Küche geöffnet

KaffaRoastery

Note 4.5 / 5

Bewertungen (12)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Todella hyvää kahvia. Asiantunteva ja osaava palvelu, josta tulee hyvälle mielelle. Kotibaristan ja kahvinystävän ykköspaikkoja Helsingissä. Suosittelen käymään kauempaakin tai tilaamaan aidosti laadukasta kahvia paahtimon verkkokaupasta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 12.01.2016
Note 0

Kahvin mekka tutuksi.
Sain viimeinkin tilaisuuden tutustua Suomalaiseen kahvin Mekkaan eli tässä tapauksessa Kaffa Roasteryn myymälään ja kahvilaan.

Pursimiehenkatu 29:ssa sijaitseva myymälä oli erittäin helposti löydettävissä koska Kaffa Roasteryn iloisen pirteä keltainen väri erottuu hyvin kauas. Tulin täältä hakemaan minulle suositeltua India Kelagur -sekoitusta. Pelkäsin jo, että maanantaina paahdettu erä olisi loppunut ja hyvin lähellä olikin. Paikalle päästyäni jäljellä oli yksi paketti, toissa viikkoista paahtoa. Tämä vaikuttaa ilmeisen suositulta sekoitukselta koska kaikkia muita vaihtoehtoja kyllä näytti olevan hyllyt täynnä. Vähän harmitti, että en saanut tuoretta paahtoa. Tällä kertaa kuitenkin näin.

Kaffa Roasteryn myymälän tiloissa toimii myös kahvila ja päätin testata paikallista espressoa. Kyselin työntekijältä saako kahviin valita mitä laitetaan mutta ei harmikseni ollut mahdollista. Paikalla oli minulle entuudestaan tuttua Espresso Latte 4.2 sekoitusta, jonka myyjä varoitteli olevan aika tujua tavaraa. Sitä olinkin juuri vailla koska olin marssinut paikan päälle Hietalahden torilta asti. Samaa espressoa olen aikaisemmin maistanut E2 Cafessa. Kaffa Roasteryssä oli paikalla yllättävän paljon porukkaa vaikka sijainti ei suoranaisesti ole mitenkään lähellä ydintä. Istumapaikkoja riitti ulkoikkunan vieressä minullekin onneksi. Viehättävää pientä kahvitilaa somisti mukavasti isot ikkunat myös itse kahvipaahtimoon, jossa työntekijät uurastivat kahvien parissa. Näin ja kuulin kahvimaistajat töissä. Jännittävän näköistä hommaa kun lusikalla maisteltiin ja ryystettiin kahvia. Sympaattinen elämysmatka kaiken kaikkiaan.

Täällä oli oikein mukava ja harras kahvintuoksuinen tunnelma. En kehdannut ottaa valokuvia sisätiloista koska olisivat saattaneet pahastua luulemaan minua teollisuusvakoilijaksi. Suosittelen tutustumaan paikkaan, Viiskulmasta tai Hietalahden torilta kävelee paikalle noin 10 minuutissa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 2€ Hinzugefügt: 12.10.2012
Note 1

Lounas oli erittäin hyvä. Pitäjä todella mukava ja sosiaalinen, tarjosi espressot!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 30.01.2012
Note 0

Ihanaa soijalattea!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 02.06.2011
Note -3

Olisi tosikiva jos olisi jotakin purtavaa saatavilla, vaikka croisantteja (ei Kanniston)

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 3€ Hinzugefügt: 20.01.2011
Note -2

Olisi varmaan sosiaalisesti suotavaa & trendikästä tykätä Kaffasta. Sorry kuitenkin, kahvit eivät ole hääppöisiä; ylihintaista scheissea sanoisinko. Cuppingissä maistettu tuotteet läpi. Tuoretta ehkä, mutta silti onnetonta. Luotan kahveissa vuosikymmenten, tai paremminkin vuosisatojen, kahvinpaahtoperinteisiin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 3€ Hinzugefügt: 22.12.2010
Note -1

Mieletön cappuccino. Voisiko tätä edes saada tuoreempana? Työntekijät ovat intohimoisia kahvin suhteen. Vielä voisi silti asiakaspalveluun panostaa, hitusen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 3€ Hinzugefügt: 09.12.2010
Note 1

Laatukahvit. Käsityötä kun on, niin joutuu monesti melko kauan odottelemaan maistuvaa tuotetta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 23.11.2010
Note 0

Miellyttävä ilmapiiri ja erinomaiset kahvit. Tuotteet jatkuvan kehittelyn alla, uusia lajikkeita ja paahtoasteita koe-erien muodossa tarjolla ilmeisen tasaiseen tahtiin. Kupillisten lisäksi kahvia saa ostettua mukaan myös papuina tai valmiiksi jauhettuna.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 13.10.2010
Note 0

ei mikään erikoinen kokemus, kahvi ok, palvelu heikko.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 07.09.2010
Note 0


Standort

Pursimiehenkatu 29, 00150 Helsinki - Route
010 4226 700
http://www.kaffaroastery.fi

Options