Closed now

Pappa Pizza

Note 2.1 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (21)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Posteljooni toi kotiin firman mainoksen. Siinä mainittiin perhepizza 4,9€, soitin oitis tilatakseni, mutta sieltä vaan tylysti ilmoitettiin että virhe mainoksessa ja ei myydä siihen hintaan, joten jäi pizza tilaamatta ja paska maku suuhin koko lafkasta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 25.03.2016
Note -1

Hampurilaisateria (TakeAway) huono, ei ollut ketsuppia tai mausteita mukana. Hampurilaisessa välissä vanhan näköistä ja makuista salaattia. Ranskalaisia tosi vähän.
Palvelu ok.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 18.12.2015
Note 0

Ruoa tilaamisesta kesti 2 tuntia kunnes saimme kädenlämpöiset ruoat pienellä alennuksella. Asiakaspalvelu vähintääkin optimistinen ravintolan päässä sillä jokaisen, tunnin jälkeen 20 min välein soitetun puhelun jälkeen toimitusajaksi luvattiin 5 minuuttia. Ruoka parin tunnin jälkeen ihan hyvää, varmasti parempaa jos tulisi tuoreena. Vaikea suositella kokonaisuutena kenellekkään.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 22.11.2015
Note 0

Alueen parhaat pizzat. Toimii nykyään Pappa Pizza -nimellä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 13.11.2015
Note 0

Yrittivät periä aamuyön tilaajilta 8 euron ylihintaa sovitusta hinnasta. Ja huomautettuamme virheesrtä suuttuivat ja eivät myyneet pitsoja ollenkaan. En todellakaan suosittele ravintolaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 03.01.2015
Note 0

Ravintola ilmoittaa kotisivuillaan tarjousta 6 e:n pizzasta. Kun sinne soittaa, ilmoittavat, että tarjous ei ole voimassa ja paikassa on remontti käynnissä ja paikalle ei voi mennä. Tuovat vain pizzan kotiin. Meidän perhe vaihtoi pizzeriaa. Rehellinen peli pitäisi olla.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 29.11.2014
Note 0

Espoon keskustan alueen paras pizzeria! Maistuvat ja reilut pizzat ja kebabit! Iloinen ja hyvä palvelu!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 7€ Hinzugefügt: 24.08.2014
Note 0

Paikan miljöö antaa lupauksen hyvästä palvelusta ja laadukkaasta ruoasta. Pöydät ja tuolit ovat tummaa puuta ja yleisilme paikalla on todella siisti.

Ruoan laatu onkin sitten melko keskinkertaista, samanlaista kebabbia ja pizzaa saa joka kebulasta. Vesi on myös seissyt aina koko päivän vesisäiliössä, joten kannattaa tilata juoma pullossa ja pyytää se samantien käteen, koska muuten sitä saa odotella ruoan pöytään tuloon asti.

Kaikista eniten paikassa häiritsee kuitenkin palvelu tai sen puute. Kukaan ei tule tiskille palvelemaan, vaikka keittiössä häärää parhaillaan 4-6 henkeä suurinosa vain keskustelemassa. Lopulta tiskille talsii joku 12v lapsi, joka puhuu sanan tai kaksi suomea. Ei mitään tervehdystä, todella tylyä ja hidasta palvelua. Sama homma joka kerta myös paikan omistajilta, vahemmalta mieheltä ja naiselta. Ainoastaan yhden kerran olen saanut nopeaa ja ystävällistä palvelua ~30v mieheltä. Ruoan tulo myös kestää todella kauan, vaikka ei ollut edes ruuhka-aika, olen usein ainoa tai toinen asiakas ravintolassa. Ainoa syy miksi käyn täällä, on läheinen sijainti.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 28.07.2014
Note 0

pizzat oli paikan aloittaessa paremmat, nykyän joku seikka tekee pizzoista huonoja. . ehkä halvemmat raka-aineet ja liikaa täytettä nykyään. Alussa pizzat olivat ehdottomasti parempia kuin missään tässä lähipizzerioissa, nyt perustasoa.

Mukava paikka syödä kyllä paikanpäälläkin, kivasti tilaa sisällä ja terassillakin voi ulkona syödä ja a-oikeudetkin oli.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 27.07.2014
Note 0

Ystävällinen ja nopea toimitus.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 13.05.2014
Note 0

Community

Fans (0)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (0)


Standort

Kiltakallio 2, 02770 Espoo - Route
09-4289 3046
http://www.pappaonline.fi/espoonkeskus/

Options