Closed now

Hanko Sushi Herttoniemi

Note 3.1 / 5

Bewertungen (18)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Miso keitossa ei ole muuta kuin lientä. kuulisuisi myös tofua ja levää. Itiksen pisteellä sain viimeksi ruodon lohi nigirissä, ja siihen meni luottamus ravintoloihin. Mutta ruokaainekset ovat aina tuoreita, se on hyvä

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 14.04.2014
Note 0

Hyvä, mutta hintahaitarin yläpäässä, kun vertaa muihin idän orientaali mestoihin. Upposi helposti parin viikon välein. Lounaana tarpeeksi kevyt, kun ei aina jaksa soppaa tai salaattia.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 12€ Hinzugefügt: 30.12.2013
Note 0

Ihan ok sushia. Mutta sanoisin että kluuvin Hanko sushista saa paljon tuoreempaa ja parempaa sushia. Minulla oli offerium tarjous niin hinta ei ollut niin paha, 9€ large ateriasta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 27.02.2013
Note 0

Olimme lauantaina klo 19:00 paikan ainoat asiakkaat. Nuori naistarjoilija oli todella mukava ja ystävällinen. Sushit tulivat viidessä minuutissa. Siihen hyvät asiat sitten loppuivatkin.

Sushit olivat selkeästi seisseet kaapissa jonkun aikaa. Kala ei maistunut tuoreelta, ja jopa wasabi oli todella vanhan makuista. Kallista lystiä tuntuu olevan sushin syönti joka paikassa, täytyy siis joko tehdä itse, tai suunnata kohti keskustaa mikäli tahtoo saada rahoilleen vastinetta.

Ei löytynyt idästä hyvää sushipaikkaa vieläkään - valitettavasti.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 06.01.2013
Note 0

Mukaan haettu Philadelphia ja Lohilautanen. Molemmat annokset mielettömän hyvät. Lohi oli täydellistä :) Hinta hieman kirpaisi, mutta kuten sanottu hyvää oli. Suosittelen. ja aion itsekin hakea uudelleen annokset.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 21.04.2012
Note 0

Istun parhaillaan Hanko Sushissa ja maukas ateria kohta syöty. Lounasaika on jo ohi ja olen ainoa asiakas. Välitöntä palvelua nuorelta mieheltä, ateria tuli noin 5 minuutissa, joka on sopiva aika iltapäivälehden lukemiseen. Lajitelma koottiin varmaankin lounasajan tähteistä jääkaapista mutta se ei muuta tosiasiaa, että parempaa evästä saa kuin suurimmasta osasta muita sushibaareja näillä kylillä.
Huomasin paikan olemassaolon Itäväylän varrella olevasta isosta mainoksesta, ajelin sen perässä ja aion tulla toistekin. Hinnakas ateria mutta ei kirpaise, jos kelpoa sushia haluaa.
Mieluinen uusi tuttavuus!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 29.03.2012
Note 0

Kävin juuri lounasajan loppumisen aikoihin ja olin ainoa asiakas ravintolassa. Ruoka tuli todella nopeasti ja oli ihan maittavaa. Melko kallis oli hinta lounaalle muutamasta makista mutta voisin mennä uudestaankiin. Misokeitossa ei ollut laisinkaan sattumia mutta vihreä tee oli ihan ok. Kivaa että kuuluivat lounaaseen.Paikan sisustus oli mielestäni tyylikäs ja rauhallinen.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 13€ Hinzugefügt: 30.09.2011
Note 0

Kaksi kokemusta Herttoniemen Hanko-sushista. Ensimmäisellä kerralla otin kokeiluun sashimin, pienen sushilajitelman ja mukana tuli vielä vihreä tee ja misokeitto. Kokonaisuus ok, joskin lajitelmassa oli turhan vähän 'lihaisampaa' syötävää. Suurimmaksi osaksi kasvissusheja. Misokeitto oli isohko ja maistui hyvältä, sattumia (levä, sienet, porkkanat ym.) olisi kaivannut kuitenkin sekaan.

Toinen kerta Hankossa olikin sitten karmea. Tällä kertaa päätin syödä paikan päällä. Tilasin misokeiton ja sumo-salaatin. Palvelua oli vaikea saada ja kun tiedustelin tarkemmin henkilökunnalta mitä sumo-salaatti tarkalleen sisältää niin vastaus oli epämääräinen 'jotain kalaa ja rapua siellä kai on'. Kun salaatti (10 euron arvoinen) saapui lopulta pöytään, oli pettymys suuri. Salaatti sisälsi vain muutaman hippusen pikkiriikkisiä lohi- ja rapumurusia. Muuten seassa oli vain mauttomia tamagoyaki-munakkaan ja friteeratun tofun palasia (ihan kuin jokin sushin jämäpaloista koottu annos johon oli truutattu päälle hieman kastiketta.) Maku oli aika kummallinen, sillä en ole ennen syönyt salaattia joka oli niin imelä/makea. Friteerattu tofu maistui aivan munkilta. Kaiken kukkuraksi misokeitto tarjoiltiin pienestä, hieman kahvikuppia suuremmasta kiposta. Päällä lillui RAAKAA kitkerää purjoa ja keitto oli muutenkin pelkkää lientä. Annos todella pieni ja maksoi kuitenkin 3 euroa.

Never again.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 20.09.2011
Note 1

Ihan kohtuullinen lounaslajitelma miso-keiton kanssa. Sushit tehtiin odottaessa ja ehkä eivät olleet yhtä huolellisesti tehtyjä kun esimerkiksi kauppahallin Norisushissa, mutta lounaspaikkana ok.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 19.04.2011
Note 2

Perjantainen take-away Hanko-Sushista. Maki-lajitelma ja nigiri-lajitelma olivat molemmat ok, täältä voi hakea/käydä syömässä toisenkin kerran jos liikkeellä lähistöllä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 11.04.2011
Note 3

Community

Bilder

Fans (2)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (1)


Standort

Hitsaajankatu 12, 00810 Helsinki - Route
040-483 4747
http://www.hankosushi.fi/helsinki/herttoniemi

Options