Pulliainen

9 reviews

Badges

Blog link

Reviews (9)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Pizzeria Napoli italian

Jostain syystä pitsat ovat lähteneet pienenemään viime aikoina. Vielä nälkä lähtee mutta kannattaisi pienentää laatikoitakin kun pitsat lentelee laatikossa miten sattuu.:)

Aikaisemmin erittäin pätevä gluteeniton pizza olikin outoa ja kumista viime kerralla. Harmittaa vieläkin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 29.09.2016
Rating: 1

Restaurant: Chalupa Food Machete

Konsepti on sotkuinen ja hieman outo ilman juustoa. Ruoka sinällään ihan hyvää mutta ei korkean hinnan arvoista mitenkään. kymppi salaatista ei innosta. Olisin myös toivonut enemmän mausteita.

Nachos annos olisi paikallaan mutta petit bag (kehno nimi) ei siihen auta. Geneeriset nachotkin myyvät jos ne saa *lämpimänä*, juustolla, lihalla, kasviksilla, pavuilla. Pienen pienet kipot guacamolea ja salsaa ei vaan ole tarpeeksi.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 29.09.2016
Rating: 1

Restaurant: Ravintola Frankly european

Verraton paikka. Keliaakikko turvallinen. Suosittelen pikkumenua kokonaisuudessaan, vaikka yksin syömiseen. Tulee todella hemmoteltu olo.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 32€ Added: 29.09.2016
Rating: 0

Restaurant: Swagath

Kiireessä hain mukaan lounaan ja kotiin päästyäni alkoi ihmettely. Riisi oli klimppistä, mukana ei ollut salaattia eikä dalia kuin aikaisemmin, vain kastike plus raitha ja naan erikseen. Kastike oli hyvää mutta ei todellakaan kympin arvoista. Naan kuivaa ja pullaista yhtä aikaa.

Koska paikka ei ole tunnettu palvelusta, en valittanut vaan vaihdoin intialaista ravintolaa suosiolla.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 29.09.2016
Rating: 0

Restaurant: Swagath

Taso laskenut pahasti viimeaikoina. Tanaan tuli mukaan taysin mautonta dalia, klimppista riisia, ja keskinkertaista kana currya. En edes yrittanyt syoda loppuun asti.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 26.04.2013
Rating: 0

Jonotusta päälle vartti, tilauksen jälkeen vielä kymmenen minuuttia ruoan odotusta ja tilauksesta unohtui osa. Korvattiin jälkiruoka ja pahoiteltiin mutta eihän se siinä kauheasti auta kun ruoka odottaa kotona kylmänä.

Burgerit olivat todellaking loistavia, ranskalaiset ei kummoisia. Koko touhu tuntui typerästi toteutetulta. Voisin käydä useamminkin ihan burgereiden takia mutta kuka jaksaa odottaa noin kauan 'pikaruokaa'?

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 07.11.2014
Rating: 0

Restaurant: Rosso Koskipuisto

Pahasti ylihinnoiteltua perusmattoa. Eineksia ravintola hinnoilla. Tarjoilu hidasta ja usein innotonta. Raastepoydassa oleva leipa korpun tasolla. Saali hyvalla paikalla sijaitsevaa sievaa ravintolaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 26.04.2013
Rating: -1

Restaurant: Flame american

Mainio angus-burgeri pilattu coleslawlla. Tuloksena vetinen sämpylä, ylivoimaisen majoneesikaalinen maku ja rasittavan sotkuinen syömiskokemus. Sipulirenkaat olisivat kaivanneet hieman enemman valmistusaikaa ja yli euron kappalehinta varmisti että toiste en tilaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 20.04.2013
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Zarillo tex mex

Burgeri oli jees mutta valehtelematta vuoden kehnoimmat ranskalaiset. Rasvaiset ja palaneen kuivat, jämät rasvakeittimen pohjalta ilmiselvästi. Kokkia ei kiinnostanut.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.03.2013
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites