rakennetta ja annos oli kaunis. Raaka-aineet olivat tuoreita ja laadukkaita.
Ehdottomasti paras ravintolassa syömäni salaatti.
Seuralaiseni tilasi revittyä possua, kaalisalaattia ja rapukeksejä. Annos oli kuulema todella hyvä, possu hyvin valmistettu ja maukas ja lisukkeet täydensivät sitä erinomaisesti.
Sain maistiaisen possusta ja se oli kyllä aivan ihanaa.
Ruokajuomaksi joimme tarjoilijan suosittelemia oluita, joka täydensivät hyvin makuja. Miellyttävä kokemus kaikin puolin.
Tänne todellakin uudestaan !
Kahden henkilön annokset ruokajuomineen kustansivat yhteensä n. 45 euroa ja oli mielestäni täysin hintansa väärti.
Söin pariloitua naudanmaksaa duchesseperunaa ja kermaista pekoni-punasipulikastiketta.
Annos oli hyvä, Maksa hyvin valmistettu ja sen kypsyys ja koostumus hyvä. Ainoa miinus, ja henkilökohtainen mielipiteeni, mutta mielestäni paistetut (kookosaromiset) paprikanpalat, kesäkurpitsa ei istunut kokonaisuuteen.
Ihana tunnelma, ystävällinen ja lämminhenkinen palvelu.
Mieltäni lämmitti alkupala, joka herätti ruokahalun. Söin lounaaksi keiton, joka oli rakenteeltaan ja mauiltaan "perus lounaskeitto" joka ei muutaman lusikallisen jälkeen ihmeellisemmäksi muuttunut. Maku oli ihan ok ja keitto oli tuoretta. sen kylkiäisenä tarjoiltu itse leivottu saaristolaisleipäpala oli loistava.
Mukava kokemus, vaikka annosvalintani ei osunut nappiin. Seuralaiseni söi lohta ja annoksen nähtyäni minuun iski pieni kateus.
Suosittelen Koloa kuitenkin. Hyvin sydämellinen ravintola.
Söin lounaaksi Lungissa parsakeittoa.
Keitto oli ihan ok, mutta muutaman lusikallisen jälkeen huomasin hieman pettyneeni. Lounaskeittojen ongelmana on yleensä se, että sitä saa suuren lautasellisen ja parin lusikallisen jälkeen se muuttuu tylsäksi eikä siinä ole juuri ulottuvuuksia. Usein, kuten Lungin lounaskeitossani, oli hieman seisonut jälkimaku. Tämä ei tosin ole ainoastaan Lungin ongelma, vaan mielestäni aika yleisesti valtaosan lounaskeittojen ongelma.
Keittoon kuului vihersalaatti ja (itseleivottu) leipäpala sekä ruokajuomaksi jäävesi.
Seuralaiseni korvasienipasta oli kuulemma hyvä ja maistettuani sitä hieman, totesin saman ja mietin etten taida enää syödä keittoa lounaaksi.
Tunnelma oli oikein mukava ja rento, sisustus oli miellyttävä ja huonekalut kauniita. Kyllä tänne toistekin kannattaa mennä, en vain syö keittoa.
Söin kastanja-artisokkarisoton.
Koostumus oli kuiva ja muistutti lähinnä peruskoulun risottoa, eli riisi oli hyvin kuivaa ja "seisonutta." Pidin kuitenkin annoksen ideasta, Kastanjat ja artisokat olivat ihan maukkaita, mutta eivät pelastaneet annosta.
Palvelu oli oikein ystävällistä ja toimivaa. Tarjoilija kysyi ruoan maistuvuudesta ja oli iloinen ja hymyilevä.
Seurueeni muut henkilöt söivät sipulipihviä joka oli kuulema ihan ok.
Mukava yllätys oli tosin se, että lounaaseen kuului alkusalaattibuffet sekä jälkiruokakahvi jonka kylkiäisenä pala tummaa suklaata.
Kokonaisuus ihan tyydyttävä. En aio tyrmätä vaan annan toisen mahdollisuuden.
Loistavaa suomalaista lohturuokaa.
Perunamuusia ja kaalikääryleitä puolullahillolla. Tulin onnelliseksi. Myös seuralaisten silakat olivat loistavia ja maut kohdillaan.
Toisella kerralla vieraillessani söin kaalikääryleet sienitäytteellä. Annos oli hieman pettymys. Annoksessa oli kaksi suurta käärylettä, joiden sienitäyte oli melko mautonta. Kääryleiden alla oli hieman seisoneen makuinen röstiperuna(?) ja päällä kasa sienisalaattia. Kääryleiden lisukkeena oli paistettua parsakaalia, paprikaa ja kesäkurpitsaa joka ei mielestäni oikein sopinut yhteen sienien ja kaalin kanssa. Sienikaalikääryleet eivät mielestäni olleet 16 euron väärti, toisin kuin perinteiset (lihatäytteiset) kääryleet olivat erinomaisia.
Kaiken kaikkiaan kuitenkin Sea Horse on mukava ja nostalginen. Ruoka on "rehellistä suomalaista kotiruokaa, perinteitä ja lohtua."