Opens at 11:00

Cafe & Bar 21

Betyg 3.7 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (12)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Nopeaa, herkullista ja täyttävää. Listalta löytyy saletisti jokaiselle jotain.
Hyvä palvelu ja juomissa löytyy.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 29.07.2016
Betyg: 0

Kyllähän tämä lienee Rovaniemen paras kahvila ja kilpailee muuten siitäkin tittelistä, että onko Lapin läänin paras.

Ei tämä täydellinen ole, mutta monta asiaa on tehty oikein. Vanhoja arvosteluja kun lukee, niin välillä moititaan palvelua tai sisustusta. Itse en noihin asioihin liikaa huomiota kiinnitä. Palveluksi minulle riittää, ettei olla asiakkalle töykeitä ja tarvittaessa yritetään jelppiä ostamisessa. Ei sitä tarvitse jotain tekohymyä vääntää kuin mannekiini. Sisutuksesta näin miehenköriläänä osaa sanoa, minusta paikka on omanlaisensa ja toimiva. En kävele liikkeisiin sisään sisustamaan niitä vaan on mukavaa, että on personaallista makua, ratkaisuja joita en ehkä itse valitsisi mutta eivät ne minua haittaa koska olen vain vieraana.

Tärkein asia kahvilatoiminnassakin - varsinkin kun tarjotaan hieman pikkupurtavaakin - on tarjottavien laatu. Tässä mielestäni Cafe-Bar 21 onnistuu. Ruoka-annokset mitä olen maistanut, ovat kaikki olleet asiallisia, jopa hyviä! Myös tarjolla olevaa artesaanijäätelöä olen maistanut. Pisteet jo siitä, että on tajuttu ottaa artesaanijäätelö valikoimiin eikä mennä jollain Valion tukkupakkauksilla.

Jos nyt jotain asiaa muuttaisin, niin kohottaisin annosten laatua entisestään. Joku oli moittinut saamaansa salaattia. Sellaista ei saisi sattua kertaakaan.

Hinnat ovat mielestäni pikkasen korkeahkot, niitä katsoisin myös onko varaa hieman säätää. Tosin paikka on suosittu jo nykyäänkin, niin ymmärrän jos hintojen tarkistus ei kiinnosta. Mahdoton ruuhkahan siitä vain tulee jos rupeaa edullisesti kaupungin parasta myymään. Mutta sanotaanko näin, että sitten sitä laatua vielä yksi pykälä ylöspäin.

Kertakaikkiaan mainio suoritus kuitenkin ja jos kahvilaa Rovaniemeltä on hakusessa, niin ilmanmuuta tänne.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.07.2015
Betyg: 0

Kokonaisuutensa hyvä idea ja toteutus Rovaniemellä.

Paikkana 21 cafe&bar on siisti joskin kuitenkin ehkä pikkuisen "steriilin" oloinen. Ehkäpä valaistuksella ja pikku kaluste muutoksilla voisi saada paikan vieläkin tunnelmalliseksi.
Palvelu oli ystävällistä ja toimivaa.

Nautimme paikassa banaanivohvelit kahvin ja kuohujuomien kera. Vohveli rapsakka ja kaikin puolin mainio.
Ensi kerralla pitänee testata suolainen vohveli.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.03.2015
Betyg: 0

Salaatti ei todellakaan ollut hintansa arvoinen. Kyllä tuntuu että maksaa saa enemmin ruuan ja paikan ulkonäöstä koska maku ainaki oli suuri pettymys.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 20.01.2015
Betyg: 0

Kahvila parhaimmasta päästä. Syötävät ovat herkullisia ja monipuolisia. Parhaat vohvelit olen syönyt täällä - voittaa mummonkin. Hinta tietenkin on sitten selvästi korkeampi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.09.2014
Betyg: 0

Huippuhyvää suolaista vohvelia! Hyvä tunnelma ja palvelu! Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 07.07.2014
Betyg: 0

Rento tunnelma, maittavaa ruokaa - palvelu oli hieman hymytöntä. Otimme pieneksi lounaaksi Skagen-vohvelit ja lattet. Oikeastaan se harmitti ehtii alkuun, että vaikka tarjoilijoita hääräili kaksi kappalein pöytiä tyhjentämässä, kumpikaan ei tervehtinyt, saati opastanut, miten toimia tilausten kanssa. Tilaukset siis tehtiin ja maksettiin tiskillä. Tämä aina jaksaa harmittaa matkalaista: kanta-asiakkaat tietenkin jo tietävät, miten toimitaan.

Annokset olivat aivan ihanan näköisiä ja maut oikein hyviä. Jokin pienesti tökki vohvelin ja päällisen yhdistämisessä, ikään kuin olisi syönyt kahta eri asiaa, vohvelia ja täytteitä. Ehkä koostumuksessa voisi olla jotain, mikä sitoo täytteen paremmin?

Yksi asia, mihin kiinnitin huomiota ja mikä olisi helposti korjattavissa muuten viihtyisästi sisustetussa kahvilassa: pinnat olivat epäsiistejä ja semmoinen lievä suttuisuus ja pölyisyys tuli kevätauringossa esille.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 30.03.2014
Betyg: 0

OIen käynyt useita kertoja perjantai kuoharilla ystävien kanssa, sunnuntai brunssilla, salaattilounaalla ja herkuttelemassa synttäreiden kunniaksi vohveleilla. Palvelu on aina ystävällistä ja asiakkaat huomioivaa. Paikkana tunnelmallinen ja aivan omantylisensä. Toista samanalaista ei löydy! Vohveleita ei turhaan sanota Suomen parhaiksi ;)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 06.08.2013
Betyg: 0

Hyvä pysähdyspaikka jos esim kuljailee kylillä ja pitää saada napattua jotain suolaista. ..

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 25.05.2013
Betyg: 0

Suussa sulava tuplasuklaakakku aiheuttaa riippuvuutta!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 27.04.2013
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (5)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (2)


Läge

Rovakatu 21, 96200 Rovaniemi - Route
0408117037
http://www.cafebar21.fi

Options