Missis

17 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (17)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Erinomaista ruokaa - kohtuuton odotusaika. Viimeinen annos seurueellemme saapui pöytään 1 h 43 min sen jälkeen, kun olimme saapuneet. Juomien tulemiseen kesti noin puoli tuntia. Oli ilmeisesti erehdys, että osa seurueesta otti alkuruokaa, koska sen jälkeen saimme odottaa vielä tosi pitkään. Itse ruoka oli erinomaista, ei ollenkaan tyypillistä kiinalaismössöä jossa ei erotu mitään makuja. Freesit kasvikset ja kuumat annokset, jopa lautaset olivat lämmitetyt. Tosin osa sai ruuan niin pitkän ajan jälkeen, että lautanen ja toiveikkaana sille kasattu riisiannos ehtivät jo jäähtyä.

Ehkä täytyy antaa vielä mahdollisuus vaikkapa lounasbuffetille, jolloin ei tarvitse odotaa ruuan valmistumista. Sinänsä todella harmi, koska ruoka oli aivan erinomaisen hyvää, ihan jokainen annos, palveluun vain tarvitsisi panostaa ruuhka-aikana. Oli toki ymmärrettävää, että sunnuntaina klo 14, kun paikka tupsahti täyteen ruokailijoita, kiirettä piti keittiön ja salin puolella, mutta kuitenkin...

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 23.10.2016
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Näsinneula

Merkille pantavaa, että kukaan neljän hengen seurueestamme ei ollut varauksettoman tyytyväinen pääruokaannokseensa. Liikaa makuja, liikaa yritystä - hyvät raaka-aineet (kalaa, vasikkaa, poroa) melkein pilattu liioilla lisukkeilla. Alkuruuissa sama ongelma, maistoimme hauki-jokirapu- ja sorsa-alkuruoat. Aivan alkuun saamamme keittiön tervehdys oli pieni porkkana-inkiväärikeitto, siinä oli maut kohdillaan kuin myös leipävalikoimassa. Palvelu oli oikein mukavaa ja huomioivaa siihen asti, kun tuli laskun maksun aika. Sitä sai taas odotella...mikä siinä on, että tässä vaiheessa asiakas unohtuu?

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 60€ Tillagt: 27.09.2015
Betyg: 0

Restaurant: ABC Koulukatu bensinstation, hesburger

Tilasimme vuohenjuustopitsaa, palvelu kassalla kertakaikkiaan ylitsevuotavan ystävällistä, neitokainen tuntui olevan innostunut esittelemään ketjun alennuskorttia melkeinpä liiankin kanssa. Myös pyytämättä hän kertoi, mitä annokseen kuului, oikein hyvä.

Tunnelmaltaan ABC:llä pääsee matkafiilikseen kotikaupungissa :-). Hauskoja paikalliset valokuvasuurennokset seinillä.

Salaattipöydän tarjoamat olivat oikein raikkaita ja hyviä, plussaa siitä. Itse pitsa oli sopivankokoinen, pohjastaan rapea, mutta valitettavasti liian kosteat päällysainekset saivat rapeankin pohjan vettymään mössöksi. Juustoa ja täytteitä oli ehkä liiankin kanssa. Rucola oli oikein kiva lisä ja näyttikin mukavalta. Ei huono, mutta tykkään itse vähempitäytteisestä pitsasta!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 26.01.2014
Betyg: -1

Restaurant: New Bombay

Perushyvä intialainen buffetlounas. Mukava lisä Kemin ruokapaikkatarjontaan! Ruuat olivat oikein makoisia, seurueessamme kaikki pitivät ruuista, hyvin sopivat suomalaiseen makuun.

Lounasbuffetin salaattitarjooma oli vähän tylsä, ehkä salaatti ei oikein kuulu intialaiseen ruokailuun? Oliivit ja pepperonit vievät ajatukset vähän väärään suuntaan. Mutta, sinänsä ihan hyvä, että salaattia tai kasvista oli tarjolla. Se vain oli aika mautonta verrattuna siihen varsinaiseen ruokaan. Että voisiko kasvikset tarjota intialaiseen tyyliin valmistettuna?

Oikein hyvä hinta-laatusuhde mielestäni!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 22.07.2013
Betyg: 0

Restaurant: Pizzarium

Maukkaita Take-away paloja iltapalaksi, kannatti! Melkein oli valinnan vaikeus, kun oli montaa kivaa vaihtoehtoa. Ainoa, mikä ei ollut kovin makoisaa, oli tulinen makkarapitsa, se maistui vähän oudolle. Muuta olivat oikein hyviä, enimmäkseen kasvistäyttein. Hyvä, että annettiin lämmitysohje uunissa - tosin emme edes omista mikroa :-).

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 15.05.2014
Betyg: 0

Restaurant: Morrison's Turku

Valitettavasti hampurilainen ei ollut mikään makuelämys. Mutta menimmekin ensisijaisesti nälkää sammuttamaan. Tosiaan hiukan sekavaa touhua tarjoilijoilla, kolme eri tarjoilijaa palveli meitä. Sinänsä melkein kaikki sujui, ruokalistaa ei kukaan pyytämättä tuonut. Ruoka tuli nopeasti, annokset olivat valtavat, ja valitettavasti eines maistuu einekselle, ei voi mitään. Sen sijaan pisteitä siitä, että vehnäsämpylän sai vaihdettua ruisleipään. Kokonaisuutena vuohenjuustohamppari oli kuiva ja hankalasti syötävä. Lisukesalaattia oli runsaasti, turhan isoina paloina, hankalasti syötävä oli sekin. Veitsi oli kummallisen iso ja kömpelö, eikä lainkaan terävä. Ihmettelen, miten sillä onnistuu pihvin syönti.

Mahantäyttöön sopiva, mutta parempiakin hampparipaikkoja on nähty. Ehkä jotain muuta voisi kokeilla, vaikka sitä kehuttua maksaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 15.05.2014
Betyg: 0

Restaurant: Cafe & Bar 21

Rento tunnelma, maittavaa ruokaa - palvelu oli hieman hymytöntä. Otimme pieneksi lounaaksi Skagen-vohvelit ja lattet. Oikeastaan se harmitti ehtii alkuun, että vaikka tarjoilijoita hääräili kaksi kappalein pöytiä tyhjentämässä, kumpikaan ei tervehtinyt, saati opastanut, miten toimia tilausten kanssa. Tilaukset siis tehtiin ja maksettiin tiskillä. Tämä aina jaksaa harmittaa matkalaista: kanta-asiakkaat tietenkin jo tietävät, miten toimitaan.

Annokset olivat aivan ihanan näköisiä ja maut oikein hyviä. Jokin pienesti tökki vohvelin ja päällisen yhdistämisessä, ikään kuin olisi syönyt kahta eri asiaa, vohvelia ja täytteitä. Ehkä koostumuksessa voisi olla jotain, mikä sitoo täytteen paremmin?

Yksi asia, mihin kiinnitin huomiota ja mikä olisi helposti korjattavissa muuten viihtyisästi sisustetussa kahvilassa: pinnat olivat epäsiistejä ja semmoinen lievä suttuisuus ja pölyisyys tuli kevätauringossa esille.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 30.03.2014
Betyg: 0

Ski-innclusive -lomapaketti sisältää aamiaisen, keittolounaan ja päivällisen omalta listaltaan, jotka kokemukseni mukaan olivat aamiaista lukuunottamatta kaikki erinomaisia. Aloitetaan aamiaisesta: munakokkeli kuivaa ja mautonta, nakit ja lihapullat kuivuneita käppyröitä, en ottanut toista kertaa, ja jäi syömättä ekallakin kerralla. Onkohan lämmittimet liian kuumalla? Aamiaistarjoilu muuten aivan peruskauraa, ei mitään paikallista tarjolla. Puuro oli erinomainen, kuten usein hotelleissa hautuessaan padassa pitkään. Makea piirakka oli hyvää myös.

Keittolounas sen sijaan nosti heti ensimmäisenä päivänä hymyn huulille, ja vastaanotto ravintolassa sai matkalaiset tuntemaan itsensä tervetulleeksi alusta lähtien. Kaikki kolmen päivän aikana nauttimamme keitot ovat olleet supermaukkaita. Tarjolla oli aina sekä kasvis- että lihavaihtoehto, salaattipöytä ja leipäpöytä. Porokeitolla jaksaa painaa taas rinteessä! Erityismaininta siitä, että keitot valmistettiin laktoosittomana, mikä ei suinkaan ole itsestäänselvyys joka paikassa. Keittolounaan voi myös ostaa yhdeksän euron hintaan.

Päivällinen saatiin valita erilliseltä listalta, joka oli varsin monipuolinen ja jossa riittäisi syömistä vähintään viikoksi, ellei ole kovin nirso. Ja silloinhan ei riitä mikään lista. Ehdimme kolme iltamme aikana maistaa Classic burgerin, Weggie burgerin, paikallisista aineksista tehtyä pitsaa, poronkäristystä, porolla täytettyä naudanleikettä ja savulohisalaaattia. Burgereiden sämpylä oli kemijärveläistä spelttituotetta, joka minua speltin ystävänä ilahdutti. Hampurilaisten maut olivat kohdallaan, pieni miinus ylikypsästä juurespaistoksesta lisukkeena. Poronkäristys oli oikein oivallista, samaa mieltä toisen arvostelijan kanssa, puolukkasurvos sopisi paremmin.

Miulus- naudanleike oli kuulemma oikein hyvää porotäytteineen, samoin savulohisalaatissa oli oikein mukavat maut.

Kokonaiskokemus ski-innclusive -ruokailusta oli erittäin positiivinen: vaivatonta ja maukasta ruokaa valmiiksi maksettuna, ei tarvinnut kaivaa lompakkoa koko ajan esille, kun ruokailla pitää useamman kerran päivässä jaksaakseen rinteessä. Ja kun ravintola on käytännössä rinteen vieressä, niin homma toimii.

AI niin, mainitsematta on melkein tärkein: palvelu oli poikkeuksetta hyvää, kohteliasta ja nopeaa, olipa paikalla kaksi pariskuntaa tai sali täynnä ruokailijoita. Tarjoilijat osasivat suositella juomia ja toimivat jämptisti ja ystävällisesti. Oikein hyvä maku jäi suuhun!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 22.03.2014
Betyg: 0

Restaurant: Fontti

Hidas "ei-palvelu" pilasi muuten hyvän kokemuksen! Illan tarkoitus oli vain poiketa, nauttia jotain pientä ja lasi - pari viiniä. Seurueemme ohjattiin pöytään, mutta kynttilöitä ei sytytetty, muissa pöydissä näyttivät palavan, miksi? Osa söi pääruokaa, itse otin vain lasin viiniä ja alkupalalajitelman. Ruoka oli ihan hyvää, jopa maukasta, mutta huomaan, että vain tylsä ja persoonaton palvelu jäi mieleen. Olisin halunnut toisen lasin viiniä, mutta tarjoilijalla ei ollut silmiä päässään käydessään toisessa päässä pöytää ottamassa tilauksia. Eikä huvittanut huudella perään. Samoin laskua sai odottaa kiusallisen kauan. Ohhoh. Harmi. Ajattelin antaa paikalle toisen tilaisuuden vielä, kun ruoka oli kuitenkin ihan ok, ja tunnelma melko viihtyisä muuten.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 19.03.2014
Betyg: 0

Oikein mukava yllätys, yksinkertainen ja maistuva ruoka. Hieman jo kulahtanut ympäristö, mutta palvelussa ja ruuan laadussa ja mauissa eii ollut moitteen sijaa. Alkuruoka/salaattipöytä oli korvattu leipä-levitepöydällä, mikä oli ihan hyvä ratkaisu. Emme kaivanneet etikkasäilykkeitä ja ananaspaloja valmiskastikkeella.

Tilasimme päivän kalan, jonka hintaa ei ollut ilmoitettu listalla ja yllätykseksi se olikin hintavampi kuin moni muu ruoka. Kala oli kuhaa, lisukkeena lautasella oli rapskoita kasviksia ja tillikastiketta. Muut lisukkeet sai valita itse, otin bulgur-salaattia eli tabboulehia sekä caesar natural. Molemmat olivat oike in maukkaita ja sopivat kalan kanssa.

Seuralainen otti hampurilainen classicin, joka oli kuulemma oikein maukas.

Palvelu pelasi nopsaan, jopa lasku tuotiin ja käytiin välillä kysymässä tarpeita. Ruoka myös tuli oikein nopeasti, vaikka ravintolassa oli jonkin verran väkeä. Erityishuomiota kiinnitti se, että ruoka oli KUUMAA, mikä ei suinkaan ole aivan itsestään selvyys.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 19.03.2014
Betyg: 0


Followers

Following (1)