lasset

6 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (5)

Ravintola: ST1 Loviisa - Safcafe kotiruokaa

Olen useasti käynyt SafCafessa syömässä. Vaikka ilme onkin "halpa huoltoasemamättö" tyylinen, odottaa sisällä pieni yllätys. Ravintola on ammattikokin johtama ja olosuhteisiin nähden ruuan laatu on parempaa kuin mitä saisit huoltoasemalla. Olen usein syönyt lounaspöydästä ja eilen lauantaina söin a la cartesta. Salaattipöytä oli tuore ja monipuolinen. Itse pääruoka eli paistettu lohi asiallinen lisukkeineen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 07.04.2019
Arvosana: 0

Ravintola: Sip Sak pizzaa

Ensinnäkin, aterimet olivat ällöttävän likaisia. Siis ne, joiden pitäisi olla tiskattuja! Eikä kyse ole yhdestä sattumasta. Sain kaivaa puhtaiden aterimen koria hetken ennenkuin löysin mielestäni jotenkin puhtaat aterimet. Eivätkä nekään mitenkään vakuuttaneet. Ilmeisesti paikalla ei ole käytössä konetiskiä, joka saisi rosteriaterimet suorastaan säihkymään. Ilmeisesti käsintiskaavat - ja ilmeisen huolimattomasti jos ollenkaan. Ällöttävää. Eka ajatukseni oli, että mikähän ruuan hygienian taso on, jos haarukat ja veitsetkin on paskaisia.

Tilasin Iskender Kebapin. Annos oli jotenkin epämääräinen. Sanoisin 'suttuinen', halvalla tehdyn oloinen. Maultaan se oli ookoo, ei mikään säväys tms. mutta saattoi sen syödä.

Poistuin paikalta nopeasti syömisen jälkeen. En mene toiste.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.02.2019
Arvosana: 0

Ravintola: Kahvila Kauppayhtiö kahvila-baari

Burger oli aika pieni. Otin henkilökunnan suosituksesta sinihomeburgerin tai jotain sen tyylistä. Ei nyt mielestäni oikein natsannut makumaailma siinä burgerissa.

Lisäksi chili friesit, jotka olivat oudolla tavalla tuliseksi saatuja. Niissäkin oli jotenkin maku hukassa. Tämän varsin pienen ja ei-niin-kulinaarisen ruoka-annoksen huuhdoin alas Karhulla ja rahaa sain palamaan yli 23 euroa tähän itsepalvelukokemukseen. Minusta paikalla on liian kovat arvosanat eat.fi:ssä. Ei se nyt mikään huono ole mutta ei kyllä kaupungin parhaitakaan kuten eat.fi antaa nyt ymmärtää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.11.2017
Arvosana: 0

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Cafe & Bar 21 vohveleita ja cocktaileja

Kyllähän tämä lienee Rovaniemen paras kahvila ja kilpailee muuten siitäkin tittelistä, että onko Lapin läänin paras.

Ei tämä täydellinen ole, mutta monta asiaa on tehty oikein. Vanhoja arvosteluja kun lukee, niin välillä moititaan palvelua tai sisustusta. Itse en noihin asioihin liikaa huomiota kiinnitä. Palveluksi minulle riittää, ettei olla asiakkalle töykeitä ja tarvittaessa yritetään jelppiä ostamisessa. Ei sitä tarvitse jotain tekohymyä vääntää kuin mannekiini. Sisutuksesta näin miehenköriläänä osaa sanoa, minusta paikka on omanlaisensa ja toimiva. En kävele liikkeisiin sisään sisustamaan niitä vaan on mukavaa, että on personaallista makua, ratkaisuja joita en ehkä itse valitsisi mutta eivät ne minua haittaa koska olen vain vieraana.

Tärkein asia kahvilatoiminnassakin - varsinkin kun tarjotaan hieman pikkupurtavaakin - on tarjottavien laatu. Tässä mielestäni Cafe-Bar 21 onnistuu. Ruoka-annokset mitä olen maistanut, ovat kaikki olleet asiallisia, jopa hyviä! Myös tarjolla olevaa artesaanijäätelöä olen maistanut. Pisteet jo siitä, että on tajuttu ottaa artesaanijäätelö valikoimiin eikä mennä jollain Valion tukkupakkauksilla.

Jos nyt jotain asiaa muuttaisin, niin kohottaisin annosten laatua entisestään. Joku oli moittinut saamaansa salaattia. Sellaista ei saisi sattua kertaakaan.

Hinnat ovat mielestäni pikkasen korkeahkot, niitä katsoisin myös onko varaa hieman säätää. Tosin paikka on suosittu jo nykyäänkin, niin ymmärrän jos hintojen tarkistus ei kiinnosta. Mahdoton ruuhkahan siitä vain tulee jos rupeaa edullisesti kaupungin parasta myymään. Mutta sanotaanko näin, että sitten sitä laatua vielä yksi pykälä ylöspäin.

Kertakaikkiaan mainio suoritus kuitenkin ja jos kahvilaa Rovaniemeltä on hakusessa, niin ilmanmuuta tänne.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.07.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Cafe Break kahvila

Kahvila on Kauppakeskus Rinteenkulman sisällä, mutta sillä on oma sisäänkäynti myös kadulta. Tulin hieman nälkäisenä koska aamupala oli jäänyt väliin. Ajattelin ottaa kahvin kanssa hieman suolaista ja mainitsinkin että "jotain suolaista". Tiskin takana oleva tyttönen ei reagoinut millään tavalla antamaani signaaliin eikä ruvennut myymään mitään. Tiskin valikoima näytti aneemiselta. Huonoista vaihtoehdoista päädyin sitten ottamaan jotain jota mainostettin "kinkkucanneloksi".

Valintani rupesi varsin pian harmittamaan, kävi nimittäin ilmi että tiskin sivussa pellillä oli aamun tuoreita paistoksia. Niitä ei vain oltu saatu tiskiin tarjolle vielä, myyjättären prioriteettinä vaikutti olevan iltalehden lueskelu, ei asiakaspalvelu.

Olisihan myyjä voinut noista paistoksista mainita, mieleläni olisin ottanut samaan hintaan uunituoretta kuin jotain mikrossa lämmitettyä cannelonea. Joka oli aika surkea.

Samoin tarjolla olisi ilmeisesti ollut paninia jos vain olisi osannut pyytää tai joku olisi kertonut vaihtoehdoista.

Kahvi ei ollut mitenkään erityisen hyvänmakuista, mutta samanlaista kuraa saa aika monessa paikassa joten sinänsä ok. Kahvikuppi tavallista maksoi 1,50, joten hinta ei sinänsä ole paha.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.07.2015
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat