kyyjonssoni

2 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (2)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Kosmos finskt

Valmistujaisjuhliin ja perhetapaamisen miljööksi loistava. Sopivan vanhanaikainen tunnelma vallitsee kokonaisvaltaisesti koko ravintolassa. Vessassa hammastikkuja sekä linnunlaulua pienestä kaiuttimesta. Ei varmasti Helsingin halvimmasta päästä, mutta itse miljöö tuo vanhan ajan patinaa niin miellyttävästi, että jo pelkästään siitä tuli hyvä fiilis. Tarjoilijat omasi myös pelisilmää sopivasti enkä siitä mitään valitettavaa löydä.

Ruokavalinta oli Coeur de filet, joka ehkä muiden mielestä saattoi olla raakaakin lähellä, mutta allekirjoittaneen makuun liha medium-miinuksena oli nostalgisen hyvää. Loistovalinta ja äärettömän hyvin kokattu.

Ensimmäinen kokemus Kosmoksesta eikä varmasti jää viimeiseksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 06.06.2011
Betyg: 4

Restaurant: Papa Albert

Ravintolaan saapuessa lauantai-iltana n. puoli kymmenen aikaan oli lisäksemme noin viitisen pöytää varattuna. Tarjoilijamme oli mielenkiintoisen taiteilija/akateemikko hieman omissa maailmoissaan, mutta silti läsnä vähän kömpelöillä vitseillänsä. Toimi kuitenkin meille sopivasti ja kaveri osasi myydä myös alkuun kuohuvatkin lauantain kunniaksi!

Alkuun nautin ilmakuivattua kinkkua joka toimi omaan tapaansa hyvin. Pääruoaksi valitsin sinisimpukat kermaisessa kastikkeessa tai liemessä, kummin sen nyt ottaa ja sekin ajoi asiansa ongelmitta. Ei silti mitään maailmaa mullistavia makuja, mutta nälkä lähti eikä jäänyt paha mielikään.

Tunnelma, musiikki ja miljöö ainakin noin väljästi täytettynä sopi allekirjoittaneelle erittäin hyvin. Tulee varmasti käytyä toistekin vaikkei mitenkään ykkösmestaksi valikoitunutkaan!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.02.2011
Betyg: 1


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites