Radiohead
22 RecensionenBadges
Blog link
Recensioner (22)
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Aikaisempi kommentoija sanoi Itiksen parhaaksi paikaksi, ei riitä, Helsingin paras, ei riitä, Suomen paras, ei riitä, pitää olla observatorio että paremman löytää :-)
Tuoreet ja herkulliset maut. Isot annokset. Erottuu tasaisessa Intialais-Nepalilaisessa tarjonnassa.
Ei kovin viihtyisä, mutta ruoka kohdillaan. Ystävällinen palvelu.
Tämä on elämys!
Ei niinkään ruoan takia, joka on hyvää peruskinkkiä, ei kehuttavaa eikä haukuttavaa.
Vaan: Palvelun, joka ei pistä vihaksi eikä naurata vaan tyrmistyttää. Ainoa paikka jossa koko aktin voi hoitaa ilman että tarjoilija sanoo sanaakaan. Kyse ei ole edes epäkohteliaisuudesta vaan täydellisestä kontaktin puutteesta, ei elettäkään, Dustin Hoffmannin esittämä sademieskin vaikuttaa joviaalilta supliikkimieheltä tähän vihannekseen verrattuna. Ei nyt tarjoilijan tarvitse sirkustemppuja esittää, mutta voisi sen verran asiakasta huomioda että yrittäisi edes katsoa silmiin tai vaikka nyökätä yhteisymmärryksen merkiksi.
Huonokin pizza yleensä maistuu, valitettavasti täällä se rima alitettiin. Läpysköitä ei pizzoiksi sokkotestissä olisi tunnistettu, vetistä ja löysää, pohja muistutti enemmänkin puuroa, juusto oli limaista ja kumisen mautonta. Hyi!
Hintansa väärtti, mutta hieman yliarvostettu, pitäjä on täynnä päteviä kinkkejä mutta kaikki päättävät jostain syystä (NYT-liite) jonottaa ja änkeä tänne.
Surkeaa kasvisruokaa; muutama kuutio raakaa tofua oli viskattu ujosti maustettuun kookosliemeen.
Monipuolinen ja maukas valikoima.
Hintataso sopii joko äveriäälle tai laihduttajalle, se kun määräytyy painon mukaan. Kaltaiseni köyhän ja ahneen kasvissyöjän tämä vie turmion partaalle.
Varaa siis mukaan joko paksu lompakko tai pieni vatsalaukku.
Katukeittiötasoista ruokaa fine dining -hinnalla ja -annoskoilla.
Kasvisruoka oli mautonta, epäterveellistä, rumaa ja kallista. Kaiken lisäksi annokset olivat naurettavan pieniä. Sinänsä ystävällinen palvelu kaatui omaan näppäryytensä ja loputtomiin turinoihin asiakkaan vakuuttamiseksi ruoan autenttisuudesta, kyseessä on sentään ruokailu eikä showpaini.
Hankala arvioitava, sillä taso vaihtelee huimasti henkilökunnasta riippuen.
Oikean kokoonpanon sattuessa kohdilleen ruoka on lähes taivaallista , huonolla tuurilla keittiössä häärää ammattitaidoton hipinretale jonka murkinat eivät kelpaa edes minkkiraukkojen rehuksi.
Sama pätee palveluun, omistaja on herrasmies viimeiseen pisaraan, joka huomaavaisella asenteellaan saa asiakkaan tuntemaan itsensä tärkeäksi ja sydämmellisesti tervetulleeksi. Valitettavasti henkilökuntaan kuuluu myös niitä joiden palveluasenne on keskiverto mikroaaltouunin tasolla.
Jos jatkossa ravintoloitsija keskittyisi rekrytointiin järjellä eikä tunteella meillä olisi käsissämme ravintoloiden Pekka Sauri.
Jos nettisivuilla olisi ruokalistan lisäksi henkilökunnan työvuorolista näkyvissä voisi valita sopivan ajankohdan ja kuoria kermat päältä. Nyt ravintolassa käyminen on valitettavasti venäläistä rulettia.