Küche geöffnet

Tallipihan Kahvila

Note 2.6 / 5

Bewertungen (21)

Käymme aika ajoin Tallipihan kahvilassa ostamassa pullat (voisilmä-, korvapuusti-, laskiais-), ja viimeisen vuoden aikana joka kerta pullat ovat olleet ylipaistuneita: tummia päältä, mitä on "peitelty" tomusokerikuorrutuksella. Palautteesta huolimatta asiaan ei ole ullut muutosta. En tiedä onko meillä ollut vain toistuvasti huono tuuri, mutta harmittaa kun Tallipiha on lähikahvilamme, ja toivoisimme saavamme sieltä nimenomaan hyvää pullaa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 29.01.2019
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Olohuonemainen kahvila. Lounasaikaan paikalle satuttuna ruoaksi salaatti savulohitäytteellä, ei mitenkään erityinen, selvästi parempiakin olen syönyt. Jälkkäriksi mutakakkua kahvin kanssa, mutakakku on erinomaista ja kahvi hyvää, noista täydet pisteet. Salaatin tason pudottaa kokonaisarviota.

Paikkana viihtyisä ja palvelu ystävällistä.

Hinta ei myöskään erityisesti kakkupalan osalta ollut ollenkaan suolainen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 14.05.2017
Note 0

Tässä on kahvila kohdallaan! Todella hurmaava pullantuoksu, ihan kuin mummolassa. Hyvää ja iloista palvelua saatiin vaikka työntekijöillä oli hihat täynnä töitä, peukut heille!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 11.11.2015
Note -1

Saavuimme mestoille sunnuntaina 23. 8., puoli tuntia ennen sulkemista.
Nelihenkisen lapsiperheen tilaamisprosessi kesti sen verran kauan, että nuorehko kahvilatarjoilija (E.) kerkisi kassalla ollessaan / odotellessaan ihan hengästyä, sen verran syviä huokauksia hän suustaan päästi, muutamaankiin eri otteeseen.
Jos asiakkaiden arpominen ärsyttää sinua, hyvä tyttö, niin neuvo / suosittele -> kartoita asiakkaan tarve -> eli myy, siitä sinulle maksetaan ja ehkä leipomisesta.
Tai mikäli sinulla on kädet täynnä muita kuin myyntitöitä, pyydä/ kerro että palaat pikimmiten takaisin kassalle.
ÄLÄ MISSÄÄN NIMESSÄ HUOKAILE JA "OSOITA MIELTÄ" ASIAKKAALLE. Olimme kuitenkin vajaan viiden minuutin aikana jonon ainoita.
Nämä neuvot eivät tällä kertaa olleet ilmaisia (poistuimme paikalta tilaamatta mitään, jotta kahvilatarjoilija saisi jatkaa tärkeämpiä, odottavia töitään) ainakaan edustamasi yrityksen liikkeenharjoittajalle.
Ruoka-arvio perustuu vaimon aikaisempiin vierailuihin, miljöö nostaa kokemuksen surkeasta välttävään. Hinnat olivat nopeasti vilkaistuna ihan normaalit.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 23.08.2015
Note 2

Kaksi kahvia, kaksi pillimehua,kaksi pullaa ja kaksi suolaista piirakanpalaa!

Kahvit,pullat ja pillimehut ihan ok. mutta piirakan palat järkyttäviä...huonoin kokemus koskaan!
Otimme pojan kanssa suolaiset piirakanpalat (kalkkuna ja lihapulla) salaatilla....ei olis pitänyt! Piirakat saatuamme toinen piirakoista mustassa karvahomeessa...katsoin monta kertaa että näenkö oikein?(piirakka oli otettu tiskistä,lämmitetty,laitettu salaatti kylkeen ja silti ei ollut huomattu mitään erikoista?)
Vein piirakan takaisin keittiön ovelle ja totesin asiallisesti että tässähän on selvää mustaa sienirihmastoa päällä....niin yllätyin todella ravintolan omistajan vastauksesta....se oli vain että AI JAA,NIINPÄS ON ja ei mitään muuta???)
Sitten yksi työntekijöistä älysi kysyä että haluaako jotain tilalle...no en ottanut piirakkaa enään!
Vähän ennen lähtöämme vinkkasin vielä tarjoilijan juttelemaan asiasta, että miten tämä voi olla mahdollista....keskustelu oli asiallinen ja totesin että tsekatkaa nyt vastaisuuden varalle nuo tarjottavat tuolta vitriinistä ja toivottavasti pojalla ei ala vatsatauti Särkänniemessä!
Asia mikä jäi todella harmittamaan käynnistä oli ravintolan omistajan käytös....kuiva toteamus naurahtaen että AI jAA,NIINPÄS ON...ei mitään muuta? Ja se että itse täytyi ottaa asia esille tapahtuneesta, muuten ko. episodi olisi ilmeisesti painettu villaisella....
Tapaus sattui 30.7.2015...ei mulla muuta!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 26€ Hinzugefügt: 01.08.2015
Note 5

Tiskillä ei tiedetä mitään myytävistä tuotteista: Kysyin onko maapähkinätortussa muita pähkinöitä (esim. pistaasia). Kassaneiti alkoi haahuilemaan pitkin tiloja ja jouduin "viheltämään" pelin poikki että hei: myy sitten mulle toi viineri kun et tiedä, pitää ehtiä tänään muuallekin.. Tilasin itselleni lattea, se tuotiin keittiöstä ja keittiöapulainen nökötti minuutin nokan edessäni tyrkyttäen kahviasamalla kun koitin maksaa. ostoksiamme toiselle kassaneidille.. Kädet täynnä muutenkin että jouduin pyytämään erikseen että "laita tiskille kahvi, kiitos".

Kahdelle kahvit ja pullat palttiarallaa 12 egeä. Ei tässä paikassa enää riitä niin paljon hohtoa että näin paljon jatkossa maksaisin moisen summan kahvittelusta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 24.07.2015
Note 1

Pientä välipalaa, teetä ja karjalanpiirakkaa, Tallipihan kahvilassa. Kahvila on sisältä kaunis ja viihtyisä, pöytiä on kolmessa erillisessä tilassa, perimmäisissä huoneissa rauhallista. Ihastuttavan levollinen mummolatunnelma.

Karjalanpiirakka voilla oli hyvää. Ehkä olisin voinut testata jotain muutakin, mutta suolainen tarjonta näytti vähäiseltä. Makeat tarjoiltavat vitriinissä olivat hieman suttuisen oloisia, samoin pöydällä oli lämpimässä löllööntyneen oloisia, rikkinäisiä keksejä. Varmasti ilmanalalla ja lämpötilalla oli osuutta asiaan, ja juuri sen takia tarjoiltavat tulisi vaihtaa uusiin ja tuoreisiin.

Kahvit/teet ja osa tarjoiltavista oli aseteltu pöydälle, joka oli hankalasti kassaan nähden, ja tila loppui kesken koska ihmiset poukkoilivat ottamaan tuotteita samalla kun muut jonottivat samalla kapealla käytävällä.

Käyn varmasti uudelleen kokeilemassa muita tuotteita, koska tämän päivän kriittisestä silmäyksestä huolimatta kahvila oli kokonaisuudessaan kiva, ja mielelläni annan toisen mahdollisuuden.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 5€ Hinzugefügt: 12.07.2015
Note 0

Kamala salaatti! Pesemättömiä kasviksia, iduissa hieman multaakin vielä. Puolison salaatista löyty ruskeamätälehtikin. Kuvailevat runsas . Hah! Pieni koko ja kamala sekoitus. En voi todellakaan suositella! Miljööstä ainut pieni plussanpuolikas.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 20.05.2015
Note 0

Tunnelma kuin mummolassa. .valkoiset liinatkin pöydissä. Ihanaa! Suolaista ja makeaa löytyy moneen lähtöön (salaattia, piirakkaa, kakkua, keksejä). Joka kerta kun olen käynyt on ollut valinnanvaraa gluteenittomien tuotteidenkin suhteen. Teetä saa haudutettuna, josta aina plussaa! Palvelu iloista ja ystävällistä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 11.11.2014
Note -1

Vanhahtavaa kahvila tunnelmaa. Ei ollenkaan hassumpi miljöö jos tykkää tällaisesta vanhasta "mummola meiningistä" :) Palvelu oli ystävällistä. Kahvia ja kakkua tuli pikaisesti maistelua. Ei oikein säväyttänyt mutta tarjonnan puolesta annan paikalle vielä joskus uudenkin mahdollisuuden.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 02.06.2014
Note 4

Community

Bilder

Fans (2)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (5)


Standort

Kuninkaank.4, 33210 Tampere - Route
+358400973517
http://www.tallipihankahvila.fi

Options