Piglet

10 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (10)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Thamel

Helppo pistäytyä ja istahtaa hyvän palvelun hoivaan. Kiva matalan kynnyksen ruokaravintolan ilmapiiri: perheitä, pariskuntia, nuoriapareja, yksittäisiä vieraita. Ruoka hyvää ja laatuisaa. Ei yllätyksiä muttei myöskään pettymyksiä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 13.03.2016
Note 0

Restaurant: Fuku

Lounasbuffet viikonloppuna. Todella viihtyisä uusi ravintola ja runsas buffa. Olisin toivonut kasvissushien lisäksi/sijaan laajempaa kalasushin valikoimaa. Mutta: nykyisessäkin versiossa kalasushin säilyvyys hieman epäilyttää. Ravintolassa oli aika kuuma ja buffan jäähdytyslaite puski lisää lämpöä tilaan. Kylmätiski ei ollut kovin kylmä...
Buffan sushit eivät myöskään maistuneet erityisen vastavalmistetulta, vaan osa oli jo vähän kuivahtaneita oltuaan tarjottimella ensin kylmäkaapissa ja sitten tarjoilussa.
Onneksi asiakkaita kuitenkin oli ihan kivasti ja sikäli vaihtuvuuttakin buffassa. Tarkkana saisi henkilökunta kuitenkin tässä olla... Ja miten välttää se kuivahtanut suutuntuma??

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 17€ Hinzugefügt: 23.09.2013
Note 2

Restaurant: Ravintola Laguna

Tunnelmallinen hirsi/lohkokivi-baari heti sisään tullessa. Kiva ja siisti paikka käydä oluella tai viinilasillisella. Takkaankin saisi varmaan tulet jos pyytäisi kauniisti?
Ruuan hinta/laatusuhde niin heikko etten enää mene baaria pidemmälle.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 03.09.2013
Note 0

Restaurant: Kilim

Karitsanlihavartaat ja naudanjauhelihavartaat olivat herkullisia. Uunivihannekset olisin toivonut suurempina ja isommassa roolissa annoksessa, nyt ne olivat soseutuneena pienessä kipossa. Alkupaloista hummus ok mutta kallis, viininlehtikääryleet tavanomaiset.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 13.08.2013
Note 0

Restaurant: Benessere

Naudanlihapasta oli oikein maukas ja annos suorastaan suuri. Henkilökunta aina ystävällistä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 13.08.2013
Note 0

Tilattu täältä pizzat kotiin säännöllisesti. Peruspizzaa, ei yllätä eikä pety. Nopea kuljetus ja aina ystävällinen palvelu.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 24.07.2013
Note 0

Restaurant: Ranta Esson Taverna

Ihana maisema takaterassilta järvelle. Rolls-ketjun hampurilaisoaikka. Osalla henkilökuntaa suuria vaikeuksia ymmärtää tilausta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 01.07.2013
Note 0

Restaurant: prarichat oy

Ihan ok thai-ravintola, lopetetun Café kardemumin paikalla. Mielenkiintoinen perheyritys, jonka vaiheista voi lukea seinillä olevista lehtijutuista. Hyvä valikoima tyypillisiä thai-ruokia.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 01.07.2013
Note 0

Kiva paikka poiketa kahvilla ja lukemassa iltapäivälehdet. Jäätelömakuja ja annosvaihtoehtoja riittävästi, itse leivottuja piirakoita, päivän soppa ym. Lahjatavaraliike kahvilan kupeessa ihan ok idea.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 23.03.2013
Note 0

Restaurant: Ravintola Lähde

Intialaiset annokset (lammasta ja kanaa) olivat erittäin maukkaat ja sopivan kokoiset. Alkusalaatti tulee tilaamatta, mutta oli vähän turhan tavanomainen kastikkeineen. Mukava intialainen henkilökunta. Kaipaisin pöydille jotain lautasenalusliinoja ja vaikka kynttilöitä. Paikassa oli vähän viileää, diskomusaa ja -valoja, mikä oli outoa etnis-suomalaisessa ruokaravintolassa. Esim. intialainen bollywood-musa toimisi paremmin. Olen myös tilannut intialaista kotiin täältä. Nam!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 23.03.2013
Note 0


Bilder


Followers