Kitchen is open

Sitko Pizza & Bar

pizza & bar
Rating 5 / 5

Reviews (54)

Tämä on vakkariravintolani. Myös gluteenittomat pizzat ovat hyviä. Olen saanut aina erinomaista palvelua. Tila on mielestäni tunnelmallinen ja viihtyisä. Bueno hinta-laatu-suhde.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.03.2020
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Testipitsa Margherita oli yksi herkullisimmista pitsoista ikinä. Miten niin simppeli voi maistua niin hyvältä ja pohjan sitko oli mahtava - ei mitään pullaa. Rasvalättyjen ystävät eivät arvattavasti tästä tykkää ja vetävät naamaansa ihan mitä sattuu - siksi kai kaupungin suosituin paikka on niin suosittu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 10.11.2017
Rating: 0

Tampereen ainoa pizzeria, joka tarjoaa perinteitä kunnioittavia pizzoja. Makumaailma on tarkoin harkittu ja kylmäsavulohi- ja salamapizza lähentelevät täydellisyyttä.

Makumaailma on aivan erilainen kuin perus rasvalättylöissä ja hyvä niin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.03.2017
Rating: 0

Pettymyksen tuottava paikka hyvällä sijainnila. Paikka oli viihtyisä, lasinen julkisivu avarsi tilaa kivasti ja sijainti on ihanteellinen. Pizza oli maultaan vain ok, mutta sopivan kokoinen. Ravintolaan pääsi hyvin pyörätuolilla ja pyörätuolivessakin kuulemma on. Veitset ovat kummallisen "moramaiset" - lyhyet ja leveät. Myös laskua sai erikseen pyytää ja olemisemme venyi tämän takia yli sulkemisajan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 07.02.2017
Rating: 0

Erittäin maistuvat pizzat ja hyvä palvelu!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.07.2016 View previous reviews (2)
Rating: -2

Ei vastannut odotuksia pitsapaikkana. Pitsat olivat mauttomia ja täytteitä vähän, myös palvelu oli käydessäni välinpitämätöntä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 27.03.2016
Rating: -1

Pitsapohja tajuttoman sitkeää, ei meinannut veitsikään purra. Suolaa myös aika rutkasti käytetty. Muutoin pitsa ok - ei mitenkään mieleenpainuva kuitenkaan. Palvelu tiskillä naistarjoilijan osalta hyvin ylimielistä ja töykeää, jäi tunne, ettei ole tervetullut. Viiksekäs miestarjoilija oli iloinen ja tuntui tykkäävän työstään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 06.02.2016
Rating: 0

Pizza ei ollut makuelämys, vaan jopa todella tylsä. Pizzan reunat olivat todella paksut, ja toisen meistä pizzan pohjakin oli jäänyt todella paksuksi, jopa leipämäiseksi. Toisen meidän pizzoissa ei maistunut mikään muu täyte kuin valkosipuli. Ehkä vähän turhaan hehkutettu paikka, vaikka paikka ihan ok-viihtyisä olikin. Tilaukset ja maksu hoidettiin tiskilllä, mikä oli ensikertalaisille vaikeasti hahmotettavaa. Ruokaa ei kuitenkaan joutunut odottamaan kovin kauaa, vaikka ravintola oli lauantai-iltana aivan täynnä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 24.01.2016
Rating: 0

Paksu ja raaka ja todellakin sitkeä pizzapohja, Kuin purkkaa olisi jauhanut. Pohja ei ollut edes reunoista rapea. Täytteitä ei edes nimeksi, ja kaikki täytteet pizzan keskellä, joten kuivia reunoja aivan liikaa. Oliivipizzan täytteenä esimekriksi mainitaan basilika, mutta sitä oli vain kaksi vaivaista lehteä pizzan keskellä. Huonoin pizza mitä olen koskaan syönyt.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 18.01.2016
Rating: 0

Osittain palanut pitsa, täytepuoli kumista. Plussaa erikoisista pitsantäytteistä. Palvelu ja järjestely puutteellista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 16.01.2016
Rating: 0

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (2)


Location

Näsilinnankatu 22, 33210 Tampere - Route
0405506499
http://www.ravintolasitko.fi

Options