Closed now

Story

Note 3.5 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian
Barrierefrei
Diät

Bewertungen (14)

Pari vuotta sitten tämä oli alueen paras lounaspaikka. Ehkä kokki vaihtunut sillä nykyään annokset ovat lyhyesti sanottuna outoja. Ihan kuin pitäisi väkisin kikkailla jotain uutta ja erilaista, missä maut ei kuitenkaan toimi ollenkaan. Sama tauti iski siis tänne kuin ravintola Sunniin muutama vuosi sitten. Mitä vikaa on klassisissa herkkuruoissa?! Kokemuspisteitä nostaa kesällä aurinkoinen terassi.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 13€ Hinzugefügt: 22.05.2018 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Aivan mielettömän hyvä Scrambled eggs -annos kylmäsavulohella. Ensimmäinen vastaan tullut ravintola, joka tarjoaa oikeasti kelpo munakokkelia. 5/5! Aamupalakombot on muutenkin hyviä, joskin arkiaamuun melko tuhteja settejä. Ainoa miinuspuoli sijainnissa on todella kylmä veto, täytyy kääriytyä vilttiin melko tiukasti, jos viettää yhtään pidemmän ajan hallissa.

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 16€ Hinzugefügt: 19.10.2017
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Hyvää lounasta kauppahallissa. Usean käynnin perusteella Story tarjoaa johdonmukaisen maukasta lounasta. Monesti mukana on lähi-idän tai aasialaisia makuja, ja lounaan kanssa tarjottava leipä on todella hyvää. Myös kasvisruoka toimii, ja plussaa siitä, että aina on vegaaninen vaihtoehto tarjolla. Annoskoko ei ole suuren suuri, mutta sopiva lounaalle. Kauppahalli on viihtyisä ympäristö, ja kesäisin terassilta on mukavat näkymät.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 20.10.2016
Note 0

Kauppahallista lounasta. Melkeinpä hetken mielijohteesta päätin etsiä päivän lounaan kauppahallista. Sen ympärikierrettyäni paikaksi valikoitui Story.

Listalla parikin oman mielenkiinnon herättänyttä vaihtoehtoa ja valikoin niistä karitsanpyörykät couscousin kera tomaattikastikkeella maustettuina. Ruoan tultua ensiksi maistamaan itse pyöryköitä ja niistä tuli hieman pettynyt fiilis, jossain määrin sitkeitä ja kovia olivat, aika mediumeita keskeltä. Kuitenkin kokonaisuudessaan mausteet olivat tuossa annoksessa mielestäni aivan täydellisesti kohdallaan ja siitä syystä itse pyöryköiden ei- täydellinen koostumus ei anna aihetta antaa liian alhaista laatuluokitusta.

Palvelu tiskillä ystävällistä ja näkyminä satama-alue ja merikin jos saa ikkunapöydän.

Hinnallisesti, kun kyse lounaasta ilman salaatteja tai kahveja, 10,50 € on vähän yläkanttiin. Myös muut lounaslistan vaihtoehdot näyttivät aika hintavilta.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 11€ Hinzugefügt: 13.09.2016
Note 0
     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 14€ Hinzugefügt: 30.01.2016 Vorherige Bewertungen ansehen (3)
Note 0
     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 15€ Hinzugefügt: 24.10.2015 Vorherige Bewertungen ansehen (3)
Note 0

Vuohenjuustosalaatti paahdetuilla kasviksilla oli todella heikko esitys: kylmiä (! ) juureksia (pääasiassa punajuurta) jääsalaattipedillä. Harvoin annos on niin mauton, että jää suurilta osin syömättä - nyt jäi. En suosittele!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 05.09.2015
Note 0

Hyvä vaihtoehto halliruokailuun. Lista on sekalainen, munakkaita, lohikeitto, joku salaatti ja burgeri. Kasvisvaihtoehtoja oli niukasti. Perheemme tilasi parsapiiraan, munakkaan kauden kasviksilla ja burgerin. Piiras katosi 3v:n suihin, oli kuulemma hyvää. Munakas oli hyvänmakuinen joskin pienehkö. Munakkaan päällä ollut juusto oli vähän pliisu. Burgeri oli kuulemma hyvä ja pihvi maukas. Annoksiin ei kuulunut kummempia lisukkeita, olisi kiva jos piiraan kylkeen olisi saanut salaatin tai burgeriin perunat. Sisällä käteviä loossipöytiä ja terassilta hyvät näkymät satamaan. Asiakaspalvelu ok.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 15.08.2015
Note 0

Ohrapuuro oli ylistysten arvoista hyvyyttä, mutta come on mikä nokareen kokoinen annos! Kalliit neljä lusikallista! Miljöö on ihana varsinkin aamuauringon paisteessa. Tarjoilijatytöltä ei hymyä herunut.

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 7€ Hinzugefügt: 15.05.2015
Note 0

Ehdottomasti yksi parhaista burgereista joita olen eläessäni syönyt! Myös iloinen palvelu ja mukava kokemus! :)

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 17€ Hinzugefügt: 19.12.2014
Note 0

Community

Bilder

Fans (3)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (4)


Standort

Vanha kauppahalli, 00130 Helsinki - Route
010 666 8458
http://restaurantstory.fi/

Options