valleyman
10 RecensionenBadges
Blog link
Recensioner (10)
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Kävimme 7 hengen seurueen kanssa.
Paikka oli arki-iltana aivana täynnä, lähinnä työporukoita, etenkin kansainvälisiä.
Palvelu oli hyvää, mutta tila on aika hälyisä, oli välillä vaikea saada selvää tarjoilijan puheesta.
Valitsimme 6 ruokalajin maistelumenun. Kala-allergiset toki hiukan "hävisivät" ruokalajeissa, mutta suht hyvin kala oli korvattu muilla ruoka-aineilla.
Annokset olivat sopivia, vaikka aluksi vaikutti siltä, että vatsa ei tule täyteen. Kuusi ruokalajia kyllä täytti erinomaisesti.
Sokerilla paneroitu naudanliha oli todella erinomaista.
Suosittelen lämpimästi, myös vieraat olivat otettuja oivallisesta ravintolavalinnasta.
Fernando oli tällä kertaa pettymys.
Salaattipöytä oli surkea, kaikki valmistavaraa keskellä kesää, jolloin tuoreita salaattiaineita olisi tarjolla vaikka kuinka.
Kanafajita oli mauton. Täytteessä oli eniten sipulia ja muutama kananpala. Maissilätyt (2 kpl) olivat pieniä ja haaleita. Annoksessa ei ollut mitään meksikolaista: ei makumaailmassa eikä ulkonäössä.
Palvelu oli surkeaa. Tarjoilija unohti juomatilauksen sisällön: toi väärät. Laskua sai odottaa vaikka kuinka kauan. Viereisissäkin pöydissä odoteltiin pitkään.
Edellisellä kerralla pari vuotta sitten ruoka ja palvelu olivat paremmalla tolalla.
Söimme kolme ruokalajia.
Alkuruoka tuorepasta oli herkullinen, kyyttö suklaan kanssa aika vahvaa, mielenkiintoinen yhdistelmä.
Pääruoat ehkä taas suhteessa hiukan pettymys (kuten aika usein käy). Ylämaankarja oli mureaa, hiukan tunkkainen tummankastikkeen ja kurpitsan kanssa. Merikrotti oli ok.
Jälkiruoka mantelikakku valkosuklaamoussen kanssa ok. Keittiön tervehdykset (x3) olivat melkein parasta antia, erittäin hyvin onnistuneita: lohimousse, jäistä punajuurta ja omenaa vaniljalla
Viinisuositukset olivat onnistuneita.
Tarjoilu oli hiukan hapuilevaa, tilattu musta tee vaihtui vihreäksi ja tuplaespresso singeliksi.
Ihan hyvä kokemus, mutta Hella ja Huone silti ollut Tampereella parempi tässä hintaluokassa.
Australian Clare Valley Gold Beef -sisäfile oli loistava, tosin toisella syöjällä oli paistettu yli, vaikka pyydettiin mediumina.
Tarjoilija kuittasi asian "kokin mokana" (!). Tosin ei haitannut liikaa, sillä liha oli mehukasta ja mureaa.
Lisuukkeet lievästi mitäänsanomattomia, mutta maistuivat silti. Maissihöystä vaikutti pakastemaissilta johon lisätty paljon voita.
Palvelu ok, miljöö erinomainen, varsinkin kun istuimme terassilla ja ilta oli lämmin.
Hieman ylihinnoiteltu.
Bacon Burger ja Garlic Bacon olivat maukkaita perusburgereita.
Lisukeranskalaisia oli niin paljon, että olisi ollut fiksua vaihtaa osa salaatiksi kuten eräs tuttava aina tekee.
Sisustuksessa hauskasti matkittu jenkki-dineria, mutta valaistus teki paikasta kolkon. Palvelu hyvää ja ystävällistä. Mukavaa yritystä perushampurilaispaikkaan verrattuna.
Grillattu lohi ja savustettu porsaan sisäfile olivat erinomaisia ja runsaita.
Hyvä idea valita lisukkeet erikseen. Söimme lounaaksi, joten emme kaivanneet alkusalaattia, mutta se voisi olla paikallaan, koska annokseen ei kuulu mitään vihreää.
Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa. Hellekelillä sisällä oli hyvin tilaa, harmiksemme ulkona oli liian kuuma ruokailuun.
Miljöö ja sijainti hiukan karut, mutta se ei haitannut ruokailua.
Hinta kohdallaan, varsinkin verrattuna pääkaupunkiseutuun.
Valitsimme tämän ravintolan, koska yövyimme hotellissa.
Vaikka kyseessä on ketjuravintola, tällaisessa miljöössä toivoisi, että ruokaan panostettaisiin enemmän.
Epäilykset heräsivät viimeistään siinä vaiheessa kun tarjoilija toi pöytään ketjun "kesäklassikot"-ruokalistan.
Alkuruokana syödyt pelmeenit uivat kastikkeessa, mutta suolakurkut olivat ihan ok (voiko niitä edes pilata?).
Pääruokana nautittu lammassaslik oli onnistuttu tunkemaan täyteen tavaraa ja kuorrutettu kastikkeella. Sinänsä maukas lammas oli pilattu mössöisillä lisukkeilla.
Jälkiruoat olivat ok.
Tarjoilu oli kummallisen hätäistä ja töykeää, tavarat ladottiin nopeasti pöytään sanomatta mitään. Tarjoilija näytti pettyneeltä, kun emme ottaneet koko viinipulloa (viinit olivat täysin ylihinnoiteltuja).
Seuraavalla Imatran reissulla pitää kokeilla jotakin muuta paikkaa. Parasta tässä paikassa oli upea rakennus.
Porsaanniska omenalla oli loistava lounas, tosin hiukan raskas keskikesän ruoaksi.
Ehkä kannattaisi miettiä kuumiksi heinäkuun päiviksi hiukan kevyempiä annoksia. Tosin listalla kyllä olisi ollut myös salaattivaihtoehto.
Palvelu oli vaihtelevaa: ensimmäinen tarjoilija oli töykeä eikä puhunut juuri mitään, mutta toinen oli lupsakka ja ystävällinen.
Tila vaikutti hiukan keskeneräiseltä: kuin vanhaan kauppaan olisi kannettu pöydät ja tuolit. Plussana se, että kokin työskentelyä pystyy seuraamaan. Ilmastoinnin puuttuminen oli aikamoinen miinus kuumalla säällä.
Paikka oli lounasaikaan aivan täynnä. Paikalliset kulinaristit suosittelivat ravintolaa ja olivat aivan oikeassa.
Suositeltava mutta hiukan kuitenkin pettymys.
Eturuoka (fasaaniterriini) ja jälkkäri (mangoleivos) hyviä, pääruoka (marmorihärkä) hiukan pettymys.
Palvelussa oli yritystä, mutta fine dining -paikkoihin vielä matkaa. Vesilasit jäivät täyttämättä ja välillä viinilasikin ehti tyhjentyä. palvelu hiukan hätäisen tuntuista. Ja kun ravintolasta lähdetään, on tapana vielä tervehtiä asiakkaita.
Pasta carbonara ja pestopennet olivat todella mauttomia. Pesto ei maistunut annoksessa mitenkään. Kotona olisi tehnyt samalla rahalla maukkaampaa. Tarjoilija vastasi palautteeseen sanomalla: "voi harmi", ja lähti hakemaan laskua. Ei tarvitse mennä toiste.