Köket är öppet

Ikea Vantaa

Betyg 1.8 / 5

Recensioner (26)

Paljon ihmisiä kuivunut katkarapuvoileipä jossa 7 katkarapua, vaikka ruuhka-aika ja ruokaa menee paljon. Ruoka sotkuisesti levitetty lautaselle

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 20.02.2020
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Viidenkymmenen sentin hodari maistuu viidenkymmenen sentin hodarilta.

Täydellistä, vaikkei tässä ihan autenttista New York hodaritunnelmaa saavuteta, kävisin silti varmaan joka päivä jos vaan sijaitsisi lähempänä (Ei tämä silti vielä riitä syyksi muuttaa Vantaalle).

Juoman kanssa kombona 1.20e, Unohtakaa se, sillä 70cent välttävän tasoisesta kolajuomasta on tämän hodarin rinnalla jopa rikollista!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 1€ Tillagt: 26.03.2014
Betyg: 0

Allergisen asiointi ravintolassa tehdään todella hankalaksi. Hain gluteenitonta kahvileipää, jota ei sitten odottelun jälkeen löytynyt ollenkaan!Henkilökunta kyllä yritti,kiitos siitä,mutta miksi ei asioista oteta selvää jo ennen työvuoron alkua?Asetatte odottelian noloon tilanteeseen ja jonoa muodostuu!Kuopion IKEA saa ko.asiasta SUUREN KIITOKSEN selkeästä esillepanosta erityisruokavaliota noudattavalle.Myös laktoositon/maidoton merkintä ei pitäisi olla noin ongelmallista kuin se tuntuu olevan!"TOIMITTAJA VAIHTUNUT,EN OSAA SANOA"tuli vastaus majoneesin kohdalla!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 05.02.2014
Betyg: 0

Vantaan Ikean ruokailussa ongelmaksi koituu tilan suunnittelu. Jonot ja maksaminen ovat epäselviä. Lihapullat maistuvat kuitenkin samalta. Sisustus on kouluruokalamainen ja erityisesti viiden ja kuuden välillä paikka täyttyy lapsiperheistä. Astioiden palautuspiste kerää kuitenkin kehuja verrattuna Espoon Ikeaan. Shoppailun lomassa hyvä nälän viejä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 10.12.2013
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.08.2013
Betyg: 0

Söin porsaan ulkofilettä ranskalaisten kera. Sain todella kivuliaan vatsan kaupanpäälle. En voi suositella. Ruokamyrkytys ei ole naurun asia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 16.07.2013
Betyg: -1

Ikean lihapullat on ok kouluruoka-annos, kuten myös pinaattilettu. Osa myytävistä eineksistä yksinkertaisesti pahaa ja hyvin teollisen makuista. Lasten leikkipuisto tunnelmaltaan.

Oiva tilaisuus säästää muutama euro, kun mietit miten köytät tonnin Åke-sohvasi Datsunin katolle.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 03.12.2012
Betyg: 0

Ikean kuulut lihapullat olivat melkoinen pettymys. Saarioisen peruspullat saa halvemmalla normikaupasta. Nämä eivät valitettavasti olleet kovin kummoisia einespullia. Niin kutsuttu kermakastike oli vetinen ja mauton ja puolukkahillo käyttötarkoitukseensa aivan liian makeaa. Jälkkärikakkupala ja tiivis perunamuusi pelastivat, mitä oli pelastettavissa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 07.07.2012
Betyg: 0

Lihapullissa ei ole mitään vikaa. Ne eivät voita äidin tekemiä mutta ovat kyllä parempia kuin Atrian omat. Kunnon annos puolukkahilloineen täyttää vatsan hyvin.

Täytyy silti sanoa, että muutama vuosi sitten listalla ollutta lohipyttipannua basilikakastikkeen kanssa on ikävä!!

Paikka on kaikessa rentoudessaan ihan ok. Siisteydessä ei juuri moitittavaa. Viis perhelounaalla itkevistä lapsista, ne nyt vain kuuluvat osksi tätä konseptia. Minun vaatimustasoni ei lounasaikaan niin suurensuuri ole, illallista varten on sitten omat paikat. Palvelu on hyvää ja tehokasta.

Rento paikka, tykkään!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 6€ Tillagt: 28.12.2011
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 31.03.2011
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (2)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (1)


Läge

Porttisuontie 18, 01200 Vanda - Route
09-3482 9400
http://www.ikea.com/fi/fi/store/vantaa/restaurant

Options