Closed now

SIS. Deli+Café

Note 1.8 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (10)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Surkeasti hoidettu sunnuntaibrunssi. Ruoka loppu, lautaset loppu, kaikkea sai jonottaa pitkään, eikä uutta ruokaa tuotu kuin vähän jolloin se oli 5 hengen jälkeen taas loppu. En todellakaan suosittele.

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 22€ Hinzugefügt: 09.03.2015
Note 0

Brunssikokemus from hell. En keksi mitään hyvää sanottavaa tästä sekoilusta. Ruoat loppu, astiat loppu, tarjoiluhenkilökunta ei reagoinut valituksiin mitenkään.

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 21€ Hinzugefügt: 08.03.2015
Note 0

Aiemmin hyvä, nyt kannattaa suunnata johto cafen brunssille.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 19€ Hinzugefügt: 05.10.2014
Note 0

Brunssi täysin ylihintainen, ruoka vähä outoa, en keksinyt mitä valmispullia mahtoi olla laarissa, en siis tiennyt oliko liha vai kasvisversioita maun perusteella. Ehkä jollekkin viherpiipertäjille sopiva, mutta itse tulin lähinnä kiukkuiseksi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 07.09.2014
Note 0

Ihana brunssi taas kerran! Haasteena vain herkkujen keräily eri pisteistä - ja niin yleensä brunsseilla, välillä joku on loppu. Erityissuosikki yllättäen banaanikookospuuro, toivottavasti sitä olisi joka sunnuntai. Kannattaa tulla lasten kanssa, hinnoittelu ikävuosittain.

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 16€ Hinzugefügt: 31.03.2014
Note 0

Aamiaisbrunssi ylihinnoiteltu (16,50) siihen nähden mitä tarjolla. Tyydyin kahviin ja fetapinaattipiirakkaan josta mikrossa lämmitettiin nesteet ulos ja jätettiin sisus kylmäksi. Ainakaan tämän yksittäisen kokemuksen perusteella en suosittele.

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 8€ Hinzugefügt: 09.09.2012
Note 0

Täydet pisteet. Salaattia ei näkynyt listalla, mutta kysyin myyjältä, olisiko sellainen saatavilla ja sain myönteisen vastauksen. Erinomaisesta valikoimasta sai valita kaksi täytettä laadukkaan salaattisekoituksen, tomaatin ja kuorettoman tuorekurkun lisäksi. Annos oli iso, katkarapuskagen kuohkeaa ja maukasta, marinoidut ja grillatut kesäkurpitsaviipaleet erittäin herkullisia ja sopivan kypsiä. Sämpylässä oli siemeniä ja varmasti muutakin kuin valkoista vehnää, päällysteeksi sai voita. Tällaisesta salaatista maksan ihan mielelläni 9,2 euroa! Salikin on mukava, mutta aurinkoisella säällä terassilla kelpaa istua ja poimia vielä annokseen tuoreita yrttejä laareista pöytien välissä. Kahvilassa on myös kattava lehtivalikoima. Edelliskerralla söin noin kuudella eurolla ison täytetyn kasvisleivän, joka sekin saa ehdottomasti täydet pisteet!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 25.08.2012
Note 0

Melko tavanomainen museokahvila, ei yllätyksiä mihinkään suuntaan. Sekä suolaiset että makeat piirakanpalat keskivertoa parempia mutta myös hinnakkaita

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 11.07.2012
Note 0

Lounaskokemus la/su. Tarjolla oli brunssi mutta päädyin salaattiin kolmella täytteellä. La pohjana oli kiva salaatisekoitus jossa mm rucolaa, sipulia, paljon täytteitä ja pöytiintarjoilu. HInta tuosta annoksesta ok. HIntaan kuului myös buffan/brunssin lämpöiset leivät. Sama uudestaan su..nyt salaatti 2 täytteellä. Kassa rahasti väärin. Salaatit piti itse hakea tiskiltä.Salaattipohja oli edullisinta amerikan salaattia, jossa oli salaatin kanta sekä kaamea määrä purjoa. Täytteitä oli paljon vähemmän, vaikka laskin la käynnin perusteella että 2 täytettä riittäisi. Harmi, että ontui ja että käyntien välillä näin iso ero.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 03.05.2012
Note 0
     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 16€ Hinzugefügt: 18.02.2012
Note 0

Community

Fans (0)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (0)


Standort

Ahertajantie 5, 02100 Espoo - Route
010-422 9303
http://www.sisdeli.fi

Options