Mrs

2 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (2)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Ravintola Santa Fe

En ole enää vuosiin käynyt Santa Fé:ssä syömässä mitään muuta kuin Pedros Blackend Steak:iä. Ne muutamat kerrat kun olen hairahtunut ottamaan mm. fajitaksia olen joutunut pettymään (jos rakastat sipulia ja paprikaa nämä fajitakset ovat sinulle!).

Tarjoilijoita on aina vaikea saada kiinni ja palvelemaan, ja ruuan tulo kestää. Nuhjuinen paikka kaikin puolin, ansaitsisi pienen (tai mieluumin isonkin) face-liftin - ja asennepäivityksen henkilökunnalle.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 29€ Tillagt: 08.09.2012
Betyg: -1

Restaurant: NYC Burger

Konsepti vaikutti oikein lupaavalta, mutta toteutus ei sitten vastannutkaan odotuksia. Lauantaina alkuillasta paikalla oli vain kourallinen ihmisiä, mutta tilauksen saaminen kesti reilut puoli tuntia.

Sämpylä oli valtavan paksu ja tiivis tumma jönttä, ja välissä ollut (sinänsä varsin mehevä) pihvi musertui ja tursui syödessä välistä (vähine lisätäytteineen). Lisäkkeiksi tilatut lohkoperunat olivat nahistuneita ja haaleita, ja pikkiriikkiset kipot nachoja ja guacamolea olivat pettymys.

Tulimme annoksia vertaillessa siihen tulokseen että kannattaa tilata lasten purilainen (4,50€), jonka koko oli likipitäen sama kuin aikuisten 10€ burgerissa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 08.09.2012
Betyg: 0


Bilder


Followers