Naider

19 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (17)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: ROASBERG

Siistin näköinen paikka jossa mukava lämmin terassi. Liikenteen melu tosin häiritsee aika paljon. Ylihinnoiteltu lohikeitto, josta lohta ei löytynyt oikeastaan yhtään. Keittoon kun lisäisi suolan ja lohen niin ok.
Kahville ja terassille tulen mielelläni. Lounaat syön jatkossakin muualla.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 27.04.2016
Betyg: 0

Restaurant: Bones

Ihan ok sisustus. Yksinkertainen, trendikäs ja henkii jotenkin 70-lukua. Palvelu ihan ok, mutta ruoka-annokset on todella pieniä. Tänne tullaan nälkäisenä ja lähdetään nälkäisenä. Pihvi oli ok, mutta kun annoksessa ei sen lisäksi ole kuin muutama todella pieni peruna, niin ei ollut paljoa kehumista. Mäkkäri oli onneksi vieressä, niin sai hampparilla nälän pois!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 27€ Tillagt: 16.01.2014
Betyg: 0

Restaurant: Himalaya

Erinomainen lounasravintola (iltaisin en ole käynyt). Ruoka on erittäin maittavaa, sopivan kokoiset annokset ja erittäin ystävällinen ja jouheva palvelu. Suosittelen.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 30.09.2014
Betyg: -1

Paikka hakee vielä konseptiaan, mutta palvelu on ystävällistä ja yritys kovaa. Lounasbuffet on loistava salaatin osalta. Välttävä lämpimien ruokien osalta. Salaattibuffan voi ottaa muistaakseni jollain 8 eurolla. Parilla eurolla saa syödä myös lämpimiä.
Suosittelen lämpimästi salaatin ystäville ainakin lounasaikaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 06.05.2015
Betyg: 0

Restaurant: Vivo's Roba

Täällä saa yhdet stadin parhaista kanakebabeista. Tarjolla monia erikoisuuksia, mitä ei muualta saa ja erittäin maittavaa ruokaa. Paikkana enemmän "pikaruoka" ravintola ja asiakaspaikkoja kuitenkin vähän. Ei siis sellainen paikka, johon tullaan illalliselle. Tilat kuitenkin erittäin siistit ja henkilökunta ystävällistä. Jos tekee mieli vähän erilaista pikaruokaa, niin ehdottamasti tänne maistelemaan herkkuja.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 30.09.2014
Betyg: 1

Restaurant: Tamarin thai

Paikka on hyvin siisti ja miellyttävä josta plussaa. Palvelu ystävällistä ja tunnelma rento. Hinnat ei kuitenkaan sieltä edullisimmasta päästä. Ruuan taso on vain keskinkertainen thaikku ravintolaksi, mutta ihan syötävää eikä mitään valittamista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 30.09.2014
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Primula

Olen nyt pari kertaa käynyt täällä lounaalle. En muista, mitä ensimmäisellä kerralla söin, mutta oli hyvää ja tultiin nyt uudestaan. Tänään oli naudan ylikypsää rintaa ja pakko kehua kun on aihetta. Tämä oli parasta lounasta mitä olen tähän mennessä Helsingissä syönyt. Lisäksi tarjolla näyttäisi aina runsaan buffet lounaan lisäksi olevan lämmintä leipää, kahvia ja jälkiruokaa. Tänne tulen lounaalle useamminkin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 03.09.2014
Betyg: 0

Restaurant: Café Balzac fresh pasta and salads

Ihan ok ruoka. Ei mitään ihmeellistä, mutta maukasta. Annoskoko keskinkertainen, joten isolle miehelle ei mikään ihanteellinen lounaspaikka. Hyvä tunnelma ja pitää tämä vielä uudestaankin testata joku päivä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 21.08.2014
Betyg: 0

Restaurant: Latva

Tilasimme lohta lounaaksi. Ruoka oli kyllä hyvää, mutta annos niin pieni että itseäni hävettäisi tarjoilla edes sellaista. Plussaa erinomaisesta leivästä.
Täytynee antaa toinen mahdollisuus joskus, sillä maut oli ihan kohdilaan muuten.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 21.08.2014
Betyg: 0

Restaurant: Amigo spanskt

Ravintola ihan ok sisustus ja mukavantuntuinen henkilökunta. Palvelua saimme heti ja annoksetkin tulivat nopeasti. Sen sijaan annoskoko oli pettymys. Mixed Grill, jota mainostetaan talon suurimpana annoksena grande nälkään oli loppujen lopuksi aika pieni. Yksi pienehkö härän sisäfilee, kananrinta ja muutama peruna. Itselleni jäin ainakin vielä nälkä, enkä tuota millään voii grande nälkään mainostaa. Annokseen vähän vaikka kasviksia ja lisää perunaa, niin eipä haittais.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 10.12.2012
Betyg: -2


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites