Closed now

Coffee House Asema-aukio

Note 4.5 / 5

Bewertungen (7)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Hyvän palvelun peruskahvila. Huonona puolena se, että aina täynnä, mutta puhunee puolestaan sekin. Tiskillä joskus yksi aivan ihana, iloinen ja mallikkaasti palveleva nuori mies! :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 6€ Hinzugefügt: 10.05.2015
Note 0

Aivan loistava. .ilmainen wifikin ja kauniita myyjiä..kiitos mua palvelleen nuoren naisen kenellä kaunis metallinen hymy ...hammasraudat :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 01.01.2015
Note 0

Yksi lempikahviloistani, tunnelma kiva, valaistus sopiva, tarpeeksi isot tilat ja loistavat myyjät. Kahvi hyvää ja tarjoilut erinomaisia.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 07.06.2014
Note 0

Kiva paikka, vaikka onkin S-ketjun. Kahvilan pitkulamaisuus tekee paikasta tunnelmaltaan kivan. Paljon eri vaihtoehtoja makeannälkään, pieniä ja isoja. Suolaiseen nälkään täytettyjä leipiä (jotka lämmitetään) ja salaatteja. Hinta on perusluokkaa, sanoisin että halvempaa kuitenkin kuin Roberts Coffeessa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 7€ Hinzugefügt: 27.04.2014
Note 0

22. 3.2013 klo 17. Mozzarella focaccia oli ok, kokoonsa nähden ylihinnoiteltu. Pullo vettä maksoi lähemmäs kolme euroa. Suurin harmi oli todella läävässä kunnossa oleva naistenvessa: vessapaperi loppu, papereita lattialla, tuhruiset seinät ja ylitsepursuava roskis. Ei näin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 23.03.2013
Note 0

Ihan kiva kahvila piipahdettavaksi. Valikoimaa on ja erikoistarjoukset houkuttaa. Toisinaan ihmetyttänyt, että kahvien koko tuntuu vaihtelevan suuresti päivästä riippuen, milloin latte on tullut isomassa ja milloin pienemmässä kupissa. Todella täyttä usein, mutta rauhallisempaan aikaan on mukava istua tovikin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 13.02.2012
Note 0

A regular Coffee house, but suitably situated close to the railway station, which is why I tend to come here though I'm no fan of chain restaurants. Service is nice, the food on offer is okay, you know what you get when you order a panini or a Cappuchino. However, one of my friends, who is glutene intolerant paid a crazy amout for her bread and jam. It would be nice with a little more light on some spots too!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 7€ Hinzugefügt: 03.04.2011
Note 0

Community

Bilder

Fans (3)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (2)


Standort

Asema-aukio 2, 00100 Helsinki - Route
http://www.coffeehouse.fi

Options