Closed now

Kaffila

Note 3.9 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (9)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Kiva kahvila ja hyvät aukioloajat.

Cappuccino oli latte arteineen erinomainen. Suklaatortussa maistui vitriini, mutta olen kyllä keskimääräistä krantumpi leivonnaisten tuoreuden suhteen, miehelle sama paakelssi upposi ilman mutinoita.

Kahvilan valaistus voisi olla vähemmän kirkas ja enemmän tunnelmallinen, muuten sisustus osastoa ihan kiva ja ei valittamista. Myös palvelu oli oikein toimivaa.

Kaffilalla ei ole tarjota mitään mullistavia elämyksiä, mutta tässä ketjukahviloiden valtakunnassa oikein mukava ja suositeltava tapaus.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 19.02.2015
Note 0

Hyvät aukioloajat, hyvä kahvi, kiva tunnelma ja palvelu pelaa - aamupalakin on toimiva idea. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 15.01.2015
Note 0

Sunnuntainen aamiainen. Lähellä Keskustoria sijaitsevassa kahvilassa on huomattavan korkeat huoneet ja nuorekkaahko sisustus. Brunssia tilatessa saa kassalta mukaansa kahvi-/teekupin, voisarven ja tarvittavat astiat. Särmätön taustamusiikki sopivalla voimakkuudella.

Aamiaispöydässä tarjolla tuoremehua, jogurttia, paria eri mysliä, sämpylöitä, erilaista materiaalia viimeksi mainittujen väliin sekä kananmunia. Leivänpaahdinkin löytyy niille, jotka onnistuvat leikkelemään sämpylöistään tasaisia puolikkaita (ei ihan helppoa). Laatu tasaisen ok. Kahvia saa santsata ja lisää teevettä saa kassalta - teemiehenä toivoisin myös uutta teepussia.

Palvelu ystävällistä, tunnelmallinen paikka, kelpo tarjoomukset. Tamperelaisittain hyvä valinta aamupalalle, jotakin lämmintä (puuro, munakokkeli?) voitaisiin toki vielä valikoimaan lisätä.

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 13€ Hinzugefügt: 11.01.2015
Note 0

Mukavan kodikas kahvila, vähän vaihtelua tavallisiin ketjukahviloihin. Pari kertaa tullut käytyä (en ole paikallisia) ja varmaan tulee vielä kolmaskin kerta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 30.11.2014
Note 0

Suolaista ja makeaa joka lähtöön. Useampi gluteeniton vaihtoehto, oma lempparini on rieska paahtopaistitäytteellä. Tuorepuristettu appelsiinimehu saa hymyn huulille. Palvelu on ollut joka kerta aidosti ystävällistä. Pienet tilat, mutta loistava tunnelma.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 27.10.2014
Note 0

Hyvä kahvila, laaja valikoima kahveja, teetä ja herkkuja, ja auki sunnuntaisinkin. Siitä erikois-sydänsydän-pisteet tälle paikalle.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 02.10.2014
Note 0

Espressokahvit Tampereen parhaasta päästä! Pidin ensin Kaffilan lattea hieman mauttomana (silti hyvää!), mutta henkilökunta ohjeisti kokeilemaan La Bomba -papuja.

Kaffilan salaatit ovat hinta-laatusuhteeltaan loistavia. Tarjolla on viimeaikoina ollut myös oikein hyvää gluteenitonta suolaista piirakkaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 4€ Hinzugefügt: 04.07.2014
Note 1

Runsas valikoima, luomua ja reiluakauppaakin vaihtoehtona, erinomaiset smoothiet, maustettua vetta tarjolla kaikille asiakkaille veloituksetta, lempeä ja pirteä sistustus=Tampereen kivoimpia kahviloita.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 28.06.2014
Note 1

Hyvää kahvia, hyvä tarjonta suolaista ja makeaa. Itse maistelin kahvia ja appelsiini kakkua. Kahvi oli hyvää ja kakku maistui.. nam! Kaffila on aika pieni ja näytti myös suositulta koska melkein kaikki pöydät oli täynnä. Mukavaa kahvila tunnelmaa, täällä voisi istuskella pidempäänkin. Palvelu ystävällistä ja nopeaa. Suosittelen lämpimästi tätä paikkaa ja aivan varmasti tulen tänne itsekin uudelleen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 09.03.2014
Note 1

Community

Bilder

Fans (3)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (0)


Standort

Aleksis kiven katu 11, 33100 Tampere - Route
032127421
https://www.facebook.com/KAFFILATAMPERE

Options