indigobanana

22 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (22)

Herkullinen burgeri. Parasta ehdottomasti maku. Pihvi erinomainen ja hyvin paistettu, sämpylä kunnollinen ja lisukkeet maukkaita. Burgeri oli valitettavasti myös niin kasattu, että sitä on ihan mahdoton syödä. Kapea ja korkea, hajoaa saman tien ja lisukkeet ovat paitsi paperissa myös lattialla. Lisäksi hinnoittelu on aivan järkyttävää. 11e hintaan ei kuulu kuin pienehkö burgeri, sekin jo noin tuplasti liikaa ja kaikki muu maksaisi vielä erikseen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 16.04.2018
Betyg: 0

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: MyCurry

Lounas sujuu todella tehokkaasti. Kolme kastikevaihtoehtoa olivat ne perinteiset kasvis, kana ja liha joista yksi oli mieto, toinen keskiverto ja kolmas tulinen(?), eli ripaus chiliä. Kastikkeen maku oli varsin kelvollinen ja lihakin menetteli. Riisi taas oli melko vetistä, eikä näin ollen kovin hyvää. Annoskoko hintaan nähden pieni ja huvitti oikein kun annoksen kokoajat laskivat lihapaloja lautaselle täsmälleen käsketyn määrän. Muutenkin kummallista lisärahastusta ja kikkailua lisukkeiden kanssa, ihan hyvin voisi antaa sekä leivän, raitan ja salaatin kaikille suoraan ilman että pitää arpoa kaksi kolmesta varsinkin kun leipä ja salaatti ovat noin pieniä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.03.2013
Betyg: -1

Restaurant: Kauppuri5

Paikka tuntuu olevan aina täynnä, mutta en ihmettele yhtään. Erinomaisia hampurilaisia hyvillä lisukkeilla. Täytteet herkullisia, mutta vielä kun saisi paremmat sämpylät... Palvelukin on mukavaa, suositellaan ehdottomasti tungoksesta huolimatta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 29.07.2013
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Borneo

Pieni ja vähän karun oloinen paikka, mutta ihan täynnä asiakkaita: vaikutti lupaavalta. Ystävällinen, suomen ja englannin sekoitusta puhunut tarjoilijatar ryhtyi tungoksesta huolimatta heti järjestämään istumapaikkaa. Ruokalista on hyvin tehty: annoksista on kuvat laajempien selitysten kera. Ruoka saapui varsin ripeästi, herätti vähän epäilyksiä mikrottamisesta, mutta toistaalta oma tilaus ei ollut se kaikkein hitain valmistettava muutenkaan. Ainekset osoittautuivat varsin kelvollisiksi ja niiden kypsyysaste, niin rapujen kuin vihannestekin, oli täydellinen. Ei riisissäkään mitään vikaa ollut, mutta lisäkesalaatti oli melko vaatimaton, oikeastaan turha. Erityisesti miellytti että mausteita, etenkin chiliä oli uskallettu käyttää. Annoksen koko oli myös hyvin mitoitettu, syötävää oli runsaasti muttei liikaa. Ja sekä omani että myös muiden saamat ruuat todella näyttivät lähes samalta kuin ruokalistassa, liioittelevaan mainontaan ei siis oltu sorruttu. Hintaluokaltaan hiukan tyyriimpi kuin keskimääräinen aasialaispaikka, mutta mielestäni myös sen arvoista. Suosittelen kyllä käymään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.03.2013
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Piemonte

Erinomaista ruokaa ja hyvä palvelu, mutta laskusta tulee kyllä iso. .. Paikkana ehkä voisi olla vähän viihtyisämpikin ja annoskoot ovat tosiaan erityisesti hintaansa nähden pieniä (varsinkin risotto). Makujen, sekä ruuat että juomat, puolesta kuitenkin (ainakin italialaisen ruuan ystäville) yksi Tampereen parhaista paikoista . Jatkuvasti vaihtuva lista on kätevä tapa saada asiakkaat tulemaan usein takaisin...

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 02.07.2012
Betyg: 2

Restaurant: Salsa Orkidea

Keskinkertainen kebabpizzeria tavallista kovemmilla hinnoilla. Pitsan ja kebabin hinnat, pöytiintarjoilu ja kauan kestänyt annosten tulo antoivat toivoa vähän paremmasta ruuasta, mutta ihan samaa mössöä se sitten oli kuin missä tahansa pizza-kebabpaikassa. Isohkot annokset ja reilusti täytettä pitsassa toki, mutta lihojen laatu ei ollut kovin kummoinen ja kaikki kasvikset olivat säilyketavaraa vaikka ruokalistassa kovasti muka tuoretta mainostettiinkin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 24.02.2013
Betyg: 1

Restaurant: Namaste India

Positiivinen kokemus. Mukava palvelu sekä varsin maukkaat ja onnistuneet annokset, joskin kastikkeet turhan 'suomalaiseen makuun sovitettuja'. Erityisen iloisesti yllätti lampaanlihan hyvä laatu. Lassikin hyvää, mutta hyvin makeaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.02.2013
Betyg: 0

Restaurant: Tiiliholvi restaurang

Erittäin laadukas ravintola. Ruuat olivat paitsi kauniita ja sopivan piristävästi eivät ihan niitä kaikkein perinteisempiä, myös todella hyvän makuisia. Mihinkään ruokalajiin ei tarvinnut pettyä eikä palvelussakaan ei ollut mitään moittimista. Voin ehdottomasti suositella.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.09.2012
Betyg: 0

Restaurant: Fondis

Taisin sitten maksaa 20e Saarioisten einesletuista. Melko härskiä toimintaa, itse en kehtaisi ravintolassani moisia tarjota enkä varsinkaan sen jälkeen kutsua paikkaa 'tyylikkääksi'. Kastikekin taisi tulla suoraan pussista, ainakaan se ei maistunut millekään. Kala oli sentään kelvollista. Ripeähkö ja ystävällinenkin palvelu, mutta taustamusiikki oli liian kovalla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 04.09.2012
Betyg: 0

Restaurant: Thai Nong Khai

Thaimaalaista kotiruokaa. Kai niin voi sanoa. Paikan yleisilme lähinnä nuhjuinen, mutta rouva on ystävällinen ja palvelu sujuu. Annosten ulkoasukin lähinnä masentava, mutta itse ainekset kelvollisia ja käytetyt mausteet (ainakin 'tulinen' vaihtoehdon ollessa kyseesssä) oikeaa thaimaalaista tyyliä. Mitään erityistä tai erikseen kehuttavaa ruuassa ei kuitenkaan ole, aito ei ole synonyymi parhaalle. Syötävää thaimaalaista perusruokaa, ei sen enempää joskaan ei vähempääkään.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 23.05.2012
Betyg: 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites