Öffnet um 11:00

Britannia

Note 3.6 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Barrierefrei

Bewertungen (14)

Viikonloppuna sulkeutuva Britannia tarjosi erinomaisen ruuan. Hampurilaisateriat (ja pizzat) ovat alennuksessa loppuajan, niin päätin vihdoin käydä kokeilemassa ravintolaa.

Tilat ovat siistit, yksinkertaiset ja toimivat. Ruokaloosit ovat erinomaiset, tarpeeksi tilaa jottei käy ahtaaksi ja saa syödä rauhassa. Tunnelma muutenkin erittäin miellyttävä ja rauhallinen (ke-ilta n. klo 17).

Asiakaspalvelu oli erinomaista, meitä tarjoillut herra oli erittäin ystävällinen eikä palvelussa kestänyt kauaa. Ruokailumme aikana hän otti hyvin huomioon muutkin asiakkaat, heittäen jonkun vitsin silloin tällöin, kysellen miten ruoka maistui ja myös huomioiden lapset.

Ruoka itsessään (hot bacon burger) oli hyvä, pihvi oli toki kypsä mutta oli pysynyt erittäin mehevänä. Maukas ja sopivan tulinen annos. Ranskalaisia olisi voinut olla hieman enemmän, koska lautasella oli "turhaa tyhjää tilaa". Kokonaisuutena todella hyvä setti, varsinkin tarjoushintaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 12.10.2017
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Porkkanalaatikko.

Pubitunnelma tarttuu jo pihalta. Aikaa nähnyt kuppila välittää ensisijaisesti alkoholimuudia. Vähän rokkia ja sporttia sekaan.

Burgereista on puhuttu jo vuosikaudet, mutta kun nyt lounasaikaan paikalle saavumme, otamme buffetin ahneuspäissämme. Se saattoi olla pienimuotoinen virhe.

Buffet lupaa salaattipöydän, hernekeiton, pekoni-kinkkupastaa, sekä lohta porkkana-voikastikkeessa. Jälkkäriksi kuulemma kahvia ja pannaria.

No niin, lähdetään purkamaan. Salaattipöytä on muutaman asteen liian  kylmä, vähän nuhjuista, kalasalaatti on ehkä itsetehtyä, muttei kovin hyvänmakuista. Salaatinkastikkeet ovat heikkoja hyi. Leipä on esipaistettua ciabattaa tai näkkäriä. Ok miinus.

Vettä ja sekamehutiivistemehua jäillä. Ok plus.

Hernekeitto kinkkusuikaleilla, raakoja herneitä, ei riittävän lämmintä. Vähän tylsä kokonaisuus. Tyydyttävä miinus.

Makarooni ei lillu kinkku-pekonikastikkeessa. Siitä plussaa. Pasta on asiallisesti keitetty ollakseen buffetseisokki. Kinkku on jälleen samaa suikaletta, voi ei. Itse ruskea kastike on aika onnistunut, suolaa ja rasvaa ei säästellä täällä. Hyvä miinus.

Lohi on lötköä. Turhan kostea tunnelma. Voi lojuu vuoan pohjalla. Päälle on levitetty todella kummallinen kuorrutus. Porkkanakeitto lohen niskassa on TODELLA sopimaton, keitetyn ja muussatun porkkanan makeus ei sovi laisinkaan lohen kanssa. Puhumattakaan koostumusten omituisesta yhdistemästä. Heikko plus.

Yrttiperunaslaissit uunikäsiteltyinä maistuvat oikein hyviltä, ne ovat aterian onnistunein osio. Erinomainen miinus.

Jälkiruuaksi kahvi, joka on keskivertoa. Sen sijaan pannari on kohdallamme jo loppunut. Se on surullista, torstailounaiden kohdalla perusasiat eivät SAA loppua. Tilalla on onneksi ananasrahkaa, joka on toki sentään kelpo lohduke. Surkea / hyvä plus.

Ystävällinen äijämeininki, siitä ei valittamista. Pöytiä siistitään ehkä liiankin vauhdikkaasti, sirpaleilta ei vältytä lounastuksemme aikana.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 22.06.2016
Note 0

parhaat pizzat puu-uunista.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 18.01.2016
Note -1

Olen käynyt monesti, enkä vielä koskaan pettynyt. Perushyvät burgerit, leikkeet ym. Pizzoista minulla ei ole niin paljon kokemusta, mutta käsittääkseni ne ovat erinomaisia. Tämä ei ole mikään fiini gourmet-paikka ja hyvä niin. Nälkä lähtee varmasti ja tunnelma on rento. Loistava hinta-laatu-suhde.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 13.11.2014
Note 0

Sitä itseään. Kunnon pubihenkistä apetta. Mukava että tällaisia lähes retrohenkisiä paikkoja löytyy. Söin listalta panimomestarinleivän ja sehän oli ihan mainio, vähän kyllä viileä keskeltä mutta en viitsinyt asiasta huomauttaa. Eihän tässä Hans Välimäen kanssa kilpailla eikä ole tarkoituskaan. Erityiskiitos siitä että Suomessa joku viitsii pitää yllä oikea pubia, sellaisessahan voi aina pelkän juomisen lisäksi myös syödä, kun taas suurin osa suomalaisista pubeiksi itseään väittävistä baareista on pelkkiä masentavia juomapaikkoja. Varmaan tulee toistekin käytyä, jos vain ymmärtävät olla "uusimatta" paikkaansa. Pyydän, älkää "uusiko".

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 08.08.2013
Note 0

Hampurilaiset erittäin hyviä ja annokset isot. Välillä henkilökuntaa saa odotella.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 19€ Hinzugefügt: 15.01.2013
Note 0

Best pizza in town! Puu-uuni tekee ihmeitä ja pohjan rapeus on omaa luokkaansa. Täytteissäkään ei kursailla ja tuoreet herkkusienet on aina varma killeri. Tunnelma kohdillaan ja rento, kansainvälinen henkilökunta lisäävät palvelun tasoa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 18.11.2012
Note 0

Kannelmäen paras lounas. Laadukkaat annokset ostari-paikaksi.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 16.10.2012
Note 0

Mahtavan makuiset hampurilaiset ja kokoakin riittää isompaankin nälkään. Hinta kohtuullinen. Henkilökunta erittäinen mukavia ja lepposia. Tunnelma aivan kuin aidossa brittiläisessä pubissa. Ei voi muuta kuin suositella lämpimästi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 21.07.2011
Note 0

Mainostavat puu uuni pizzaa. Hyvä idea, mutta paisto koulutus on jäänyt väliin. Pzzat olleet järjestäin raakoja. Ja se tummakastike liharuuissa aivan järkyttävää. Burgerit ihan ok mutta hintavia.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 30.04.2010
Note 0

Community

Fans (2)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (4)


Standort

Vanhaistentie 1, 00420 Helsinki - Route
http://www.britannia.fi/

Options