Serving lunch

Sitko Pizza & Bar

pizza & bar
Rating 2.8 / 5

Reviews (52)

Tampereen ainoa pizzeria, joka tarjoaa perinteitä kunnioittavia pizzoja. Makumaailma on tarkoin harkittu ja kylmäsavulohi- ja salamapizza lähentelevät täydellisyyttä.

Makumaailma on aivan erilainen kuin perus rasvalättylöissä ja hyvä niin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.03.2017
Rating: 0

Pettymyksen tuottava paikka hyvällä sijainnila. Paikka oli viihtyisä, lasinen julkisivu avarsi tilaa kivasti ja sijainti on ihanteellinen. Pizza oli maultaan vain ok, mutta sopivan kokoinen. Ravintolaan pääsi hyvin pyörätuolilla ja pyörätuolivessakin kuulemma on. Veitset ovat kummallisen "moramaiset" - lyhyet ja leveät. Myös laskua sai erikseen pyytää ja olemisemme venyi tämän takia yli sulkemisajan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 07.02.2017
Rating: 0

Erittäin maistuvat pizzat ja hyvä palvelu!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.07.2016 View previous reviews (2)
Rating: -1

Ei vastannut odotuksia pitsapaikkana. Pitsat olivat mauttomia ja täytteitä vähän, myös palvelu oli käydessäni välinpitämätöntä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 27.03.2016
Rating: 0

Pitsapohja tajuttoman sitkeää, ei meinannut veitsikään purra. Suolaa myös aika rutkasti käytetty. Muutoin pitsa ok - ei mitenkään mieleenpainuva kuitenkaan. Palvelu tiskillä naistarjoilijan osalta hyvin ylimielistä ja töykeää, jäi tunne, ettei ole tervetullut. Viiksekäs miestarjoilija oli iloinen ja tuntui tykkäävän työstään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 06.02.2016
Rating: 0

Pizza ei ollut makuelämys, vaan jopa todella tylsä. Pizzan reunat olivat todella paksut, ja toisen meistä pizzan pohjakin oli jäänyt todella paksuksi, jopa leipämäiseksi. Toisen meidän pizzoissa ei maistunut mikään muu täyte kuin valkosipuli. Ehkä vähän turhaan hehkutettu paikka, vaikka paikka ihan ok-viihtyisä olikin. Tilaukset ja maksu hoidettiin tiskilllä, mikä oli ensikertalaisille vaikeasti hahmotettavaa. Ruokaa ei kuitenkaan joutunut odottamaan kovin kauaa, vaikka ravintola oli lauantai-iltana aivan täynnä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 24.01.2016
Rating: 0

Paksu ja raaka ja todellakin sitkeä pizzapohja, Kuin purkkaa olisi jauhanut. Pohja ei ollut edes reunoista rapea. Täytteitä ei edes nimeksi, ja kaikki täytteet pizzan keskellä, joten kuivia reunoja aivan liikaa. Oliivipizzan täytteenä esimekriksi mainitaan basilika, mutta sitä oli vain kaksi vaivaista lehteä pizzan keskellä. Huonoin pizza mitä olen koskaan syönyt.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 18.01.2016
Rating: 0

Osittain palanut pitsa, täytepuoli kumista. Plussaa erikoisista pitsantäytteistä. Palvelu ja järjestely puutteellista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 16.01.2016
Rating: 0

En ymmärrä miksi tätä paikkaa on kehuttu. Korkeilla odotuksilla haimme pizzaa mukaan ravintolasta. Palvelu oli asiallista, joskin hymyä tms. olisi kaivattu lisää asenteeseen. Mutta itse pizza oli suurin pettymys. 14 euron pizza oli pieni ja osittain palanut. Täytettä ei ollut nimeksikään vaan pizzasta puolet oli pelkkää reunaa (joka oli sitkeää) ja nekin kohdat joissa täytettä oli maistuivat kuivalle. Nälkä jäi. Aivan ylihinnoiteltu ja laatu ei vastaa mielikuvaa jonka pyrkivät antamaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 06.12.2015
Rating: 0

Ensimmäisen huonon kokemukseni jälkeen (gluteenittomat pizzapohjat loppu, asiakaspalvelu töykeää), päätin antaa viikonloppuna paikalle toisen mahdollisuuden. Tällä kertaa sain kyllä aivan loistavaa pizzaa, mutta yhden likaisen paperilappumenun -systeemi kusee, samoin kuin hymytön ja tyly tiskityöskentely. Vaikka ravintolan ilmapiiriä mainostetaan rentona, onko kuitenkaan soveliasta että asiakaspalvelutyössä oleva henkilö voi tiuskia tilaavalle asiakkaalle? Ainakaan minun mielestäni se ei täytä kriteerejä lauseeseen "hyvää ja ystävällistä palvelua", kuten Sitko etusivullaan mainostaa. Toki poikkeus vahvistaa säännön, joka tässä tapauksessa oli ulkomainen tarjoilija, jolle nauravainen olemus ja ahkeruus ei tuottanut ongelmia. Ihmettelen myös, ettei tilaussysteemia ole muutettu toimivammaksi, vaikka täälläkin se on saanut paljon huonoa palautetta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 15.11.2015
Rating: 2

Community

Images

People interested in this restaurant


Location

Näsilinnankatu 22, 33210 Tampere - Route
0405506499
http://www.ravintolasitko.fi