Ormolu

16 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (16)

Restaurant: Cafe Regatta

Tosi yliarvostettu paikka, oli pettymys. Minikokoinen vegaaninen kanelikierre taisi olla Finduksen valmispulla tai joku vastaava, mikä tarjottiin mikrossa lämmitettynä ja maistui sitkeältä. Tofupiirakan hinta 6,5 e, ihan ok, mutta ylikypsä pakasteparsakaali täysin ilman mausteita ei oikein nappaa tuohon hintaan. Kaikki on pakasteita, eikä mitään erikoisia tuotteita, vaan peruspullaa ja tavallisia kalliita raakakakkuja. Sisätiloissa olisi varmaan mukava istuskella, jos porukkaa ei olisi ollut niin paljoa. Jono ylsi pitkälle ulos ja myös ainoaan vessaan oli jonoa. Rumat astiat muovitarjottimella piti itse kantaa pullolleen täytettyyn kärryyn (jouduin järjestämään edellisten asiakkaiden astioita).

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 15.07.2019
Betyg: 0

Restaurant: OhMYGOODNESS

Kallis ja pienet annokset. Makeat hyviä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 22.05.2019
Betyg: 0

Buffetin hinta on noussut, mutta valikoima on kasvanut. Iltahinta (17-18 € kieppeillä) liian kova.

Nyt laajennuksen myötä oli tullut huomattavasti lisää salaatteja ja lämpimiä ruokia, olin iloinen että niiden joukkoon oli tullut kasviksia. Sisustus on hieno, mutta lounasaikaan usein niin täynnä että kokemus on vähän ruokalamainen ja karu. Vain pari kertaa tarjoilija/kassatyöntekijä on tervehtitnyt ja muutenkin palvelu tosi vaisua.
Sushit on keskitasoa, mutta yllättävän raikkaita. Toivoisin vielä lisää vegaanivaihtoehtoja.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 13€ Tillagt: 28.04.2018
Betyg: 0

Restaurant: Kuma Sushi

Vegaanin näkökanta;
Kävin syömässä buffetissa viikonloppuna.

Sushi oli ok. 'Kilpailijaan' Iso-Karhun Sakuraan verrattuna sushi oli napakammin rullattua, plussaa siitä,
mutta riisi oli ihmeen suolaista, enemmän etikkaista olisi saanut olla. Vegaanivaihtoehdoissa oli parantamisen varaa, tarjolla oli vain paria aika samanlaista raakaa kasvissushia ja outona valintana kiivi- ja banaanisushit.

Wokeista vegaanisina löytyi nyhtökaurawokki, mikä oli ok mutta aika mautonta. Ihmettelen miksei nyhtökauraa olisi voinut käyttää susheihin. Kahvin kanssa ei ollut kasvimaitoa eikä vegaanista jälkkäriä (oli vain geishoja).

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 18€ Tillagt: 28.04.2018
Betyg: 0

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Kissakahvila Purnauskis lunch & kaffe med katter

Mukava ja kotoisa pieni paikka. Alkuillasta kissat olivat melko uneliaita, mutta heräiltyään oikeen kivoja ja leikkisiä, tosin osasta kissoja huomasi että ovat jo hiukan kyllästyneitä jatkuvaan hiplaukseen. Kissat ovat selvästi pääasia täällä. 5€ pääsymaksulla olisi odottanut edullisempia hintoja ja nopeampaa palvelua. Päivän keitto sattui olemaan vegaaninen, muuten en tiedä onko vegaanista suolaista mahdollista saada. Palvelu oli mukavaa mutta hiukan häsläystä, meitä palveli 3 eri tarjoilijaa jotka tulivat kaikki vuoron perään kysymään samoja kysymyksiä. Joku muu ratkaisu kuin pöytiintarjoilu olisi voinut toimia paremmin, en tiedä onko syy kissoissa vai miksi oli päädytty listaratkaisuun. Mikään luksuskahvila Kurnauskis ei kyllä ole. Ruokaa sai odottaa ainakin 30 min. Keitto oli normaalin lautasellisen kokoinen bataattikeitto ja ihan hyvää kotiruokaa, mukaan luvattu "Tampereen paras leipä" oli viipale ihan tavallista marketin paahtoleipää. Levite ei riittänyt koko viipaleelle. Jälkiruoka ('Vegeherkku') oli selvästi (rutikuivaa) valmispaketin suklaakakkua ja Pirkan vegejäätelöpallo ja vadelmakastiketta. Ensimmäinen satsi kahvia oli jääkylmää. Kahvi maksoi yli 3€, mutta sitä sai rajattomasti.
Keitto, jälkiruoka ja kahvi maksoivat yhteensä 20€. En suosittelisi ruokapaikkana, kissojen kanssa seurustelusta kyllä maksaa mielellään sen vitosen ja kahvin hinnan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 19.11.2017
Betyg: 0

Restaurant: Hard Rock Cafe, Helsinki american

Vegaaninen kefta-burgerannos oli täysin ala-arvoinen. Hampurilaisessa oli muutama siivu munakoisoa ja rucolaa kuivaakin kuivemman kvinoa/ohrapihvin lisäksi, ei MITÄÄN kastiketta, edes ketsuppia. Ranskalaisia oli muutama, niiden makua voisi verrata Hesburgerin ranuihin. Mukana oli varmaankin Heinzin ketsuppia. Hintaa tällä oli 20€.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 23.07.2017
Betyg: 0

Restaurant: Hard Rock Cafe, Helsinki american

Vegaaninen kefta-burgerannos oli täysin ala-arvoinen. Hampurilaisessa oli muutama siivu munakoisoa ja rucolaa kuivaakin kuivemman kvinoa/ohrapihvin lisäksi, ei MITÄÄN kastiketta, edes ketsuppia. Ranskalaisia oli muutama, niiden makua voisi verrata Hesburgerin ranuihin. Mukana oli varmaankin Heinzin ketsuppia. Hintaa tällä oli 20€.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 23.07.2017
Betyg: 0

Restaurant: Tamarin

Listalta tilattu ruoka on todella hyvää, tuoreen ja raikkaan oloista. Paikka on kaunis ja palvelu ystävällistä. Lounasbuffet on aika kirpaisevan hintainen varsinkin viikonloppuisin (15 e), ja kasvisvaihtoehtoja ei ole kovin montaa. Kasvissyöjiä suosittelisin siis aina tilaamaan listalta esim. tofucurryn.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 22.10.2015
Betyg: -1

Lounasaikaan 11 e. Klo 15 jälkeen ja viikonloppuisin n.16 e. Mikä on kyllä aivan liikaa. Hinta tulee varmaankin osin sushin raaka-aineista. Jotkut sushit aika villejä (kiivisushi, monissa päällä jotain majoneesin tapaista kastiketta), sushivaihtoehtoja on paljon. Kasviswokki olisi kaivannut jotain muuta maustetta kuin tuhotonta määrää suolaa.
Siistit ja viihtyisät tilat mutta ei paljoa istumapaikkoja valittavana.Palvelu tosi ystävällistä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 07.03.2016
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Rosso

En suosittele kasvisruokailijalle. Listalla on pizzan lisäksi kaksi kasvisruokaa, jotka molemmat sisältävät ihan hyviä mutta valmisruokamaisia falafel tms. pyöryköitä. Vesi maksoi ja oli lämmintä. Pastaa sisältävä kasvisannos on ehkä olemattomin ruoka mihin olen vähää aikaan törmännyt. Tönkköä paksua spagettia, litkua tomaattikastiketta ei ollut nimeksikään, päällä kolme neljä kasvispyörykkää ja pari rucolaa. Kuiva ja mauton annos. Toinen vege muistaakseni parempi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 22.10.2015
Betyg: 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites