hattiwatti

17 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (17)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Ravinteli Bertha

Ensi kertaa Berthassa. Söimme kolmen ruokalajin menut viinien kera. Sekä ruoka että palvelu oli loistavaa ja loppuun asti mietittyä, samoin viinin ja ruokien yhteensopivuus.
Bertha lyö kampoihin Helsingin hyville fine dining paikoille ja on ehdottomasti Tampereen parhaimmistoa. Suosittelen!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 44€ Hinzugefügt: 20.04.2015
Note 1

Restaurant: Sitko Pizza & Bar

Tervetullut uutuus tampereen ravintolavalikoimaan.
Ravintola oli miljöönä iso ja avara, "karu" sisustus muutamilla hienoilla yksityiskohdilla. Kaikki pöydät olivat samassa avoimessa tilassa, mikä voi joillekkin suomalaisille olla ongelma mutta meille sopi hyvin. Meitä myöskään ravintolan puheensorina ei haitannut.
Helppo ja hyvä paikka tuoda vieraita, sillä vaikka ruokalista oli melko suppea, siitä löytyi jokaiselle jotakin.
Pizzat olivat hinta-laatusuhteeltaan hyviä, mutta alkoholijuomat (olut/siideri) hieman keskitasoa kalliimpia.
Molemmat pizzat (vege sekä salami) olivat maukkaita.
Iloinen palvelu.
Meillä oli paikkaa kohtaan odotuksia emmekä joutuneet pettymään. Tulemme varmasti uudestan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 20.04.2015
Note 1

Restaurant: Lotus Garden

Paikka ei ole mikään kasvissyöjän paratiisi, sillä listalla on tasan kaksi kasvispääruokavaihtoehtoa: "Sekavihanneksia" ja "Tofua ja vihanneksia", joista valitsin jälkimmäisen. Annos oli mitäänsanomaton ja mauton. Plussaa vihannesten tuoreudesta.

Palvelu vähän hapuilevaa mutta ystävällistä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 03.11.2013
Note 1

Restaurant: Ravintola Thai & Laos

Eat. fi arvosteluiden ja ystävämme kommenttien innoittamana päätimme kokeilla tätä ravintolaa take away -muodossa.
Sisustus ravintolassa näytti mukavalta ja meitä palvellut tarjoilija oli ystävällinen mutta kovin huonosti suomea ymmärtävä.
Ruoat luvattiin 15 minuutissa ja ne tulivat ehkä jo n. 10 minuutin odottelun jälkeen. Tilasin kasvislistalta vihreää currya ja kasviksia sekä siihen erikseen tofua 2,5€ lisähintaan (!!). Listan ainoissa kasvisruoissa, joihin tofu sisältyy, on tarjoilijan mukaan kastikkeena ainoastaan soijakastiketta. Eli soijakastike, riisi/nuudeli, pakastevihanneksia ja pari palaa tofua n. 10€??
Sitten itse ruokaan: annoskoko pieni, jaksoin syödä kaiken kerralla ilman että olin edes täynnä, vs. perus kiinalaisesta syön 2-3 kertaa ähkyn. "Vihannekset" tarkoitti annoksessa parsakaalia, jättimäisiä palasia tuorekurkkua (ei oikein toimi lämpimänä varsinkaan sen kokoisina biitteinä), bambua ja purkkiananasta. Kastike oli lähinnä kookosmaitoa jota on kömpelösti yritetty maustaa currylla, limenlehdillä ja sitruunaruoholla. Myös koostumus ihan lirua. Kastikkeesta maistoi vahvasti kalakastikkeen läpi, ei oikein hyvä juttu kun kyseessä kasvisruoka.. tofua vain pari onnetonta löysää palasta, olisin odottanut enemmän kun niistä piti eriksern maksaakin...
Pystyison ehdottomasti iitse parempaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 24.08.2014
Note 1

Tähän asti olen ollut kyseiseen ravintolaan tyytyväinen mutta 2 viimeisintä kertaa ovat kyllä saaneet kyseenalaistamaan ravintolan hygieniatason...

Ensimmäisellä kerralla take away annoksessani oli kivi. Pienehkö sepelinpalanen. Huomasin suussani kun narskahti niin ikävästi, kaivoin pois ja pieni sepelihän se..

Tästä kului jonkin aikaa, ennenkuin uskalsin mennä ko. ravintolaan uudestaan. Aiemmin kuitenkin ruoka on ollut hyvää ja hinta-laatu-koko suhde oikein mainio, joten ajattelin että ehkä tuo sepeli oli vain jokin onneton sattuma. Toinen mahdollisuus ei kuitenkaan kannattanut, sillä kun tilasin vakioannokseni take-awaynä, kotona ruokaa syödessäni maistoin heti sen olevan todella oudon makuista, ensimmäisenä mausta tuli mieleen pesuaine?! Ehkä ruoka oli pilaantunutta/käynyttä. Joka tapauksessa, parin tunnin päästä alkoi raju oksentaminen...

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 08.01.2014
Note 0

Restaurant: Nanda Devi

Ruoka on aivan erinomaista mutta palvelussa olisi parantamisen varaa. Paikanpäällä syödessä hinnat ovat kohdillaan, mutta take away-listalta voisi saada jotain alennusta (kuten muissakin etnisissä) tai ainakin se naan-leipä voisi tulla kaupan päälle. Pidän enemmän saman yrittäjän toisesta ravintolasta Swagathista palvelun sekä tilojen puolesta. Ruoka molemmissa tampereen parhaimmistoa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 04.11.2013
Note -2

Restaurant: Gringos Locos Tampere

Hampurilaisen välissä ollut kastike nimeltä paprikamojo yksi kauheimmista ikinä maistetuista. Ruoka muutenkin vain keskinkertaista mutta tuo mojo viimeisteli annoksen lähes syömäkelvottomaksi.

Tarjoilijan huomio keskittyi enemmän omaan tuttavaansa/kaveriinsa joka istui tiskin lähellä, kuin asiakkaisiin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 19.01.2014
Note 1

Restaurant: Roast

Hyvät burgerit, joissa mukavasti eri vaihtoehtoja. Plussaa poppamies-menusta, missä voi vielä valita tulisuusasteen. Hyvä juomavalikoima, joskin hieman kalliit juomat (olut/siideri). Burgereista kysyttiin erikseen kypsyysasteet, valitsimme seuralaiseni kanssa molemmat saman kypsyysasteen (suosituksen), mutta seuralaiseni pihvi oli selkeästi minun pihviäni kypsempi ja hän sanoikin burgerinsa olevan kuivempi kuin minun (maistoimme toisiltamme).

Mukava sisustus ja miellyttävä rempseä palvelu.

Kaikkiaan mukava paikka ja tulen toistekin!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 08.01.2014
Note 0

Restaurant: Teboil Sveitsinhovi

Sveitsinhovin kotipizza (en löytänyt sille omaa sivua, joten ilmeisesti arvostellaan tässä? )

Pöytäseuralaiseni sai tilaamansa pizzan "normaaliodotusajan", n.15 min jälkeen, mutta tilaamassani kotzonessa kesti. Kun kaverini oli jo syönyt ja katsoin että viereiset pöydät, jotka tulivat paljon meidän jälkeemme, alkoivat saada ruokiaan, menin kyselemään oman ruokani perään. Tilauksestani oli tässä vaiheessa kulunut yli 40 minuuttia. Kassalla ollut henkilö huusi taakseen "keittiön luukusta" asiaa, keittiöstä kuului vastaus että ei ole tullut bongia, johon kassahenkilö reagoi kääntymällä minuun päin ja tokaisemalla "kuulit varmaan?". Sen jälkeen kassahenkilö tiedusteli minulta "aletaanko sitä kotzonea nyt sitten vääntämään?", johon vastasin myöntävästi sillä syömäänhän minä olin tullut eikä siinä odotellessa nälkä ainakaan hellittänyt. Kassan käytöksestä ja eleistä (mm. täysi hymyilemättömyys, äänensävy) minulle tuli sellainen oli että minä olin tässä nyt se "hankala". Tässä vaiheessa suullista pahoittelua ei tullut, kassa sanoi että voin ottaa kahvia ja välipalaa odotellessani, mikä oli positiivista. Tämän jälkeen kului n.15 min ja kotzoneni saapui, tässä yhteydessä samainen kassahenkilö totesi kuivasti että keittiö pahoittelee tapahtunutta. Työskentelen itsekin ravintola-alalla, ja ymmärrän että inhimillisiä erehdyksiä sattuu (bongin saapumattomuus keittiöön), mutta ko. kassahenkilön asenne/käytös ihmetyttää minua suuresti.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 05.11.2013
Note 1

Plevnan ehdottomia plussia ovat hieno ja uniikki miljöö sekä hyvät oman panimon tuotteet juomavalikoimassa, mutta siihenpä ne positiiviset asiat sitten jäävätkin. Tarjoilu on tylyä (jopa seurueeseemme kuulunut lapsi sanoi että olipa vihainen tarjoilija..) ja hymytöntä. Lienee turha mainitakkaan, että tarjoilijat eivät käy kyselemässä onko kaikki hyvin/esim. kypsyydet oikein/juomaa riittävästi tms vaan heidän peräänsä täytyy huikkailla tai mennä hoitamaan asiansa tiskille. Istuimme syötyämme pitkään lautaset tyhjinä ja odotimme että ne tultaisiin keräämään pois ja saisimme samalla pyytää laskun, mutta jouduimme tässäkin tapauksessa huikkaamaan tarjoilijalle saisimmeko (viimeinkin) laskun.

Mitä ruokaan tulee, se on melko raskasta ja "maalaismaista" mikä ilmeisesti on tarkoituskin. Se on hyvää mutta ei mitenkään ihmeellistä ja hinta-laatusuhde on kehnohko.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 21€ Hinzugefügt: 03.11.2013
Note 2


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites