Avautuu 12:00

Cafe & Bar 21

vohveleita ja cocktaileja
Arvosana 3.7 / 5

Cafe & Bar 21 on tyylikäs ja moderni kahvila-ravintola Rovaniemen keskustassa. 21:n erikoisuuksiin kuuluvat suolaiset ja makeat vohvelit, runsaat salaatit, täytetyt uuniperunat, tuorepasta-annokset, italialainen gelato-jäätelö, tapas- ja lappilaiset tapas-annokset, uniikit viinit, pienpanimo-oluet sekä kaupungin parhaat cocktailit. Brunssia tarjoillaan lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12-15 ja lauantai-iltaisin musiikista vastaa vierailevat DJ:t.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (12)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Nopeaa, herkullista ja täyttävää. Listalta löytyy saletisti jokaiselle jotain.
Hyvä palvelu ja juomissa löytyy.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.07.2016
Arvosana: 0

Kyllähän tämä lienee Rovaniemen paras kahvila ja kilpailee muuten siitäkin tittelistä, että onko Lapin läänin paras.

Ei tämä täydellinen ole, mutta monta asiaa on tehty oikein. Vanhoja arvosteluja kun lukee, niin välillä moititaan palvelua tai sisustusta. Itse en noihin asioihin liikaa huomiota kiinnitä. Palveluksi minulle riittää, ettei olla asiakkalle töykeitä ja tarvittaessa yritetään jelppiä ostamisessa. Ei sitä tarvitse jotain tekohymyä vääntää kuin mannekiini. Sisutuksesta näin miehenköriläänä osaa sanoa, minusta paikka on omanlaisensa ja toimiva. En kävele liikkeisiin sisään sisustamaan niitä vaan on mukavaa, että on personaallista makua, ratkaisuja joita en ehkä itse valitsisi mutta eivät ne minua haittaa koska olen vain vieraana.

Tärkein asia kahvilatoiminnassakin - varsinkin kun tarjotaan hieman pikkupurtavaakin - on tarjottavien laatu. Tässä mielestäni Cafe-Bar 21 onnistuu. Ruoka-annokset mitä olen maistanut, ovat kaikki olleet asiallisia, jopa hyviä! Myös tarjolla olevaa artesaanijäätelöä olen maistanut. Pisteet jo siitä, että on tajuttu ottaa artesaanijäätelö valikoimiin eikä mennä jollain Valion tukkupakkauksilla.

Jos nyt jotain asiaa muuttaisin, niin kohottaisin annosten laatua entisestään. Joku oli moittinut saamaansa salaattia. Sellaista ei saisi sattua kertaakaan.

Hinnat ovat mielestäni pikkasen korkeahkot, niitä katsoisin myös onko varaa hieman säätää. Tosin paikka on suosittu jo nykyäänkin, niin ymmärrän jos hintojen tarkistus ei kiinnosta. Mahdoton ruuhkahan siitä vain tulee jos rupeaa edullisesti kaupungin parasta myymään. Mutta sanotaanko näin, että sitten sitä laatua vielä yksi pykälä ylöspäin.

Kertakaikkiaan mainio suoritus kuitenkin ja jos kahvilaa Rovaniemeltä on hakusessa, niin ilmanmuuta tänne.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.07.2015
Arvosana: 0

Kokonaisuutensa hyvä idea ja toteutus Rovaniemellä.

Paikkana 21 cafe&bar on siisti joskin kuitenkin ehkä pikkuisen "steriilin" oloinen. Ehkäpä valaistuksella ja pikku kaluste muutoksilla voisi saada paikan vieläkin tunnelmalliseksi.
Palvelu oli ystävällistä ja toimivaa.

Nautimme paikassa banaanivohvelit kahvin ja kuohujuomien kera. Vohveli rapsakka ja kaikin puolin mainio.
Ensi kerralla pitänee testata suolainen vohveli.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.03.2015
Arvosana: 0

Salaatti ei todellakaan ollut hintansa arvoinen. Kyllä tuntuu että maksaa saa enemmin ruuan ja paikan ulkonäöstä koska maku ainaki oli suuri pettymys.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 20.01.2015
Arvosana: 0

Kahvila parhaimmasta päästä. Syötävät ovat herkullisia ja monipuolisia. Parhaat vohvelit olen syönyt täällä - voittaa mummonkin. Hinta tietenkin on sitten selvästi korkeampi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.09.2014
Arvosana: 0

Huippuhyvää suolaista vohvelia! Hyvä tunnelma ja palvelu! Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.07.2014
Arvosana: 0

Rento tunnelma, maittavaa ruokaa - palvelu oli hieman hymytöntä. Otimme pieneksi lounaaksi Skagen-vohvelit ja lattet. Oikeastaan se harmitti ehtii alkuun, että vaikka tarjoilijoita hääräili kaksi kappalein pöytiä tyhjentämässä, kumpikaan ei tervehtinyt, saati opastanut, miten toimia tilausten kanssa. Tilaukset siis tehtiin ja maksettiin tiskillä. Tämä aina jaksaa harmittaa matkalaista: kanta-asiakkaat tietenkin jo tietävät, miten toimitaan.

Annokset olivat aivan ihanan näköisiä ja maut oikein hyviä. Jokin pienesti tökki vohvelin ja päällisen yhdistämisessä, ikään kuin olisi syönyt kahta eri asiaa, vohvelia ja täytteitä. Ehkä koostumuksessa voisi olla jotain, mikä sitoo täytteen paremmin?

Yksi asia, mihin kiinnitin huomiota ja mikä olisi helposti korjattavissa muuten viihtyisästi sisustetussa kahvilassa: pinnat olivat epäsiistejä ja semmoinen lievä suttuisuus ja pölyisyys tuli kevätauringossa esille.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 30.03.2014
Arvosana: 0

OIen käynyt useita kertoja perjantai kuoharilla ystävien kanssa, sunnuntai brunssilla, salaattilounaalla ja herkuttelemassa synttäreiden kunniaksi vohveleilla. Palvelu on aina ystävällistä ja asiakkaat huomioivaa. Paikkana tunnelmallinen ja aivan omantylisensä. Toista samanalaista ei löydy! Vohveleita ei turhaan sanota Suomen parhaiksi ;)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.08.2013
Arvosana: 0

Hyvä pysähdyspaikka jos esim kuljailee kylillä ja pitää saada napattua jotain suolaista. ..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 25.05.2013
Arvosana: 0

Suussa sulava tuplasuklaakakku aiheuttaa riippuvuutta!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.04.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (5)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (2)


Sijainti

Rovakatu 21, 96200 Rovaniemi - Reitti
0408117037
http://www.cafebar21.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita