Toka

9 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (9)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: El Karim

Kävimme raskaana olevan vaimoni kanssa syömässä El Karimissa. Edellisestä kerrasta oli vierähtänyt jo vuosi, mutta vuoden takaiset muistot saivat meidät palaamaan. Ruokatilauksen vastaanotti paikan omistaja ja samainen henkilö tokaisi tuodessaan valmiit annokset eteemme, ettei hän suosittele vaimolleni hänen tilaamaansa annosta (kebab ranskalaisilla) koska se on liian mausteinen eikä välttämättä siitä syystä sovi hänelle. Tuo kommentti kieltämättä vesitti koko ruokailukokemuksen eikä sitä parantanut kyseisen annoksen ulkonäkö eikä koko. Annoksessa oli 3-4 pientä siivua lihaa. Omisajan kommentti ruoan sopimattomuudesta olisi ollut kohdillaan jos se oltaisiin esitetty jo tilausvaiheessa eikä vasta sillon kun annos on laskettu eteesi. Harmittaa, kun emme ottaneet annoksesta kuvaa, koska emme ole saaneet eteemme moista moskaa edes Euroopan pahimmissa turistirysissä. Oma tilaamani Sish kebab oli ihan ok 7-, mutta se ei riittänyt pelastamaan kyseistä ravintolakokemusta ,joka jäi osaltamme viimeiseksi tässä kyseisessä hälläväliä -ravintolassa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 16.07.2014
Note -4

Restaurant: Fornitaly

Päätimme lähteä kauniin kesäpäivän kunniaksi ajelemaan kohti itä-helsingin helmeä eli navettaan avattua pizzeriaa, jota pyörittävät ihkaoikeat italialaiset. Paikan sijainti on sympaattinen ja niin on myös henkilökuntakin. Navetan ulkopuolelle kantautui italialainen puheensolina, joka sai hymyn kasvoille. Tilasimme pizzat ja siirryimme odottelemaan tilausten saapumista pihanurmelle. Saatuamme pizzat petyimme hieman, koska odotimme ohutta rapeaa pizzapohjaa, mutta pohja osoittautuikin yllättävän paksuksi. Myös täytteitä oli yllättävän paljon verrattaen italiassa syömiimme pizzoihin. Jouduin etsimään pizzan sielua rucolakasan alta, mutta siirrettyäni osan rucoloista syrjään löysin etsimäni eli maukkaan pizzan. Kokemus oli kaikenkaikkiaan hyvä ja 30min ajomatka ei jäänyt harmittamaan lainkaan. Tänne palaamme vielä ja seuraavaksi tilaan Bufala -nimisen pizzan, jossa ei ole rucolaa :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 17.07.2014
Note 1

Kun nälän yllättäessä haluat jotain nopeaa ja hyvää on Street Gastro vastaus huutoosi. Raaka-aineet ovat olleet aina tuoreita riippumatta siitä missä toimipisteellä olen käynyt syömässä. Ruoat ovat olleet aina tasalaatuisia oli kyseessä sitten beef, pork, kana tai vege -leipä.

Leipä on makuuni turhan pullaisa ja se saisi olla mielestäni hieman ohuempi sekä paahdetumpi. Täytteiden kirjo leivässä ei jakaudu täysin tasaisesti, mikä aiheuttaa sen, että viimeiset suupalat ovat ainoastaan leipää ja lihaa.

Loppupeleissä Street Gastro tarjoaa vahvaa ja hyvää tekemistä :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 21.07.2014
Note 0

Restaurant: Döner Harju

Useamman kerran Döner Harjussa asioineena en keksi paikasta juurikaan mitään moitittavaa. Annokset ovat tasapainoisia ja makuharmonia on kohdillaan. Liha on hyvälaatuista ja palvelu rennon mutkatonta. Jos jotain moitittavaa yrittää löytää niin talvella/keväällä paikka oli lounasaikaan välillä turhankin täynnä. Kesällä Döner Harjuun on avattu ulkoterassi, joten mainitsemaani lounasruuhkaan on löytynyt ratkaisu. Parasta syömääni kebabbia.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 18.07.2014
Note 0

Helsingin Kahvipaahtimo tarjoaa priimakahvit kauniin rustiikkisessa kahvilassa. Sympaattisesta pikkukahvilasta ei löydy asiakaspaikkoja kovinkaan monelle, mutta jos istumaan ei mahdu niin ainahan voi juoda italialaistyyppiset seisomaespressot :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 18.07.2014
Note 0

Itselläni ei ole kokemuksia hodareista niiden synnyinmaassa, mutta Kaartin hodari & hummeri tarjoaa parhaan Suomessa syömäni hodarin. Siitä huolimatta paikka ei täysin vakuuttanut.

Sämpylä oli mielestäni hyvä, mutta sämpylän välissä ollut nakki toi mieleeni popsin kymppinakin. Täytteistä paahdettu sipuli toi mukavasti suutuntumaa ja jalapeno dressing puolestaan tarjosi annokseen mukavasti eloa. Majoneesin runsas määrä rikkoikin sitten makuharmonian.

Mustatorvisieniranskalaisten friteerauksessa oltiin onnistuttu ja ranskalaiset olivat sopivan rapeita. Mustatorvisinen maku jäi miltei olemattomaksi, joka oli pettymys.

Vastapuristettu tuoremehu maksoi muistaakseni 4 €, mutta hedelmälihaa ei mehussa juurikaan ollut, mikä herätti hieman kummastusta.

Mikäli hintatasoa saadaan edes hieman rukattua alaspäin niin harkitsen ehdottomasti uutta visiittiä Kaartin hodari & hummeriin. Tällä hetkellä rahalle ei valitettavasti saa vastinetta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 18.07.2014
Note 0

Olemme käyneet Sinisen huvilan kahvilassa ainoastaan kahvilla ja jäätelöllä, joten pullien ja muiden kahvileivosten laadusta en osaa sanoa, mutta paikka itsessäänhän on aivan mieletön. Kahvila sijaitsee kauniilla paikalla kävelyetäisyyden päässä ydinkeskustasta, josta avautuu silmiähivelevä maisema töölönlahdelle. Kuten ameriikan serkut toteaisivat: "This place is a hidden gem".

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 17.07.2014
Note 0

Restaurant: Story

Ravintola sijaitsee ihastuttavassa vanhassa kauppahallissa, joka hurmaa kävijän monine pikkuliikkeineen. Kävimme Storyssa aamiaisella, joka tarjoillaan klo.8-11 välisenä aikana. Valitsin listalta itselleni legendaarisen eggs benedictin ja puolisoni puolestaan ohra-uunipuuron. Eggs benedict oli nappisuoritus ja uppomunassa oltiin onnistuttu täydellisesti. Puuro oli myös maittavaa, joksenkin annoskoko oli kovin pieni. Aamiaiseen ei kuulunut juomia vaan ne piti ostaa erikseen. Termostaattikahvi maksoi 3 €, joten aamukahvit joimme viereisessä kahvilassa, jossa sai miltei samaan hintaan cappucinon. Story on hieman hintavahko, mutta ehdottomasti käymisen arvoinen paikka.

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 15€ Hinzugefügt: 17.07.2014
Note 0

Restaurant: Bergga

Päädyimme aamiaiselle Berggaan maku -lehden inspiroimana. Aamiainen piti sisällään tuoreita hedelmiä, itsetehtyä mysliä (joka oli aamiaisen kohokohta), itsetehtyä leipää (joka oli valitettavasti hieman kuivaa) ja erinomaisen kahvin. Sistus oli pelkistetyn viihtyisä aina retro valaisimista suureen seinämaalaukseen. Tänne palaa mielellään.

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 11€ Hinzugefügt: 17.07.2014
Note 0


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites