Noemj

3 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (3)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Pure Bistro

Tarjoilu on ammattimaista, viinilistä hyvä sekä ruoka maistuvaa.
Carpaccio ja 48h kypsytetty kassler olivat molemmat hyviä esityksiä, ja kinuskinen toscakakku erinomainen lopetus. Annokset olivat yläkerran Luomoa kookkaampia, ja pääruoassa löytyi hieman Luomon innovatiivista asennetta vaahtojen ja muiden lisukkeiden muodossa. Pääraaka-aine nostettiin kuitenkin selvästi esille.

Tarjolla oli kolmen ruokalajin menu, jonka parissa ruokailu kesti 1.5h. Paikka on siten tyypillinen bistro, jossa ruoka on modernia mutta konstailematonta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 49€ Hinzugefügt: 19.04.2014
Note 0

Restaurant: Gaijin

À la carte iski. Kala-allergian vuoksi jouduimme sivuuttamaan maistelumenun, mutta neljä pääruokaa jaettavaksi kolmen hengen kesken oli juuri sopiva määrä. Alkupalaksi tilaamamme dim sumit sekä pork bun lupasivat paljon, ja pääruoan gaijin pork beijing style lunasti lupaukset. Myös drunken chickenin puolikas kana oli erittäin maistuva annos. Beef bulgogi ja baby back pork ribsit eivät yltäneet aivan samalle tasolle, mutta olivat silti erittäin hyviä.

Tarjoilu oli erinomaista, joskin ruokia tuotiin pöytään melkoista vauhtia. Alkuruoan ja pääruoan väliin olisi voinut jättää hetken väliä, jottei pääruoka pääse kylmenemään. Suosittelen ottamaan ylimääräisen pääruoan jaettavaksi, jos syöjiä on useampia.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 50€ Hinzugefügt: 27.08.2012
Note 2

Tunnelmallinen ravintola, erittäin hyvä ruoka sekä mukava palvelu. Alkuun syömämme alkulankku oli onnistunut niin mauiltaan kuin kooltaan. Pääruoaksi tarjotut entrecôte ja chateaubriand olivat molemmat erinomaisia. Ensimmäisessä annoksessa mukana olivat rapeat ranskalaiset dipin kanssa sekä jälkimmäisessä vihannesragù ja onnistunut hollandaise. Pääruoat olivat varsin sopivan kokoisia, entrecôte kuitenkin paljon järeämpi kuin sisäfile, niin pihvi kuin lisukkeetkin. Jälkiruokana tarjottu brownie oli hieman liian kakkumainen, mutta tahmeutta toi brownien päällä ollut suklaakastike.
Tarjoilu oli ammattimaista, punaviini kustansi viidellä eurolla lasi sekä pöytävesi ilmaista.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 49€ Hinzugefügt: 25.08.2012
Note 1


Bilder


Followers