anselmiapina

6 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (6)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Ravintola Korson Aada

No huhuh! Muutin Korsoon vuosia sitten vahingossa ja jäin kaipaamaan Helsingin ravintolatarjontaa... käyn keskustassa syömässä nykyään harvoin, mutta miksi? No ehkä siksi, että joku lujaa hullu kokki on perustanut fantastisen ravintolaan gettomme keskustaan, siis Korsoon! Viikonloppuna kävin pitkästä aikaa keskustan humussa ja turhaan, ruoka oli keskinkertaista ja palvelu huonoa, toisin kuin lähiöravintolassamme Aadassa! Ruoka laatuunsa nähden naurettavan halpaa ja palvelu mutkattoman iloista. Merkillepantavaa on se ettei tässä ravintolassa ilmeisesti käytetä puolivalmisteita ja pussisooseja vaan viiksekäs ukkeli keittiössä tekee oikeasti ruokaa! Tilat ovat siistejä ja kodikkaasti sisustettuja joten viihdyn! HYVÄSTI ROSSOT JA MUUT EINESKEITTIÖT!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 23€ Hinzugefügt: 02.11.2010
Note 3

Restaurant: Copas y Tapas

Niinpä, katselin tuota sijoitusta listalla 4,5 ja ykkönen! On hyvä että ko palvelu ei anna suoria sijoituksia annettujen arvioiden perusteella koska kyseinen ravintola vajoaisi tämän jälkeen pahnan pohjimmaiseksi! Ystäväni oli varannut pöydän ja kutsui juhlistamaan iltaa minutkin ja olin innoissani tapasten ystävä kun olen... NOH... 3 tarjoilijaa pyöri ympyrää kun puolukka siellä kuuluisassa paikassa saamatta mitään järkevää aikaan ruoka sinänsä puolityhjässä ravintolassa oli maukasta kunhan sen joskus sai pöytään... vesikannun täyttöä joutu 20 minuutin aikana kysymään 3 kertaa ja jälkiruuaksi tuotiin suklaa konvehteja joita veitsellä piti jakaa neljään osaan jotta sai maistaa tarjottavia... vaikutelma jäi sekavaksi ja konsepti tuntuu olevan kovasti salinpuolella hukassa! Tarjoilija tuli vielä innoissaan kertomaan meille hienosta konseptistaan jossa tarjoilija valmistaa annokset jotka hän myy, olisiko kuitenkin kokonaisuuden kannalta järkevää palkata 2 tarjoilijaa ja kokki eikä 3 tarjoilijaa?

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 02.11.2010
Note 2

Restaurant: Salutorget

noh, mausteet ei ainakaan ollut kunniassaan tässä ravintolassa. Muikut ja sen lisäkkeenä olleet perunat täysin suolattomia ja parasta annoksesa olikin lisukkeena oleva etikkakurkku. pääruokana nautin suurta suosikkiani hummeria... keitinvedessä ei kyllä ollut muuta kun vettä! juustolautanen oli tehty näivetyksen asteesta päätellem jo edellisenä päivänä kaappiin... parasta oli tumma ja ammattitaitoinen tarjoilijamme!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 50€ Hinzugefügt: 07.11.2010
Note 0

Lähtölaskenta on alkanut, harmi vaan koska paikka ja idea on hyvä toteutus vaan ontuu ja lujasti!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 02.11.2010
Note -1

Restaurant: Ravintola Sagarmatha

Hauska tarjoilija, useita kertoja oon käyny, pikkusen heittelee ruuan taso mut ok joka kerta! nepalilaisen ruuan ystävälle hyvä paikka!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 02.11.2010
Note 1

Restaurant: Ravintola Tammi

Kolme kertaa käyny ja jaksan ihmetellä. .. paikka hieman kolkko ja kylmä, Lihan laatu pihvissä hyvä mutta perunat- perunasipuli pakaste sekoituksesta tehty... tarjoilijat vähän stressaantuneen oloisia joka kerta

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 02.11.2010
Note 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites