Rakuna

3 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (3)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: KuuKuu

KuuKuu oli sopivan rento, muttei nuhjuinen paikka arki-illan ravintolaillalliselle. Söin lampaanpotkaa, joka oli ihanan mureaa ja mauiltaan miellyttävää syötävää. Lampaan kanssa suositeltu viini toimi kokonaisuudessa erinomaisesti. Myös seuralaisen salaatti oli kuulemma hyvä, mutta kohtuullisen tavanomainen. Plussaa oli, että ravintolasta löytyi kelvollinen teevalikoima, eikä kokonaisuutta pilattu pussiteella.

Palvelu oli kohteliasta, mutta toisella seuruettamme palvelleista tarjoilijoista ei selvästi ollut paras mahdollinen päivä ja ainakin minulle jäi hieman ynseä mielikuva. Toisaalta palvelu oli kuitenkin suhteellisen ripeää, eikä missään vaiheessa tullut sellaista oloa, että tarjoilijan huomiota olisi kovasti joutunut hakemaan.

Tila oli hieman ahtaan tuntuinen, kun pöydät ovat paikoin erittäin lähekkäin ja tuntuu miltei kuin ruokailisi tuntemattomien seurassa. Toisaalta tila oli muuten miellyttävä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 30.09.2011
Note 3

Täältä saa ehdottomasti kaupungin parhaat jäätelöt. Ihan jo niiden takia tänne haluaa tulla uudestaankin. Maut ovat suussasulavia ja hintakin on näin laadukkaalle jäätelölle kohtuullinen. Myös kertaalleen nautittu mustikkapiirakka vaniljajäätelöllä oli herkullista. Teevalikoima ei ole erityisen laaja, mutta kaikki tee on irtolehtiteetä ja oman kokemukseni mukaan hyvää. Kahvia juovat seuralaiset ovat kehuneet myös paikan erikoiskahveja.

Palvelu on vierailukerroilla ollut ystävällistä ja asiallista. Henkilökunta on ollut asiantuntevaa. Tilassa yhdistyvät hauskasti vanha miljöö ja moderni sisustus. Täällä viihtyy vaikka pidempäänkin, vaikka ratikat kolistelevatkin vähän väliä ohi taloa tärisyttäen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 5€ Hinzugefügt: 30.09.2011
Note 1

Restaurant: Ravintola Nolla

Nollan uudistunut ruokalista oli todella positiivinen kokemus. Söimme seuralaisen kanssa niin alkupalat, pääruuat kuin jälkiruuatkin ja kaikki aterian osat olivat melestämme vähintäänkin hyviä ja suurelta osin erinomaista. Annoskoot olivat kohtuullisia ja oli ilo todeta, että täällä todella jaksoi syödä kaikki kolme ruokalajia sen sijaan, että vatsa olisi täyttynyt yhdestä.

Aterian parhaita osia olivat haudutettu härkä sekä jälkiruuaksi nautittu omenapiirakka, jonka seurueemme yksimielisesti totesi syntisen hyväksi. Heikoin lenkki puolestaan oli seuralaisen alkuruuan (tuhkattu lohi) pikkelöidyt vihannekset, jotka olivat mielestämme liian etikkaisia. Myöskään härän kanssa nautittu punaviini ei ollut aivan nappivalinta, vaan olisi saanut olla maultaan hieman pehmeämpää.

Yleisesti ottaen uusi lista vaikutti oikein mainiolta ja ruuan laatu oli niin korkea, etteivät kohonneet hinnatkaan hirveästi haitanneet.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 37€ Hinzugefügt: 30.09.2011
Note 0


Bilder


Followers